Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 48.848
|
čitano: 15.640.697
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
suspendiran
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Hisense microled 136" - $112 000.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2025 17:10 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Cryogenic kaže...

Hisense microled 113" - $112 000.

Hvala ti na ovoj informaciji. Imam viška 150 000 € i nisam znao na što ih potrošiti. Usrećio si me ovom informacijom, odmah naručujem ovaj TV.

3 godine
forumaš kaže...
Za mikro led bu trebao jako snažan cpu koji će u realnom vremenu upravljati svakom pojedinom diodom. Sad imamo mini led pa to zna biti problem kad je sve podijeljeno zone.
Tak da bit će jako skup a ne jeftin.

Microled nece jos barem 5 godina bit za consument segment,a da je cijena prihvatljiva....ali kad jednom dodje bit ce svega

13 godina
suspendiran
zvir12 kaže...
Cryogenic kaže...

Hisense microled 113" - $112 000.

Hvala ti na ovoj informaciji. Imam viška 150 000 € i nisam znao na što ih potrošiti. Usrećio si me ovom informacijom, odmah naručujem ovaj TV.

Nabaci kakav revjuv čim stigne .

3 godine

Gledam sad. Nema više na MALL zimskoj akciji TCL 65C805 po niskoj cijeni. Piše da je akcija do isteka zaliha, ili 19.01. Da, nema više na akciji... ali su sve akcijske šta se nisu prodale vratili pod normalnu cijenu... Ne mogu mi reć da su od sinoć kad je pisalo 15 komada, do jutros u 10 ipo prodali svih 15. Koga oni kenjaju i lažu?!

Televizija je i dalje u Mimovrste, čiji je isti vlasnik ka i od MALLa, na akciji ( tamo stoji da je neki vrag sa ambalažom, otvoreno ali novo ) :

https://www.mimovrste.com/televizorji-vec-kot-164-cm/tcl-c805-televizor-165-1-cm-65-mini-led-qled-4k-uhd-hdr-1300-144-hz-google-tv-65c805

Znači, naši su promislili, zašto ne uzet ljudima više love. Bah!

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2025 17:27 (Bevanda).

0 0 hvala 0
15 godina

Evo i meni stigao isti dan kad i kolegi @Bevanda televizor iz malla po akcijskoj cijeni. Šta reći kutija otvarana nema folije na displeju i za čudo nije ogreban u vidnom polju (sredina ekrana)nego malo sa strane i to ris mjerio 88 mm(što je dobro jer da je po sredini ekrana odmah bi ga vratio), onda jednog vijka za pričvršćenje nosača nema a drugi su svi krive debljine (uspio sam nekako to pop nitnama riješiti) pri priključenju na mrežu odmah zaiskrilo u utičnici sva sreća nakon 28 minuta je nekako proradio a i bolje da nije jer.

Televizor dok radi kao da ima neka životinjica-miš u njemu (jel da ga hranim ili ne, ako ne crknut će pa će smrdjeti, jbn dilema) šuška s vrijemena na vrijeme u neujednačenim vremenskim intervalima baš ga jbe, ajd dobro nisu to sad neke stvari koje bi me udaljile od vračanja televizije ali.

Od sporta gledao sam ping pong krut te mazo nema loptice samo mašu rukama a o hokeju na ledu da negovorim znam da je gol kad su sretni i dignu palice u vis, e to mi već smeta, ali nećemo sad samo o lošim stranama tevea idemo na one dobre.

Televizor kad je ugašen ima idiličnu crnu boju preko čitavog ekrana (smirujuću, ni miš se nećuje), to je jedina dobra stvar.

Moja žena kaže da ga ostavimo njoj je baš ljep takav kad je ugašen (ide uz neke vaze koje su na stalku pored tevea).

Pala mi je ideja da bi ga mogao postaviti kao i na slici koju sam okačio, nisam više pamentan šta da radim, molim za pomoć.

Pitam Vas jel bi vi u ovom slučaju poslušali ženu ili ga vratili?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2025 21:07 (lord22).

3 1 hvala 2
16 godina

Ma nemoj biti lud pa vraćati takav TV.. Nema do duboke Oled crne i tišine.. Kad je ugašen... 

Moj PC  
3 0 hvala 0
6 godina
To je bogme črno.
Da bi reč rekel.

0 0 hvala 0
12 godina
zuper kaže...

55QN90C bi trebao biti IPS po specifikacijama

Cryogenic kaže...
Chriss kaže...

Nije se dugo spominjao IPS pa da ga ne zaboravimo 😁

Uglavnom, meni treba Mini Led IPS 50-55 inča...

E sad, prije je LG imao takve s ok cijenom al toga baš i nema ili ja nisam vidio, ovi novi LG modeli koliko sam skužio IPS Mini Led imaju u dosta visokim klasama.

Pa ako netko zna/ima za preporuku tako nečeg nek viče :)

LG, Philips,... i ko još tako nešto proizvodi.

Lg qned81/85/, qned 91 od 65".

Philips pml9008,9009

Hisense u7n i u u8n samo 75"

Hvala vam.

Gledao sam i od spomenutog u 50-55 sve osim Samsunga nije MiniLed/IPS...

Jel netko probao 55QN90C?

Ima li što drugo sem tog Samsunga?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2025 20:44 (Chriss).
13 godina
suspendiran
Chriss kaže...
zuper kaže...

55QN90C bi trebao biti IPS po specifikacijama

Cryogenic kaže...
Chriss kaže...

Nije se dugo spominjao IPS pa da ga ne zaboravimo 😁

Uglavnom, meni treba Mini Led IPS 50-55 inča...

E sad, prije je LG imao takve s ok cijenom al toga baš i nema ili ja nisam vidio, ovi novi LG modeli koliko sam skužio IPS Mini Led imaju u dosta visokim klasama.

Pa ako netko zna/ima za preporuku tako nečeg nek viče :)

LG, Philips,... i ko još tako nešto proizvodi.

Lg qned81/85/, qned 91 od 65".

Philips pml9008,9009

Hisense u7n i u u8n samo 75"

Hvala vam.

Gledao sam i od spomenutog u 50-55 sve osim Samsunga nije MiniLed/IPS...

Jel netko probao 55QN90C?

Ima li što drugo sem tog Samsunga?

55 qned85 - ips miniled, ne miješat sa qned85T koji je obican led.

55pml9008  ips mini led.

55QN90C

https://www.reddit.com/r/4kTV/comments/178equz/qn90c_really_that_bad/  - možda pomogne

pml9009 i 9019 ipak va paneli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2025 21:55 (Cryogenic).
2 mjeseca
Cryogenic kaže...

Gdje ima za kupiti taj mini led qned85, svugdje nalazim samo tu qned85t verziju?

13 godina
suspendiran
Novice kaže...
Cryogenic kaže...

Gdje ima za kupiti taj mini led qned85, svugdje nalazim samo tu qned85t verziju?

Čini se nigdje više, ima 55/65QNED86, i 65/75/85QNED91

12 godina
Cryogenic kaže...
Novice kaže...
Cryogenic kaže...

Odakle ti ti podaci?

55QNED85 dolazi samo sa T oznakom i nema ga u MiniLED-u.

55QNED86, također, Edge LED.

Imaš kakav link na te MiniLED modele?

13 godina
suspendiran
Chriss kaže...
Cryogenic kaže...
Novice kaže...
Cryogenic kaže...

Odakle ti ti podaci?

A da, qned85 model nema više u prodaji. Sad je qned85T. A za qned86 na dosta i naših i stranih dućana piše mini led.

https://geizhals.de/lg-qned866re-v127811.html

HintergrundbeleuchtungMini LED, Direct-lit, Full Array Local Dimming

https://geizhals.de/lg-qned916qe-v127817.html

12 godina
Cryogenic kaže...
Chriss kaže...
Cryogenic kaže...
Novice kaže...
Cryogenic kaže...

Odakle ti ti podaci?

A da, qned85 model nema više u prodaji. Sad je qned85T. A za qned86 na dosta i naših i stranih dućana piše mini led.

Ne da QNED85 nema u prodaji nego nikad nije ni postojao bez T oznake, to šta nešto "više" nije u prodaji ne znači da se ne mogu izvuči linkovi/službene stranice, al u ovom slučaju taj model ni ne postoji.

Također, što se QNED86 tiče, to si i zadnji put radio pa su te kolege ispravili i sad se ponavljaš.

Znači jedno je QNED86(noviji modeli) a drugo su QNED866,867,... stariji modeli, koji jesu MiniLED ali ili ih nema ili su preskupi i ono najbitnije, nisu ista stvar.

3 godine

Evo bija jutros u peveca i gleda usput malo tvove.

Bija je upaljen 75c803 taman neko skijanje bilo i slika mi je bila jako dobra. Šteta šta 65inch model nije bija upaljen jer su različiti paneli a bilo bi zanimljivo usporedit kako snig izgleda odnosno bila boja ima li dirt efect i slično .Odma do ovog tcla bija je neki sony ali nezz model cijena ista ka tcl pa pretpostavljam neka niža serija. Tcl je ima bolju sliku nego sony iste cijene šta je i normalno ali ne drastično bolju. Sad koja je razlika između c803 i 805 nezz pretpostavljam da je to tu negdi. 

0 0 hvala 0
11 godina
suspendiran

Cryogenic koji je tebi kurac, potraži stručnu pomoć čovječe

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Bevanda kaže...

TCL 65C805. Nisam koristija upute, jer odavna koristim ADB za sređivanje ne-rootanih mobitela pa sve radim automatikom. Ali, neke najbliže upute bi bile ovde:

https://xdaforums.com/t/guide-howto-how-to-push-files-using-adb-desire-v.2167651/

Whatsapp se može stavit na TV i radi bez problema. TV podržava kontrolu mišem, zato i koristim Air Mouse sa full tastaturom kod aplikacija koje nisu za Google TV sučelje ili traže dosta tipkanja. Evo jedan primjer ovde ( samo potraži upute za Whatsapp without sim, Whatsapp on tablet i slično ):

https://www.coolblue.nl/en/advice/whatsapp-on-your-android-tablet.html#:~:text=You%20can%20use%20WhatsApp%20via,Follow%20these%20steps.

Mislim, ovo je najobičniji Android 12, uz neka ograničenja ( nema svoj file manager ). Sve šta možeš na mobitelu možeš i ovde.

ima na tv storeu Send files to TV ili još bolji Localsend - instalira se na tv i na mob\tablet pa se s njim šalju fajlovi i apk-ovi simo tamo po potrebi te se isti na tv-u kasnije i instaliraju (ako ih tv podržava naravno) - oba uređaja moraju biti na istoj mreži...

fx file manager ima na storeu tv-a (kao priručni file manager)

za adb, uz ove osnovne instrukcije dobra preporuka za Canta (github) \ Shizuku kombinaciju kojom se tv može još dodatno debloatati (ali uz oprez da se to radi uz neko prethodno informiranje)

ja na tv-u imam google acc koji mi služi samo za tv (ionako ne čitam mailove gore, kamoli whapp kojeg ni inače ne koristim)

moj 835 je došao s predinstaliranim Kodijem (tamo na svojoj temi gdje sam radio malu recenziju tv-a sam mislim stavio i link na mega drive na kojem ima nekih korisnih apk-ova za tv, i.e. full PlayStore shortcut i sl.)

ali da, kako si rekao - što možeš na mobu, možeš i tu (više\manje), a u to ulazi i aktiviranje developer opcije za one dodatne postavke (od kojih je vjerojatno najpoznatija smanjenje brzine animacije sučelja za fluidniji ui)

ps: meni je glavni media player Nova player (nekak mi se pokazao najboljim jer mi se sviđa sučelje s thumbovima koje prepoznaje za sadržaj s tipa externog diska)

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2025 19:52 (60nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 mjeseca
Pozdrav !

Što biste mi preporučili za TV, dvoumim se između miniled IPS i VA miniled ekrana, oled nikako , ne želim da izgori piksel (burning). Ali ne želim ni blijedu crnu , niti da ne vidim ping pong lopticu 😅

Hvala unaprijed na pomoći .

Edit, malo se sprdam na ove svađe IPS vs VA.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2025 17:14 (Sirotanovic).

1 0 hvala 0
15 godina

5 godina
Sirotanovic kaže...
Pozdrav !

Što biste mi preporučili za TV, dvoumim se između miniled IPS i VA miniled ekrana, oled nikako , ne želim da izgori piksel (burning). Ali ne želim ni blijedu crnu , niti da ne vidim ping pong lopticu 😅

Hvala unaprijed na pomoći .

OLED je napredovao a i kad vidis sliku zaboraavis na burn in i uzovas ;) Ja sam i laptop uzeo sa oled ekranom i bas me briga ;)

11 godina
Bevanda kaže...

Developer opcije su prve sta sam upalija, animacije sam proba ugasit, ali izgleda da joj to nije drago. Ima cak negdi neki komentar na AVSu od tipa sta je proba pogasit animacije u klasicnom Home meniju, ali se blesiralo. Ako se stavi u App Only mode nema problema. Kako nemam account, nemam ni App Only mode, pa sam animacije ostavija na klasicno. Ne smeta.

animacije su meni na 0.5 na svim androidima koje imam :) tako i na TV-u (totalno gašenje istih mi nije neka sreća)

Canta\Shizuku sam otkrio nedavno kod nekog tech youtubera (nisam root-ao neki mob već godinama pa mi je dobro došlo i ovo da mogu maknut neke stvari s njega, a da ga ne moram spajati na komp pa adb komande i svašta nešto)

e da, dost dobra aplikacija za TV je i TVquickActions s kojom se svaka tipka na daljinskom da reprogramirati (ja sam si recimo media tipku stavio da vodi direktno na media app-ove i shortcut na storage opciju da ne moram nekoliko koraka raditi kad želim ejectati disk\stick)

ovo ostalo iz tvog posta glede gaminga nisam komentirao jer ne gejmam :) iskreno i ne znam kak se c835 ponaša na preko 60Hz... vjerujem da je ok, čak u ovih godinu i sitno nisam još pogledao ni neki kvalitetniji hdr (odvrtio samo par demo-a s youtubea za probu i bilo mi je super)

Moj PC  
1 0 hvala 1
2 mjeseca
Cryogenic kaže...
Chriss kaže...
Cryogenic kaže...
Chriss kaže...
Cryogenic kaže...
Novice kaže...
Cryogenic kaže...

Odakle ti ti podaci?

Ne da QNED85 nema u prodaji nego nikad nije ni postojao bez T oznake, to šta nešto "više" nije u prodaji ne znači da se ne mogu izvuči linkovi/službene stranice, al u ovom slučaju taj model ni ne postoji.

Također, što se QNED86 tiče, to si i zadnji put radio pa su te kolege ispravili i sad se ponavljaš.

Znači jedno je QNED86(noviji modeli) a drugo su QNED866,867,... stariji modeli, koji jesu MiniLED ali ili ih nema ili su preskupi i ono najbitnije, nisu ista stvar.

A nije ni postojao jel? 

https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-qned85-vs-lg-qned85t/22975/55173  

Pitao si koji su mini led ip paneli, ja sam ti izlistao koji su, jel to noviji model, stariji, to je tebi bitno ne meni. Ako ih više nema u prodaji čiji je to problem? 

Neznam ko ti drma kavez, trošiš živce na gluposti. Ako se tebi sinko svađa sa nekime ili moraš dokazat nekome nešto preko interneta te kuješ neke bizarne planove,(postoje institucije i za to), ja ti savjetujem da si nađeš život i neku zanimaciju i da naučiš dobro guglati, imaš google imaš chatgpt i sretno. 

QNED86 - mini led - ips panel - ko ti drma kavez?

https://www.lg.com/hr/televizori/lg-55qned863qa

Zamisli ti , ja nešto radio pa me neko ispravljao, šta sam ja radio zadnji put, o čemu ti brbljukaš, pa ja se ponavljam, o issssa ti,  o čem ti vodiš računa majko mila, nemaš pametnijeg posla? Prestani se sramotit ovako i nađi si život. Di si ti odlutao to samo ti znaš, neznaš jel si pošo il došo sa ovakvim izjavama.

Na ovom qned85 nije navedeno da je Mini LED na rtings ili ja ne nalazim?

0 0 hvala 0
6 godina
Kupi najskuplji od renomiranog proizvođača, da nije oled.
Jednostavno, a brijem da provociraš lagano 😉
10 godina
Bevanda kaže...

Stigla TCL 65C805. Samo prvi dojmovi, ostalo za vikend kad malo odmorim od posla. Televizija je dosla u apsolutno besprijekornom stanju. Stvarno su je zastitili, ono... previuse. Ekran perfektan, nikakvih problema sa pikselima ili icim slicnim ( nikakve greske ), firmver je v412 ( zadnji je 420 u Britaniji ). Ispeglan i brz, odlican posal je napravljen sa istim. Vrlo je bilo jednostavno za podesit sliku, za dovest u 85/90 posto odokativne kalibracije, kako bi me drzalo do vikenda :) Stvarno sam posli posla preumoran za vrtit po televiziji. Samo zelim pojest, lec i pogledat nesto. Kasnije nek skacu po meni kako ih volja.

Dirty Screen nisam prijmetija, ni u meniju ni kod gledanja. Sve one glouposti tipa digitalne obrade slike su ugasene, samo Local Dimming na medium ili high ( jos nicam odlucija ), Brightness 35/40 bar u mom boravku, Judder Reduction ugasen  ( kod NEKIH filmova na max 2 ili mooozda 3, stvarno ne triba vise, ko drzi na dalje 5 nije normalan ), zvuk Standard ( jaki i dobri Onkyo zvucnici u vrazju mater, lipo pojacavaju, zvuk vrlo jasan ). Uglavnom, prvi dojmovi vise nego odlicni. Za ovu cijenu sam ocekiva kakvu problematicnu kantu, ali ovde stvarno nema greske, bar zasad. Po meni, vridi ovih para, bez ikakvih dilema. Vidicemo za vikend kad je malo spojim na komp pa prodjem neke detaljnije testove. Svaka cast TCLu.

Upscaling TV programa je izvrsan, probano preko TVa i starog STRONG digitalnog prijemnika. Isto ka i sa IPTV uslugom. Sad idem odmarat. Cujemo se za vikend.

Potpisujem sve , kod mene je isti TV samo 50"

16 godina
Bevanda kaže...

Da ne zakrcim temu sa svojim glupostima, ovde cu stavljat kako sam sta napravija, ako koga zanima.

1 - Nisam tija Google Account i slicne gluposti na televiziji ni pod slucajno, pa sam na TV zasad samo instalira ( ADB sideload ) OTT Navigator za IPTV koji koristim, Kodi sa Elementum addonom za streamanje torrenta, Total Commander ( koji koristim i na Windowsima ), FTP server (pFTPd ) ako sta treba kopirat na TV jer mi je USB zauzet sa Air Mouse daljinskim i AIMP za upalit muziku u kombinaciji sa ugasenim ekranom. Ostale aplikacije koje tvornicki dolaze su pogasene koliko se moglo ovako brzinski. TV se moze bez problema spojit sa ADBom pa dodatno modificirat, ali iskreno, nemam volje sad za to. Mrezni kabel iz TVa u gigabitni switch i amen.

Također obavezno debloatam tv i instaliram aplikacije preko adba da bi izbjegao Google account. Za kontrolu preko adb-a koristim ovaj program:

https://adbappcontrol.com/en/

Launcher sam stavio Projectivy launcher, a od korisnih programa bih dodao i Smarttube (youtube bez reklama)

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina

Bok ekipa,

Ovako imam situaciju, imao sam telku Philips Oled 65'' 707 model koji je dobio stuck pixel i reklamiran putem protecto jamstva (nakon isteka 2g tvorničkog, 3g je protecto aktualno), telka je odvedena na servis i javljaju kako panel nije dobavljiv i tv se nemre servisirati.

E sad vjerojatno (kako su mi javili) od protecta ću dobiti neke novce nazad (nisam siguran da li će biti 100% vrijednosti koju sam ja platio: cca 1100€).

Sad bih Vam zamolio za neke sugestije kaj kupiti u tom cjenovnom rangu (prvenstveno za gaming i tu i tamo dječje crtiće od klinca), čak mi nije možda ni bitno da bude oled (na ovom Philipsu i nije da sam skužio da je tolko bolji).

Eventualno možda i s 65'' preć na 75'' neki non oled. Nemam pojma iskreno :)

Svaka sugestija dobrodošla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
sinkee kaže...

Bok ekipa,

Ovako imam situaciju, imao sam telku Philips Oled 65'' 707 model koji je dobio stuck pixel i reklamiran putem protecto jamstva (nakon isteka 2g tvorničkog, 3g je protecto aktualno), telka je odvedena na servis i javljaju kako panel nije dobavljiv i tv se nemre servisirati.

E sad vjerojatno (kako su mi javili) od protecta ću dobiti neke novce nazad (nisam siguran da li će biti 100% vrijednosti koju sam ja platio: cca 1100€).

Sad bih Vam zamolio za neke sugestije kaj kupiti u tom cjenovnom rangu (prvenstveno za gaming i tu i tamo dječje crtiće od klinca), čak mi nije možda ni bitno da bude oled (na ovom Philipsu i nije da sam skužio da je tolko bolji).

Eventualno možda i s 65'' preć na 75'' neki non oled. Nemam pojma iskreno :)

Svaka sugestija dobrodošla.

S obzirom da si već imao OLED, bojim se da ćeš prelaskom na neki MiniLed 75' bit nezadovoljniji.

MiniLed je super, ali u 75' pošteni MiniLED košta, a da valja. 1100E kvalitetan MiniLED 75' nećeš naći nažalost.

Još je tu pitanje udaljenosti s koje gledate TV jer 75' ti je gotovo uvijek zrnata slika (pričam o IPTV, domaćim kanalima ako gledate) bio to OLED,MiniLED ili xy ako se ne gleda sa dobre udaljenosti jer je ipak to gromada od TV-a koja zahtijeva idealne uvjete da dođe do izražaja.

Ja bih osobno uzeo LG C4 ili Samsung S95 seriju OLED na tvom mjestu, ganjaj da ima što dulju garanciju jer s niti jednim nećeš pogriješit od ta 2 makar za 1100e teško da ćeš nać 65 OLED noviji, dodaj 200 eura +- gore (zavisi kakve su akcije trenutno, Samsung je skuplji općenito).

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:12 (BioZZG).
3 godine
tiki kaže...
Bevanda kaže...

Da ne zakrcim temu sa svojim glupostima, ovde cu stavljat kako sam sta napravija, ako koga zanima.

1 - Nisam tija Google Account i slicne gluposti na televiziji ni pod slucajno, pa sam na TV zasad samo instalira ( ADB sideload ) OTT Navigator za IPTV koji koristim, Kodi sa Elementum addonom za streamanje torrenta, Total Commander ( koji koristim i na Windowsima ), FTP server (pFTPd ) ako sta treba kopirat na TV jer mi je USB zauzet sa Air Mouse daljinskim i AIMP za upalit muziku u kombinaciji sa ugasenim ekranom. Ostale aplikacije koje tvornicki dolaze su pogasene koliko se moglo ovako brzinski. TV se moze bez problema spojit sa ADBom pa dodatno modificirat, ali iskreno, nemam volje sad za to. Mrezni kabel iz TVa u gigabitni switch i amen.

Također obavezno debloatam tv i instaliram aplikacije preko adba da bi izbjegao Google account. Za kontrolu preko adb-a koristim ovaj program:

Launcher sam stavio Projectivy launcher, a od korisnih programa bih dodao i Smarttube (youtube bez reklama)

Puno hvala za ovaj ADB app. Uštediće mi tipkanja :). Zasad sam ubacija Kodi + Elementum, pFTPd, Total Commander, OTT Navigator, SmartTube, AIMP, tvQuickActions, a baš sam se mislija ubacit i Projectivy. Treba li se zezat sa Projectivy ili ga TV prihvaća ka default launcher bez ikakvih problema?

16 godina
Bevanda kaže...
tiki kaže...
Bevanda kaže...

Puno hvala za ovaj ADB app. Uštediće mi tipkanja :). Zasad sam ubacija Kodi + Elementum, pFTPd, Total Commander, OTT Navigator, SmartTube, AIMP, tvQuickActions, a baš sam se mislija ubacit i Projectivy. Treba li se zezat sa Projectivy ili ga TV prihvaća ka default launcher bez ikakvih problema?

E da, i ja sam stavio tvquickactions za remapiranje tipki, pa mi tipka za youtube otvara SmartTube i tako.

Nema zezanja sa Projectivy, treba samo sa ovim programom preko adb disaeblat defaultni launcher i setupwrath i onda automatski pokreće projectivy:

com.google.android.apps.tv.launcherx

com.google.android.tungsten.setupwraith

Možda bi moglo i bez toga jer Projectivy ima u sebi auto start at boot, ali nisam isprobavao...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice