Kako upgrade-ati novi firmware na DVB-T tuneru?

poruka: 9
|
čitano: 5.644
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovako, moji baka i djed su kupili taj neki GREENTEK DTVR-B4 digitalni tuner..i nakon cca. 2 il 1h gledanja jednog programa (neodredjeno kojeg) slika bi jednostavno pocela trokirat zajedno sa zvukom..te bi onda trebali prebaciti na neki drugi program i ponovno se vratiti na predhodni..sto i nije bas zgodno ako se gleda ta famozna "Dolina Sunca" il nedaj boze "Dnevnik" ja sam svasta pokusao (resetiranja, tvornicke postavke) al nisam uspio rijesit problem...onda sam uocio u MENI-u mogucnost za updateanje firmwarea preko USB-a..al stvar je u tome, da ja nemam gdje skinuti taj firmware? pa ako je neko imao slican problem, kako ga je rijesio? il ako ne, da barem mi nadje download site di mogu probat sa novim firmware-om...puno hvala unaprijed..!Osmijeh

TiONiO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jeli im područje gdje žive pokriveno digitalnim signalom

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kako upgrade-ati novi firmware na DVB-T tuneru
P4k1 kaže...

pa docim gledaju TV, dakle je!

TiONiO
15 godina
neaktivan
Tionio kaže...
P4k1 kaže...

pa docim gledaju TV, dakle je!

ali je li na službenim stranicama potvrđeno da je ugašen analogni signal, jer ako nije ondas je u tome problem samo trebaju pričekati da im se ugasi analogni signal i da se prijeđe na digitalni

evo ovdje vidi jeli im ugašen http://www.vlada.hr/hr/aktualne_teme_i_projekti/aktualne_teme/digitalna_televizija/karta_gasenja_analognog_signala

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 14:17 (P4k1).
16 godina
P4k1 kaže...

ali je li na službenim stranicama potvrđeno da je ugašen analogni signal, jer ako nije ondas je u tome problem samo trebaju pričekati da im se ugasi analogni signal i da se prijeđe na digitalni

evo ovdje vidi jeli im ugašen http://www.vlada.hr/hr/aktualne_teme_i_projekti/aktualne_teme/digitalna_televizija/karta_gasenja_analognog_signala

eh..mi smo prvi presli na to digitalno...KRK

TiONiO
15 godina

zašto smatraš da će nadogradnja firmware riješiti problem,ili je neispravan ili loše podešen,za te dvb-t kaže ako radi radi

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
blackalbum kaže...

zašto smatraš da će nadogradnja firmware riješiti problem,ili je neispravan ili loše podešen,za te dvb-t kaže ako radi radi

a sta mi jos preostaje?? sve sam drugo probao..nekako se u takvim slucajevima pokusa updateati software..bilo kod moba, kompa, bios-a..il neceg treceg!

TiONiO
15 godina
neaktivan

jesi probao zamjenit uređaj sa drugim pa vidit dali se problem ponavlja

0 0 hvala 0
16 godina
P4k1 kaže...

jesi probao zamjenit uređaj sa drugim pa vidit dali se problem ponavlja

da, prikopcao sam svoju plazmu na to...i radi normalno

EDIT: mislim, nisam plazmu spojio na tuner..nego ona ima u sebi DTV, pa sam samo spojio u nju..i na njoj radi..dakle do samog uredjaja je..

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 17:30 (Tionio).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice