Konačno kupujem TX-P42G30E, ali...

poruka: 46
|
čitano: 8.996
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ma ko diže plazmu u nebesa samo reci koji 42 lcd u cijenovnom razredu G30 daje bolju sliku.

Al dobro argumentiraj.I sta će ti sve te đinđe minđe na  42lcd-u kad za te pare daje duplo lošiju sliku od g30.

Ok svako ima pravo na svoje mišljenje,a moje je da bolje ići na kvalitetniji panel sa lošijim popratnim mogućnostima koje nadoknadim sa nekim vanjskim multimedijalnim plajerom nego kupio lcd sa lošim prikazom i silnim dodacima kod kojeg nikakva dodatna investicija neće nadoknadit kvalitetu slike

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 21:40 (LexTHE Boxer).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Konačno kupujem TX-P42G30E, ali...
mar123 kaže...
LexTHE Boxer kaže...

Sory "nisi shavtio" bila je namjenjena postu iznad tvojeg.

Bolje bi bilo da ne daješ savjete jer vidi se da nemaš pojma o tv tehnologijama i samo buniš ostale svojim neznanjem.

Ko prvo izvalio  si da su plazme samo hd ready(BIG FAIL) a drugo već serija 6 samsung plazmi ima smart funkciju,točnije d6900.

e sad ti nisi shvatio, nisam ja reko da su plazme samo hd ready nego da su 3d plazme u sjenovnom rangu do 5500 kn hd ready, moras malo bolje čitat. i nisam reko da plazme nemaju smart tv funkciju nego da neznam nijednu plazmu koja ju ima.

mar123 kaže...

ma u redu, te price da nitko nece koristit te stvari su bezveze jer ja cu na svom novom tv-u to sve koristit. na plazmi mi smeta hd ready rezolucija i nemogu to koristit(koristim dosta pc na tv-u).

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 21:54 (LexTHE Boxer).
14 godina
neaktivan
izbrisano
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 21:55 (LexTHE Boxer).
16 godina

ja sam reko da predlazem model samsung d6510 ili d6530 u 37" izvedbi ili lg 42lw579s. ovaj samsung glasi kao jedan od najbolji lcd tv-a gledajuci sd i hd sliku, kazu da je 3d losiji jer ne prikazuje full hd 3d kao ni lg televizori. ta funkcija postoji tek na seriji d7000 i vise. da imam 7000 kn bez razmisljanja bi uzeo samsunga a da imam manje uzeo bi ovaj lg, dosta stvari isto kao i samsung samo je dizajnom dosta ruzniji sto nekima nije uopce bitno(meni je).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LexTHE Boxer kaže...

Ma ko diže plazmu u nebesa samo reci koji 42 lcd u cijenovnom razredu G30 daje bolju sliku.

Al dobro argumentiraj.I sta će ti sve te đinđe minđe na  42lcd-u kad za te pare daje duplo lošiju sliku od g30.

Ok svako ima pravo na svoje mišljenje,a moje je da bolje ići na kvalitetniji panel sa lošijim popratnim mogućnostima koje nadoknadim sa nekim vanjskim multimedijalnim plajerom nego kupio lcd sa lošim prikazom i silnim dodacima kod kojeg nikakva dodatna investicija neće nadoknadit kvalitetu slike

potpisujem

sve sto si rekao stoji

ako oces kvalitetu slike na lcd ko sto daje g30 plazma moras ici na bar dvostruko skuplji tv ( u istoj dijagonali )

tako da plazma is the way to go

14 godina
neaktivan
Ako nisi znao ovaj samsung ima oznaku full 3d al je u testovima pokazao da to nije,a i ovaj tv koristi aktivne 3d naočale koje ne dolaze u kompletu sa tv-om,tako da računaju +700 kn minimalno za jedan par naočala
16 godina
Da si bolje cito vidio bi da sam i reko to. I sad si ti napiso ogromnu glupost o naocalama jer ih ima za 310 kn najjeftinije.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 7:22 (mar123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Daj mi molim te reci zasto si kupio 3D televizor i to onaj od 5500kn ili koliko vec. Neznam kakav to 3D sadrzaj gledas na njemu. Jel si zadovoljan ili si razocaran i mislis da si mogao kupit bolji 2D?

pwn too much...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mene pitas? Ja nisam kupio tv jos, idem po njega sljedeci tjedan a vjerojatno cu uzet lg lw579s. Tv je odlican, isprobo sam ga u ducanu, 3d je bolji od samsungovih televizora samo sto samsung ima odlican sd I hd prikaz. Nemoj misli da skuplji 3d tv ima bolji 3d od jeftinijeg iste firme, sve je to manje vise isto.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
LexTHE Boxer kaže...

Sory "nisi shavtio" bila je namjenjena postu iznad tvojeg.

Bolje bi bilo da ne daješ savjete jer vidi se da nemaš pojma o tv tehnologijama i samo buniš ostale svojim neznanjem.

Ko prvo izvalio  si da su plazme samo hd ready(BIG FAIL) a drugo već serija 6 samsung plazmi ima smart funkciju,točnije d6900.

e sad ti nisi shvatio, nisam ja reko da su plazme samo hd ready nego da su 3d plazme u sjenovnom rangu do 5500 kn hd ready, moras malo bolje čitat. i nisam reko da plazme nemaju smart tv funkciju nego da neznam nijednu plazmu koja ju ima.

Nekoliko puta sam ovdje pitao ljude zasto odgovaraju na postove ako nemaju pojima o cemu pisu pa isto pitam i tebe?

http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/17856/panasonic-tx-p42st30-3d-full-hd-plasma-tv-mpeg4/

http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/22477/panasonic-tx-p42ut30e-3d-full-hd-plasma-mpeg4/

http://www.ronis.hr/plazma-tv-42-inch-107-cm/434/3d-plazma-tv-panasonic-tx-p42st30e-poklon-hdmi-kabel/TX-P42ST30E_DUPL/

15 godina
neaktivan

Ja sam oko nove godine kupio 42s30e koji nema DLNA. Ova opcija mi je toliko nedostaje da mi je sad krivo sto nisam uzeo g30 koji je ima, jer sam bio krivo informisan. G30 ima i daleko bolju sliku. Kad sam kupovao TV nisam znao za ove razlike izmedju ova dva TV. Dusa me boli koliko sam pogresio. Meni je svaka mogucnost koji donosi uredjaj od izuzetne vaznosti, jer zelim da je koristim, a naravno platio sam to. Plejer od tv-a reprodukuje skoro sve, ali ne valjaju titlovi, ovo moze da se rjesi sa DLNA ali ja je nemam. Mislim da je g30 odlican TV.

Sad kad je Brada okacio ovaj post, dodje mi da placem.

0 0 hvala 0
17 godina
cetverooki kaže...

Ja sam oko nove godine kupio 42s30e koji nema DLNA. Ova opcija mi je toliko nedostaje da mi je sad krivo sto nisam uzeo g30 koji je ima, jer sam bio krivo informisan. G30 ima i daleko bolju sliku. Kad sam kupovao TV nisam znao za ove razlike izmedju ova dva TV. Dusa me boli koliko sam pogresio. Meni je svaka mogucnost koji donosi uredjaj od izuzetne vaznosti, jer zelim da je koristim, a naravno platio sam to. Plejer od tv-a reprodukuje skoro sve, ali ne valjaju titlovi, ovo moze da se rjesi sa DLNA ali ja je nemam. Mislim da je g30 odlican TV.

Sad kad je Brada okacio ovaj post, dodje mi da placem.

Ja sam isto uzeo TX-P42S30 i zadovoljan sam slikom. Nisam zadovoljan sa titlovima, ali ni nemam namjeru gledati filmove preko TV, vec preko ovog (kad bude dostupan u HR) http://www.lenovo.com/products/us/desktop/ideacentre/q-series/q180/

Od cure teta ima G30 tv i ne primjecujem neku razliku u slici. Mozda kad bih stavio jednu do druge.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
15 godina
pasko kaže...

ja imam 50G30 model i na njega spojen WD TV LIVE

koji ce ti klinac njegov player

pet puta su bolji vanjski uredaji i daju puno bolju sliku

a za tv samo preporuke ja ga imam od 5 mjeseca prosle godine

vrhunski

Imam isti tv i danas baš skinut Pustolovine tin tin-a 1080p.Prebrutalno.Nevjerojatno koja slika.

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

G30 plasma je dosta boji od ovog e30 lcd-a.Evo ovdje imaš detaljne testove pa usporedi

http://hdportal.hr/recenzije/?reviews=recenzija-plazma-2d-panasonic-tx-p42g30e-107-cm

http://hdportal.hr/vijesti/?p=15341

Ja ti preporučam ovaj http://www.ronis.hr/plazma-tv-42-inch-107-cm/434/3d-plazma-tv-panasonic-tx-p42st30e-poklon-hdmi-kabel/TX-P42ST30E_DUPL/ 

jer je jako malena razlika u kvaliteti nasprem g30,al st30 ima dodatnu mogućnost prikaza full 3d prikaza koji je stvarno odličan.

uostalom imaš ovdje rezenziju pa pogledaj http://hdportal.hr/recenzije/?reviews=recenzija-plazma-3d-panasonic-tx-p42st30e-107-cm

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 16:46 (LexTHE Boxer).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav..

Imam ovu plazmu vec neko vrijeme ali sam tek sada pokusao gledati blurayeve.

Zna li netko kako funkcionira to kod nje?

Skinuo sam jedan od 16 gb i jedan od 7 gb.

Ovaj od 16 ne radi kada ga stavim na hdd, pise datoteka nije podrzana, dok preko media servera radi.

Ovaj od 7gb radi na oba nacina.

U cemu je fora? Negdje sam procitao da bi mozda citalo sa sd kartice? Ali kako ovaj od 7gb cita normalno sa usb-a.

Nemam toliku sd karticu da isprobam pa..

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice