Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 48.580
|
čitano: 15.503.413
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
BioZZG kaže...
Samsung/LG ima više povrata nego TCL, pogotovo u entry level modelima.

Hajde sad, smanji doživljaj.

Nitko nema statističke podatke o kvarovima.

Što se tiče mini led televizora, TCL i Hisense jesu ok, ali samo zato jer su puno jeftiniji od Samsungovih, Lg i Sony mini led modela, čiji mini led modeli koštaju kao i njihovi OLED modeli srednje klase.

合氣道
2 mjeseca
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Meni je puno draže dobiti novi ureeđaj nego popravljani tako da za stvari koje imaju 5 god jamstva, samo nek se kvare, pogotovo u 4. godini :D

0 0 hvala 0
8 godina
Pozdrav, zanima me tv LG 65QNED85T3C.AEU ima li tko kakva iskustva o njemu i jel to oke tv za cijenu od 800 eur ili ipak postoji nesto bolje?
Hvala!
Link: https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/LG-65QNED85T3C.AEU/

0 0 hvala 0
13 godina
tottizmaj kaže...
Pozdrav, zanima me tv LG 65QNED85T3C.AEU ima li tko kakva iskustva o njemu i jel to oke tv za cijenu od 800 eur ili ipak postoji nesto bolje?
Hvala!
Link: https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/LG-65QNED85T3C.AEU/

Dosta loš, nije mini led, nešto je crna tamnija ali ipak crna dosta "svijetli", dosta bloominga. Ako nađeš QNED85 bez T, taj je mini led/nano cell, taj je top.

https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/qned85t

https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/qned85

A bolji je ovaj:

Hisense 65U8KQ

https://www.nabava.net/televizori/hisense-65u8kq-televizor-cijena-65-165-cm-75-189-cm-led-uled-mini-led-495759401 - mini led.

https://www.rtings.com/tv/reviews/hisense/u8-u8k

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2024 21:09 (Cryogenic).
13 godina
Za te novce idu i TCL Q9B ili Hisense U7N, oba za koplje bolja od navedenog LG-a, također mini led... Uz gore spomenuti Hisense su daleko bolja kupnja...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2024 20:59 (Corto_1973).

1 0 hvala 0
14 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Pozdrav,

Upravo mi je pregorio 50 inčni Samsung LCD televizor pri nestanku struje u kući. Probao sam koristiti drugi kabel sa svog Samsung plasma tv-a, mijenjao utičnice, no ništa ne radi. Svi uređaji koji su bili priključeni na produžni i dalje rade osim tv-a.

Uglavnom, moram pod hitno naći zamjenu, veličina mora biti ili 50" ili 55", bitno mi je da TV ima minimalno 100 Hz i da frejmovi ne "ostaju" iza predmeta koji se kreće po televizoru. Imao sam Samsung LE32C530 sa 50Hz refresh rate i dan danas vučem traume kad su se predmeti kretali po bijeloj pozadini. 

Proizvođač preferiram Samsung, no nije nužno da bude baš Samsung. Mora biti smart TV jer gledam IPTV i želim se riješiti Firestick uređaja, a što se cijene tiče, volio bih naravno proći što jeftinije. Vjerujem da su danas i najjeftiniji Samsung televizori dovoljno kvalitetni i izdržljivi da rade barem 10 godina.

Ako netko može preporučiti dobar tv, ako ih ima još uvijek na akciji. Znam da je prošao Black Friday, no vjerujem da još uvijek ima televizora na popustu. Puno hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 tjedana
Crni Marko ovo "Vjerujem da su danas i najjeftiniji Samsung televizori dovoljno kvalitetni i izdržljivi da rade barem 10 godina" me stoji ni malo.
Kupi kvalitetno isplati se uvijek, inače brzo shvatiš kod jeftinog proizvoda zašto je jeftin.
Jedan pametan čiko je davno rekao "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari".

Traži barem miniled ako ne OLED (kod samsunga QDOLED).
3 godine
Marko_95 kaže...

Pozdrav,

Upravo mi je pregorio 50 inčni Samsung LCD televizor pri nestanku struje u kući. Probao sam koristiti drugi kabel sa svog Samsung plasma tv-a, mijenjao utičnice, no ništa ne radi. Svi uređaji koji su bili priključeni na produžni i dalje rade osim tv-a.

Uglavnom, moram pod hitno naći zamjenu, veličina mora biti ili 50" ili 55", bitno mi je da TV ima minimalno 100 Hz i da frejmovi ne "ostaju" iza predmeta koji se kreće po televizoru. Imao sam Samsung LE32C530 sa 50Hz refresh rate i dan danas vučem traume kad su se predmeti kretali po bijeloj pozadini. 

Proizvođač preferiram Samsung, no nije nužno da bude baš Samsung. Mora biti smart TV jer gledam IPTV i želim se riješiti Firestick uređaja, a što se cijene tiče, volio bih naravno proći što jeftinije. Vjerujem da su danas i najjeftiniji Samsung televizori dovoljno kvalitetni i izdržljivi da rade barem 10 godina.

Ako netko može preporučiti dobar tv, ako ih ima još uvijek na akciji. Znam da je prošao Black Friday, no vjerujem da još uvijek ima televizora na popustu. Puno hvala

Najbitnije od svega nisi naveo.

Koliko si točno spreman potrošiti ?

50 inch i 100/120 HZ ne idu zajedno pod "što jeftinije"

合氣道
2 mjeseca
Sirotanovic kaže...
Crni Marko ovo "Vjerujem da su danas i najjeftiniji Samsung televizori dovoljno kvalitetni i izdržljivi da rade barem 10 godina" me stoji ni malo.
Kupi kvalitetno isplati se uvijek, inače brzo shvatiš kod jeftinog proizvoda zašto je jeftin.
Jedan pametan čiko je davno rekao "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari".

Traži barem miniled ako ne OLED (kod samsunga QDOLED).

Kvaliteta tv-a, odnosno tehnologija prikaza slike nema korelacije s trajanjem tv-a. Danas kad se kupuje skuplje/bolje se dobiva bolji prikaz slike, zvuk i sl. ali ne i trajnost.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:13 (Novice).
5 tjedana
@Novice nije samo to, gotovo svaki detalj je kvalitetniji, što skuplji, što jača serija televizora u liniji određene marke to je sve bolje.
Da ne spominjemo izvedbu npr. jeftino kod samsunga =pucketanje plastike pri zagrijavanju televizora... dalo bi se pisati.
Skuplje komponente (hardver) = duže traje.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice