Poz, kupio sam si novu telkicu, pa me zanima iptv, vidio sam neke uredaje na aliexpresu al nisam siguran kako to sve funkcionira jer sam do sad imo a1 pretplatu, pa ako moze neka preporuka, hvala!
Koji iptv izabrati?
- poruka: 335
- |
- čitano: 76.335
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
imam vam ja preporuku za dobar iptv. Ja sam uzeo od nasih momaka iz hr i prezadovoljan sam. imam vec godinu dana, gledam bez vecih problema. ima vracanje unazad dva dana, mogu gledat na 2 tva u istoj kuci, i ima ogrmna videoteka sa prijevodima. pa ako vas zanima mozete mi se javiti za kontakt.
👍
Napokon mi istekao Pandar iptv koji je počeo zajebavat u zadnjih mjesec dana, prekidi, buffering, loops i ostale gluposti, uzeo sad Mega ott i prezadovoljan. Slika top, gro full hd programa, nema štekanja i radi kako treba. Imaju preko 16000 kanala uključujući naravno ex you/ arena sport/maxsport itd i to sve za 1.08 eura na mjesec ako se uzme godina dana, 13 eura godišnje. Bagatela
Napokon mi istekao Pandar iptv koji je počeo zajebavat u zadnjih mjesec dana, prekidi, buffering, loops i ostale gluposti, uzeo sad Mega ott i prezadovoljan. Slika top, gro full hd programa, nema štekanja i radi kako treba. Imaju preko 16000 kanala uključujući naravno ex you/ arena sport itd i to sve za 1.08 eura na mjesec ako se uzme godina dana, 13 eura godišnje. Bagatela
Ima li mogucnost premotavanja kanala? Makar 24h unazad. I kakvi su sa filmovima, ima li recimo npr. novi Deadpool?
Evo npr uzeo sam upravo LG G2 i u potrazi sam za dobrom listom koja ce najbolje iskoristiti ovaj tv, tj nesto sa mnostvom sadrzaja u 4k/HD
I ako moze info na kojoj si brzini neta da ti sve radi uredno? Hvala
Napokon mi istekao Pandar iptv koji je počeo zajebavat u zadnjih mjesec dana, prekidi, buffering, loops i ostale gluposti, uzeo sad Mega ott i prezadovoljan. Slika top, gro full hd programa, nema štekanja i radi kako treba. Imaju preko 16000 kanala uključujući naravno ex you/ arena sport itd i to sve za 1.08 eura na mjesec ako se uzme godina dana, 13 eura godišnje. Bagatela
Gdje si uzeo, može link?
Gdje si uzeo, može link?
Poslan link obojici pa onda snjima dalje o traženim informacija.
Pozdrav !
Moze link na pp ?
Tnx.
Hvala
Ako tražite iptv javite se za test
sta nije bila na forumu neka ogromna tema s iptv listama i preporukama?
Bile je ali očito da je uredništvu smetala kad su ju kompletno maknuli a ne samo zaključali
znam da sam ponekad znao skicnut i vidjet sta se dogada. a nerijetko bi vidio nekakve rasprave oko preprodaje i kvalitete. pa je mozda zato nestala :D
i bas mi je trebala prije par dana i nikako nisam mogao nac nista. mislio sam da sam lud i trazim na krivom forumu.
sta nije bila na forumu neka ogromna tema s iptv listama i preporukama?
Bila je - Gledanje TV programa preko Interneta. I meni je bilo čudno kad sam se prijavio nakon par tjedana odsustva i nisam mogao pronaći temu, ali prepostavio sam zašto su je obrisali pa nisam nigdje ni pitao.
Moze li onda tko iz sjecanja preporuciti ili napraviti popis par dobrih iptv lista :)
Napokon mi istekao Pandar iptv koji je počeo zajebavat u zadnjih mjesec dana, prekidi, buffering, loops i ostale gluposti, uzeo sad Mega ott i prezadovoljan. Slika top, gro full hd programa, nema štekanja i radi kako treba. Imaju preko 16000 kanala uključujući naravno ex you/ arena sport/maxsport itd i to sve za 1.08 eura na mjesec ako se uzme godina dana, 13 eura godišnje. Bagatela
Ako može i meni na pp bio bi zahvalan. :)
Da li postoji koja IPTV lista koja ima u sebi Max Sport 1 kanal?
Gledate iptv s vpn-om ili bez?
Odvisno gdje gledate ako ste u Italiji obavezno vpn
Njemacka, nikad vpn-a upalio
Je li TVVIET i dalje najbolji izbor za ex-yu kanale (pretezito arene i sport) , istekla mi je godisnja pa ne znam jeli se sto u meduvremenu mijenjalo. Nisam imao nikakvih primjedbi , jedino je korisnicka sluzba preko vibera zadnjih nekoliko mjeseci neaktivna u odnosu na prije kada bi odgovarali u roku par sati ili minuti
Je li TVVIET i dalje najbolji izbor za ex-yu kanale (pretezito arene i sport) , istekla mi je godisnja pa ne znam jeli se sto u meduvremenu mijenjalo. Nisam imao nikakvih primjedbi , jedino je korisnicka sluzba preko vibera zadnjih nekoliko mjeseci neaktivna u odnosu na prije kada bi odgovarali u roku par sati ili minuti
Daleko jeftiniji i jako kvalitetan izbor je Mega ott za 13 eura godišnje, ispadne 1.08 eura mjesečno. Arene i sport rade savršeno i još ima Maxsport 1 i 2. Koristim Mega ott jedno 7-8 dana, i mogu rec da sve klizi kako treba. Preprodavač TVVIET košta 12 eura mjesečno, odnosno 120 eura godišnje, preprodavač Blackstar 10 eura mjesečno/100 eura godišnje, a Mega ott 13 eura godišnje. Zaradjivali su na vama godinama.
Možeš li mi, molim te, ukratko objasniti kako to funkcionira i kako da aktiviram?
Koristim iptv već dvije godine...80eura godišnje...može se koristiti na dva tva u istom kućanstvu..naravno postoji test verzija koga zanima neka se javi inbox
Daleko jeftiniji i jako kvalitetan izbor je Mega ott za 13 eura godišnje, ispadne 1.08 eura mjesečno. Arene i sport rade savršeno i još ima Maxsport 1 i 2. Koristim Mega ott jedno 7-8 dana, i mogu rec da sve klizi kako treba. Preprodavač TVVIET košta 12 eura mjesečno, odnosno 120 eura godišnje, preprodavač Blackstar 10 eura mjesečno/100 eura godišnje, a Mega ott 13 eura godišnje. Zaradjivali su na vama godinama.
ajde pls i meni kontakt da vidimo to savršenstvo :)