Da li je itko vidio burning na LG C seriji.
Mislim da je to stvar prošlosti.
Da li je itko vidio burning na LG C seriji.
Mislim da je to stvar prošlosti.
Baš sam jučer ispunija onu besplatnu prijavu za ekstra 3 godine "osiguranja/jamstva" na TCL promotion hr ili kako već. To je navodno službeno TCL jamstvo, ali ide preko one naše firme za osiguranje jer nemaju ovde svoje stožere. Ubacija san i sliku sa kutije di se vidi da je TV sastavljen u Poljskoj, ako kome šta znači. Bar ne stoji Asembld in Čajna :) Možda Poljaci malo bolje i ažurnije provode kontrolu kvalitete.
Meni za lg c4 taj partum nije poslao još jamstvo dodat o a registrirao sam tv 9.12.2024. I slao sam im upit šta je s tim pa cekam odgovor...
Ka, unutar 30 dana stiže odgovor. Tribalo bi im se javit na telefon. Meni je odma nakon slanja zahtjeva stiga odgovor od claims@tvpromotion.eu da su zaprimili papire i da će mi poslat mailom dokumentaciju unutar tog roka. To je isto Partumova domena, ali za Philips. Ma ko će znat šta izvode. Smatram da iman 2 godine jamstva, kasnije šta bude... bolje išta nego ništa :)
Svi ti osiguravači su za mene muljatori. Ali eto, neka i to probam jednom.
Slažem se 100 posto. Ali, možda brat poljak ima malo više evropskog smisla za to sastavljanje od super potplaćenog kineskog jebivjetra iz tvorbice u Šenzenu... možda se samo nadam :)
Bratu za njegov lg stiglo u roku 10 dana a meni ništa i najgluplje je kad prijaviš to sve ne dođe niakkav povratni mail da su zaprimili...
Slažem se 100 posto. Ali, možda brat poljak ima malo više evropskog smisla za to sastavljanje od super potplaćenog kineskog jebivjetra iz tvorbice u Šenzenu... možda se samo nadam :)
je, ja bi se nekako više uzdao u Kineza :)
Hisense frižideri su navodno bili puno bolji prije nego su se počeli sklapati u Gorenju (iako je to "rekla kazala", al me ne bi čudilo da je fakat tako)
ps: što se ove garancije tiče, meni je isto došla potvrda za cca mjesec dana (TV kupljen 11-2023, potvrda jamstva došla nešto prije Božića iste godine)
Meni za lg c4 taj partum nije poslao još jamstvo dodat o a registrirao sam tv 9.12.2024. I slao sam im upit šta je s tim pa cekam odgovor...
meni poslano 50 dana nakon kupovine
Za sve vas čačkaroše, ka šta sam i ja sam... lista aplikacija na TCLu i objašnjenje šta su, uz to koju je sigurno/ne sigurno disejblat priko ADBa:
https://github.com/chrissy-dev/debloat-tlc-android-tv
Preporodija sam se otkad sam ubacija Projectivy Launcher. Milina! Hvala svima na savjetima.
A onda ok.Kakve su svi kvalitete danas plus moja "sreća" još tako skuplji nije mi baš da ima samo 2god garanciju...Hvala na odgovoru
U sobi imam stari samsung 58 inca smart tv na kojem mi je neznam ni sam kako nestala netflix aplikacija.Ne nalazim ju nigdje i sad me zanima kako da to vratim i instaliram jer sustav je spor užasno i zastario a u njegovom storeu ga nema...
U sobi imam stari samsung 58 inca smart tv na kojem mi je neznam ni sam kako nestala netflix aplikacija.Ne nalazim ju nigdje i sad me zanima kako da to vratim i instaliram jer sustav je spor užasno i zastario a u njegovom storeu ga nema...
Na dosta starijih tv-a su ukinuli podršku za netflix. O kojem je modelu riječ?
Za gledanje televizije, sporta prvenstveno i streamanje filmova (ne igram igrice) koji 55'' TV bi došao u obzir do 600€?