samo alibaba 15 eura godisnje, 27tis kanala, sve arene i sport klub max sport itd itd.
Koji iptv izabrati?
- poruka: 335
- |
- čitano: 76.436
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Je li TVVIET i dalje najbolji izbor za ex-yu kanale (pretezito arene i sport) , istekla mi je godisnja pa ne znam jeli se sto u meduvremenu mijenjalo. Nisam imao nikakvih primjedbi , jedino je korisnicka sluzba preko vibera zadnjih nekoliko mjeseci neaktivna u odnosu na prije kada bi odgovarali u roku par sati ili minuti
Daleko jeftiniji i jako kvalitetan izbor je Mega ott za 13 eura godišnje, ispadne 1.08 eura mjesečno. Arene i sport rade savršeno i još ima Maxsport 1 i 2. Koristim Mega ott jedno 7-8 dana, i mogu rec da sve klizi kako treba. Preprodavač TVVIET košta 12 eura mjesečno, odnosno 120 eura godišnje, preprodavač Blackstar 10 eura mjesečno/100 eura godišnje, a Mega ott 13 eura godišnje. Zaradjivali su na vama godinama.
MegaOTT, Personal€39.00
Bitni su mi samo ex yu sport kanali
Na prošloj stranici spominje se 13€/g a ovdje 39???
Može i PP, trenutno djelim TvViet (60€/g) koji nam uskoro isječe pa ako ima nešto bolje…
Volio bi probati MegaOTT, ako može PP :)
Ja sam uzeo Megaott na 12mj za 15,8€, sport zasad radi odlično. Idete na Alibabu i pronađite listu koja Vam odgovara. Ima ih dosta, po različitim cijenama.
Na prošloj stranici spominje se 13€/g a ovdje 39???
Može i PP, trenutno djelim TvViet (60€/g) koji nam uskoro isječe pa ako ima nešto bolje…
Odes na alibabu i nadjes kojeg oces...sve to idjes s istog k... nasi ovde preprodaju to za puno više,postanu njihovi reseleri imaju pristup panelu i dilaju dalje.Kolegi sam uzeo koji već 2g koristi s alibabe listu bez problema,a i meni isto toliko radi bez problema,bitni su mi samo sportski kanali.
A na čemu ih gledate... i kako?
Na IPTVSmartersPro.
A na čemu ih gledate... i kako?
Iptv smarters imaš,od njih većinom user name pass i link,a dobiješ i link na koji kad klikneš skine ti m3u file koji ucitas u neki drugi player ili ako ti više paše.
Bitni su mi samo ex yu sport kanali
Poslan pp. Mega ott 13 eura godišnje, 1.08 eura mjesečno.
Ja sam uzeo Megaott na 12mj za 15,8€, sport zasad radi odlično. Idete na Alibabu i pronađite listu koja Vam odgovara. Ima ih dosta, po različitim cijenama.
Da bude 13 eura treba se prebaciti na lokaciju Švicarska na alibabi i onda je 13 eura. Ali i 15 eura je isto fantastična cijena za razliku od preprodavača.
@Cryogenic: moze pp za megaott? puno hvala.
@Cryogenic: moze pp za megaott? puno hvala.
Može i meni,hvala.
Moze li preporuka za neki iptv sa alibabe da radi kako treba i da ima epg na njemackim i domacim kanalima?
Ja osobno koristim iptv više od 3 godine, postoji jedna poznata hrvatska platforma koja ga prodaje i objašnjavaju kako ga možete koristiti na bilo kojem uređaju i imaju dobre cijene
Ja osobno koristim iptv više od 3 godine, postoji jedna poznata hrvatska platforma koja ga prodaje i objašnjavaju kako ga možete koristiti na bilo kojem uređaju i imaju dobre cijene
Vrlo informativan post.
Možeš li mi poslati pp za megaott?
Hvala unaprijed.
Može i meni link na PP, svejedno originalni autor ili netko od vas to je već dobio link
Može i meni, kad se stigne. Hvala unaprijed.
EPG s njemačkim kanalima bi se jos i naslo na alibabi, al sa tocnim exyu kanalima sigurno ne. Barem ne za tih par €.
također, ako tko ima link može shareat na PP, nažalost na kontakt e-mail mi se nitko ne javlja
Da napišem svoja iskustva; prije 2 tjedna uzeo CableGuy iptv, prvenstveno za gledanje na android boxu (Xiaomi Mi box 4), iako imaju i aplikaciju za windowse. Uzeo sam odmah u startu TiviMate aplikaciju za 30tak € i mogu reći da je kombinacija te aplikacije i iptv-a bolja od prijašnje A1 televizije koju sam imao ili MaxTva kojeg imaju moji doma. Sve je pregledno, uredno, aplikacija radi odlično.
Iptv ima svojih mana; nekad zna zamrznut slika na koju sekundu, epg nije skroz kompatibilan sa TiviMateom, no za zemaljske programe i ove "glavne" radi korektno. Stream kasni od dvadesetak sekundi do 2 min u odnosu na realno vrijeme (znam po tekmama), no na to sam se lako naviknuo. Od kanala ima sve ove "naše" i još pregršt stranih i dosta solidnu bazu filmova i serija.
Komunikacija, plaćanje i sve ostalo dosta straightforward, kao i instalacija sustava. Cijena 5€mj za pojedinačne mjesece, odnosno 3,33/mj ako se uzme za godinu.
Budući da sve štima odmah sam mojima doma napravio istu shemu samo je kod njih Samsung TV koji nema android pa smo to riješili sa IPTV Smarters Pro aplikacijom i zasad šljaka sve ok. Isto aplikacija koja je bolja i brža od MaxTVa.
Je li TVVIET i dalje najbolji izbor za ex-yu kanale (pretezito arene i sport) , istekla mi je godisnja pa ne znam jeli se sto u meduvremenu mijenjalo. Nisam imao nikakvih primjedbi , jedino je korisnicka sluzba preko vibera zadnjih nekoliko mjeseci neaktivna u odnosu na prije kada bi odgovarali u roku par sati ili minuti
Daleko jeftiniji i jako kvalitetan izbor je Mega ott za 13 eura godišnje, ispadne 1.08 eura mjesečno. Arene i sport rade savršeno i još ima Maxsport 1 i 2. Koristim Mega ott jedno 7-8 dana, i mogu rec da sve klizi kako treba. Preprodavač TVVIET košta 12 eura mjesečno, odnosno 120 eura godišnje, preprodavač Blackstar 10 eura mjesečno/100 eura godišnje, a Mega ott 13 eura godišnje. Zaradjivali su na vama godinama.
ajde pls i meni kontakt da vidimo to savršenstvo :)
Na ovoj stranici je 25 USD za godinu dana
https://megaottsubscription.com
To je preprodavač iste megaott iptv liste koja košta 13 eura godišnje iliti 1.08 eura mjesečno.
To je preprodavač iste megaott iptv liste koja košta 13 eura godišnje iliti 1.08 eura mjesečno.
Imaš link/podatke od glavnog onda, bezveze mi duplo plačat ako ne treba iako nije ni ovo skupo :)
Može i meni na PP... zahvaljujem unaprijed!
Hvala unaprijed....