pozz...koristim na samsung tv iptv aplikaciju smart iptv i u zadnje vrijeme je jako jako počela štekati, sama aplikacija..učitava se dosta dugo, dok se učita dobro sve radi ali je postala jako jako spora a neznam zašto...ima netko možda ili zna razlog tome ili možda preporučiti neku drugu app za samsung tv, znamo da tizen ima ograničen broj takvih aplikacija, vidim da ima neka net iptv, pa royal iptv i sl...hvala
Koji iptv izabrati?
- poruka: 385
- |
- čitano: 100.140
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
pozz...koristim na samsung tv iptv aplikaciju smart iptv i u zadnje vrijeme je jako jako počela štekati, sama aplikacija..učitava se dosta dugo, dok se učita dobro sve radi ali je postala jako jako spora a neznam zašto...ima netko možda ili zna razlog tome ili možda preporučiti neku drugu app za samsung tv, znamo da tizen ima ograničen broj takvih aplikacija, vidim da ima neka net iptv, pa royal iptv i sl...hvala
bob player skini za tizen
Zanima me IPTV za nogomet, uglavnom Engleska i LP. Koliko vidim, postoje nekakvi jeftini Kinezi s alibabe. Jel to bude osjetno bolje od onih besplatnih streamova na Internetu, ili isto tako šteka stalno?
Od ovih naših, čini se da ima tvviet i neki blackstar, ali sajt od ovog drugog trenutno niti ne radi, nisu ga valjda uhapsili.
Zanima me IPTV za nogomet, uglavnom Engleska i LP. Koliko vidim, postoje nekakvi jeftini Kinezi s alibabe. Jel to bude osjetno bolje od onih besplatnih streamova na Internetu, ili isto tako šteka stalno?
Od ovih naših, čini se da ima tvviet i neki blackstar, ali sajt od ovog drugog trenutno niti ne radi, nisu ga valjda uhapsili.
Ne šteka i slika je dobra, dok radi. Ali je problem što vikendom milijuni ljudi se spajaju na te liste i onda padaju i ne rade.
Što se tiče blackstara nemam pojma što je sa stranicom ali lista radi. Evo ja danas koristio za rukomet.
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
ja u zadnje vrijeme koristim futbol libre za nogomet , jedini minus je sto je na spanjolskom jeziku iako sam vidio da nesto imaju i na engleskom
Preporuka za besplatnu app. za uklanjanje oglasa u Eva IpTv apl. koristio sam jedno vrijeme Blokada 5 ali više ne radi jer traži upgrade na novu a ta se plaća .
Blackstar ne prima uplate,nešto nije u redu,koristio preko godinu dana,bila je najbolja EX-YU lista koju sam probao.Kakav je tvviet sad,šteka li još,je li red devil ok i ima li neko još u rangu tvvieta ako Viet i dalje šteka,hvala.
Pa moraš ih kontaktirati da ti pošalju email za PayPal da možeš uplatiti produžiti pretplatu, nije im isti email za PayPal sigurno je mijenjan.
ja nakon god dana odustajem od blackstar liste..najbolji stream i slika kaj sam koristio..a mnoge sam korsitio..posebno mi je super jer prijenos ne kasni puno..nekih 15-20 sek..odustajem jer je opet počeo u zadnje vrijeme štekat i trzat slika na svakom kanalu..imam još mjesec dana ..pa ak se ne popravi..mislim da ću čak uzet A1 iptv i nać neku jeftinu listu da mogu pratit HNL
ja nakon god dana odustajem od blackstar liste..najbolji stream i slika kaj sam koristio..a mnoge sam korsitio..posebno mi je super jer prijenos ne kasni puno..nekih 15-20 sek..odustajem jer je opet počeo u zadnje vrijeme štekat i trzat slika na svakom kanalu..imam još mjesec dana ..pa ak se ne popravi..mislim da ću čak uzet A1 iptv i nać neku jeftinu listu da mogu pratit HNL
Ja sam isto napravio i evo tražim neku listu za HNL, ako ima neko preporuku da HNL radi ok, javite.
Meni se pokazao ok Wizardtv
Ne bacajte troznamenkaste cifre na gluposti. Koristim ovo već neko vrijeme, i prezadovoljan sam. Ja uzimam opciju po 3mj, jer mi 1god realno ne treba...
Koju koristis? Moze PP
Koju koristis? Moze PP
Ja sam upravo uzeo ovo kaj je linkal i izgleda ok. Moram si listu iskrojiti po mjeri ali ono kaj meni treba onih par kalana kaj sam gledal rade bez greske.
Ovo je sortirano po tome koji je store najbolji na nize. Na vrhu su ovi kaj imaju uslugu duze od tri godine kaj znaci da ne bi trebali nestat s lovom preko noci.
Ima li sve HR arene, sportklubove? I od američkih CNBC?
Ima Arena Sport od 1 do 10 ne rade sve. 2 ne radi a 5 i 6 su 5.
Sport Klub ima tri komada i svi rade.
HD fo Full HD kvaliteta slike. Bitrate je varijabilni i sve je na 25 fps ako se ne varam.
CNBC radi.
Kvaliteta liste je koliko para toliko muzike. Meni je bitno da ima BT SPORTS da si kad i kad pogledam UFC. HGTV gledam sa zenom kad rucamo ili ne znamo kaj bi gledali. Lovca poslije posla i to je to. TV u pravilu ne gledamo, IPTV je vise da TV vrti nesto kad ne gledamo filmove ili serije.
Uzmi si listu za mjesec dana ako nisi siguran, sa provizijom je 3€.
Koju koristis? Moze PP
Doslovno ovaj koji sam linkao, njegov shop nudi razne opcije.
I da, koristim tu stranicu za svašta neš, ne samo za iptv. Idite samo na shopove koji imaju 95+ postotak ocjene pozitivne. Nisam dosad ništa reklamirao, stranicu sam našao na redditu, nikakav darknet sumljiv forum ili neznam šta. Legit je sve, makar kolko može biti... Provlačim revolut jednokratnu na njoj(ne vjerujem kinezima).
Ova lista koju sam linkao ima, bilo je situacija di nije radilo, ali rijetke su... Ali se lista zove ex-yu, nećeš pod hrvatska naći... Cnbc nisam siguran, nisam doma...