Ovo je tvoj post ;
Dakle, 25. 10 si pisao da je Samsung panel serija D lutrija, sad si promijenio mišljenje.
Poštujem to, čovjek ne treba tvrdoglavo držati isti stav decenijama.
Inače, meni je dovoljno što stručnjaci iz RTINGS-a kažu;
The Samsung S90C OLED and the LG C4 OLED are similar TVs with only a few key differences. They're very similar in peak brightness, although the LG is noticeably dimmer in Game Mode while the Samsung isn't, making the Samsung the better choice for gamers. The LG is the better choice for movie fans, as it supports Dolby Vision HDR and passes through advanced DTS audio formats. The LG also has slightly better image processing than the Samsung, especially when watching low-bitrate content from streaming services due to its superior low-quality content smoothing.
Ali ne, sad odjednom "netko" napisa da tamo rade ljudi za "minimalac", ... da pošto rade za minimalac (stručljak je upoznat s tim, radi u U.s.A poreznoj,) vjerojatno rade odjednom ofrlje, nekvalitetne recenzije.
Napisa čovik da zna više od njih iz RTnGsa koji su na minimalcu.. tako reče Pixel.
Ovime zatvaram razgovor, jer toliku razinu samodopadnosti odavno ne vidjeh. Čovjek veli da je bolji od ljudi koji rade za "minimalac" na RTINGSu
Dokaz 2 (njegov post)
Ali ja stvarno ne kužim koji je tvoj problem, ti ne kužiš stvarno ili se praviš i trolaš ?
Da napisao sam da je D serija lutrija, to je točno, ovisi o tržištu, dimenziji i seriji, nisam obilazio trgovine i provjeravao svaki panel. U međuvremenu je par ljudi provjerilo ( s nekima sam pričao na PM jer ih je zanimalo kako znati koji je panel) i potvrdili smo da je bio u pitanju qdoled panel, nakon tog sam napisao tu informaciju na forumu da bi drugi znali. Al ono fakat ti imaš neki problem i šiljiš ga !
Slusao si rtings , za.ebo se, kupio tv s kojim nisi zadovoljan, sad opet slušaš iste i iskrcao si lovu na sličan tv, sad ćeš opet kukati kako lg i oledi nisu dobro.
Zašto misliš da nitko ništa ne zna, to što ti nemaš pojma i moraš se vodit tuđim recenzijama ne znači da su i svi ostal itakvi. Nemaš pojma tko sam, čime se bavim i koliko iskustvo imam. Po tko zna koji put ti pišem da sam profesionalno vezan za te stvari, biso sam dosta u kontaktu i s tehnologijama i s ljudima i sad sam, znam dosta o toj temi , znam sa stručnog stajališta siguro više od ekipe na rtingsu, pričam s ljudima i znam da se mnogi ne slažu s komentarima rtingsa, često sami sebi kontriraj (ovisno tko recenzira), nisu vioše konzistentni, ponavljam, otišlo im je dosta dobre stare ekipe koja je puno znala, došli su novi koji nisu toliko dobri.
I stvarno ne kužim tvoje konstantno podcjenjivanje mene ! Čemu to ? Poznaš me pa znaš da nemam pojma ? Pišem gluposti po forumu ? Iznosim netočne stvari ? Dajem ljudima krive savjete ? Daj se covjece saberi, ako ti idem na živce ok, ne moramo komunicirati, ali daj budi objektivan i ne seruckaj stalno.
Opće ne bježim od ičeg što sam rekao, sve lijepo piše i stoji, ali ne vadi stvari iz konteksta. Tebi je očito cilj ovdje meni kajle ubacivati umjesto da se držimo teme. Zašto ti je cilj konstantno dokazivati da ja nešto ne znam ili govorim krivo, i još da to barem dolazi od nekog kompetentnog, tko nešto zna, ali čovječe ne razlikuješ osnove i onda ideš meni solit !
Ponudio sam ti pomoć s tvom bez obzira na sve tvoje provokacije i to više puta, mogao si ušrtediti lovu koju su dao na C4, pa si to prešutio.
Al stvarno i ja imam granice, kad je dosta onda je stvarno dosta.