Hitno! Sigurnosne vezice za TV

poruka: 6
|
čitano: 1.507
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Trazim nesto sto se vani zove TV anti-tip strap, a kod nas nigdje ne mogu naci. Ili ne znam kako su to nasi trgovci nazvali, ali niti u jednom shopu pod dodatnom opremom za TV nisam nasao.

Ima ih za naruciti od amazona, preko e-baya do wisha ali dosta je dugi rok dostave svugdje, a treba mi kroz par dana.

Htio sam si isprintati nosace i montirati preko obicne sajle za kosilicu, ali mi je printer trenutno van funkcije pa mi je to opet kasno. Nekakvi okasti vijci su mi zadnje rjesenje jer mi se estetski to ne svidja.

Pa ako netko zna gdje bi toga kod nas bilo, molim vas da napisete. Hvala!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Hitno! Sigurnosne vezice za TV

Kupi običnu malu gurtnu i zašarafi jedan kraj na tv 

Kruha i igala...
17 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Kupi običnu malu gurtnu i zašarafi jedan kraj na tv 

pa baš. ono za rolete. i nauči živine (uključiv klince) da se ne pentraju po svetoj napravi. a ako je staviš na zidnu konzolu, neće je moći niti dohvatiti. plan "nj": zalijepi postolje na namještaj "super-lepkom". 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
9 godina
neaktivan

Inače, jedan tu lik kod mene se jednom prilikom opako napio i htio istući par ljudi.

Nisu ga uspjeli smirit i inzistirao je na tome da namlati jednog lika.

Odvukli su ga u auto i zavezali su ga gurtnom (koju su skinuli jednom liku s čeze za drva) za sic dok se ne smiri.

Od tad ga zovemo Gurtna 

Uglavnom, gurtna je multifunkcionalna i jedan od najvažnijih izuma čovječanstva.

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.10.2017 18:36 (fer-de-lance).
15 godina

nije nego je gefufna na cincilatoru

13 godina
neaktivan

Gurtna je isto bila u planu, ona mi je diy opcija uz sajlu :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: