Koji iptv izabrati?

poruka: 335
|
čitano: 76.335
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Koji iptv izabrati?

Poz, kupio sam si novu telkicu, pa me zanima iptv, vidio sam neke uredaje na aliexpresu al nisam siguran kako to sve funkcionira jer sam do sad imo a1 pretplatu, pa ako moze neka preporuka, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Re: Koji iptv izabrati?

imam vam ja preporuku za dobar iptv. Ja sam uzeo od nasih momaka iz hr i prezadovoljan sam. imam vec godinu dana, gledam bez vecih problema. ima vracanje unazad dva dana, mogu gledat na 2 tva u istoj kuci, i ima ogrmna videoteka sa prijevodima. pa ako vas zanima mozete mi se javiti za kontakt.

8 godina
neaktivan
Koji iptv izabrati?
Moja preporuka je nova iptv koristim preko godinu dana...a I možete plaćati mjesec po mjesec isto imaju videoteke

0 0 hvala 0
7 godina
Koji iptv izabrati?

👍

mmmm
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2024 16:17 (slanipotok).

1 0 hvala 0
7 godina
Koji iptv izabrati?

👍

mmmm
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2024 10:24 (slanipotok).

0 0 hvala 0
13 godina
Koji iptv izabrati?

Napokon mi istekao Pandar iptv koji je počeo zajebavat u zadnjih mjesec dana, prekidi, buffering, loops i ostale gluposti, uzeo sad Mega ott i prezadovoljan. Slika top, gro full hd programa, nema štekanja i radi kako treba. Imaju preko 16000 kanala uključujući naravno ex you/ arena sport/maxsport itd i to sve za 1.08 eura na mjesec ako se uzme godina dana, 13 eura godišnje. Bagatela 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2024 18:22 (Cryogenic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 mjeseci
protjeran
Cryogenic kaže...

Napokon mi istekao Pandar iptv koji je počeo zajebavat u zadnjih mjesec dana, prekidi, buffering, loops i ostale gluposti, uzeo sad Mega ott i prezadovoljan. Slika top, gro full hd programa, nema štekanja i radi kako treba. Imaju preko 16000 kanala uključujući naravno ex you/ arena sport itd i to sve za 1.08 eura na mjesec ako se uzme godina dana, 13 eura godišnje. Bagatela 

Ima li mogucnost premotavanja kanala? Makar 24h unazad. I kakvi su sa filmovima, ima li recimo npr. novi Deadpool?

Evo npr uzeo sam upravo LG G2 i u potrazi sam za dobrom listom koja ce najbolje iskoristiti ovaj tv, tj nesto sa mnostvom sadrzaja u 4k/HD

I ako moze info na kojoj si brzini neta da ti sve radi uredno? Hvala

16 godina
Cryogenic kaže...

Napokon mi istekao Pandar iptv koji je počeo zajebavat u zadnjih mjesec dana, prekidi, buffering, loops i ostale gluposti, uzeo sad Mega ott i prezadovoljan. Slika top, gro full hd programa, nema štekanja i radi kako treba. Imaju preko 16000 kanala uključujući naravno ex you/ arena sport itd i to sve za 1.08 eura na mjesec ako se uzme godina dana, 13 eura godišnje. Bagatela 

Gdje si uzeo, može link?

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
13 godina
Alfredo nr.2 kaže...
Cryogenic kaže...

Gdje si uzeo, može link?

Poslan link obojici pa onda snjima dalje o traženim informacija. 

11 godina

Pozdrav !

Moze link na pp ?

Tnx.

8 mjeseci
Cryo.. može li link na PP..?!
Hvala
7 godina
Koji iptv izabrati?

Ako tražite iptv javite se za test

mmmm

0 0 hvala 0
14 godina
Koji iptv izabrati?

sta nije bila na forumu neka ogromna tema s iptv listama i preporukama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Bile je ali očito da je uredništvu smetala kad su ju kompletno maknuli a ne samo zaključali

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2024 12:53 (vrinho).
14 godina

znam da sam ponekad znao skicnut i vidjet sta se dogada. a nerijetko bi vidio nekakve rasprave oko preprodaje i kvalitete. pa je mozda zato nestala :D

i bas mi je trebala prije par dana i nikako nisam mogao nac nista. mislio sam da sam lud i trazim na krivom forumu.

8 godina
zeryx kaže...

sta nije bila na forumu neka ogromna tema s iptv listama i preporukama?

Bila je - Gledanje TV programa preko Interneta. I meni je bilo čudno kad sam se prijavio nakon par tjedana odsustva i nisam mogao pronaći temu, ali prepostavio sam zašto su je obrisali pa nisam nigdje ni pitao.

12 mjeseci
protjeran
Koji iptv izabrati?

Moze li onda tko iz sjecanja preporuciti ili napraviti popis par dobrih iptv lista :)

0 0 hvala 0
7 godina
Cryogenic kaže...

Napokon mi istekao Pandar iptv koji je počeo zajebavat u zadnjih mjesec dana, prekidi, buffering, loops i ostale gluposti, uzeo sad Mega ott i prezadovoljan. Slika top, gro full hd programa, nema štekanja i radi kako treba. Imaju preko 16000 kanala uključujući naravno ex you/ arena sport/maxsport itd i to sve za 1.08 eura na mjesec ako se uzme godina dana, 13 eura godišnje. Bagatela 

Ako može i meni na pp bio bi zahvalan. :)

9 godina
Koji iptv izabrati?

Da li postoji koja IPTV lista koja ima u sebi Max Sport 1 kanal?

0 0 hvala 0
13 godina
myroman kaže...

Da li postoji koja IPTV lista koja ima u sebi Max Sport 1 kanal?

Mega ott ima. 1 euro mjesečno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2024 15:30 (Cryogenic).
16 godina
Koji iptv izabrati?

Gledate iptv s vpn-om ili bez?

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bez
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina

Odvisno gdje gledate ako ste u Italiji obavezno vpn

mmmm
9 godina
Koji iptv izabrati?

Njemacka, nikad vpn-a upalio

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Koji iptv izabrati?

Je li TVVIET i dalje najbolji izbor za ex-yu kanale (pretezito arene i sport) , istekla mi je godisnja pa ne znam jeli se sto u meduvremenu mijenjalo. Nisam imao nikakvih primjedbi , jedino je korisnicka sluzba preko vibera zadnjih nekoliko mjeseci neaktivna u odnosu na prije kada bi odgovarali u roku par sati ili minuti

1 0 hvala 0
11 godina
Presao sa Tvviet na Blackstar i preporodio se, instant catchup mi je najbitniji upgrade. Kvaliteta slike podjednaka, plus sto Blackstar ima jos par dodatnik kanala u 4k
13 godina
MaciStyle kaže...

Je li TVVIET i dalje najbolji izbor za ex-yu kanale (pretezito arene i sport) , istekla mi je godisnja pa ne znam jeli se sto u meduvremenu mijenjalo. Nisam imao nikakvih primjedbi , jedino je korisnicka sluzba preko vibera zadnjih nekoliko mjeseci neaktivna u odnosu na prije kada bi odgovarali u roku par sati ili minuti

Daleko jeftiniji i jako kvalitetan izbor je Mega ott za 13 eura godišnje, ispadne 1.08 eura mjesečno. Arene i sport rade savršeno i još ima Maxsport 1 i 2. Koristim Mega ott jedno 7-8 dana, i mogu rec da sve klizi kako treba. Preprodavač TVVIET košta 12 eura mjesečno, odnosno 120 eura godišnje, preprodavač Blackstar 10 eura mjesečno/100 eura godišnje, a Mega ott 13 eura godišnje. Zaradjivali su na vama godinama. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2024 10:43 (Cryogenic).
11 godina

Možeš li mi, molim te, ukratko objasniti kako to funkcionira i kako da aktiviram?

4 godine
Koji iptv izabrati?

Koristim iptv već dvije godine...80eura godišnje...može se koristiti na dva tva u istom kućanstvu..naravno postoji test verzija koga zanima neka se javi inbox

0 0 hvala 0
9 godina
Cryogenic kaže...
MaciStyle kaže...

Daleko jeftiniji i jako kvalitetan izbor je Mega ott za 13 eura godišnje, ispadne 1.08 eura mjesečno. Arene i sport rade savršeno i još ima Maxsport 1 i 2. Koristim Mega ott jedno 7-8 dana, i mogu rec da sve klizi kako treba. Preprodavač TVVIET košta 12 eura mjesečno, odnosno 120 eura godišnje, preprodavač Blackstar 10 eura mjesečno/100 eura godišnje, a Mega ott 13 eura godišnje. Zaradjivali su na vama godinama. 

ajde pls i meni kontakt da vidimo to savršenstvo :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice