Pozdrav!
Novi sam ovdje na forumu i pratim temu od početka. Vidim da ste pokušavali iskoristiti STB za neke druge stvari ili kako je netko napisao "za buđenje iz zimskog sna zvanog t-com". Uzeo sam Max tv prije 2 tjedna i kad sam dobio prijemnik vido sam da ima 2 USB-a "koja ničem ne služe". Tada sam malo tražio po netu da vidim da li se ti USB priključci mogu kako iskoristiti. Tada sam pronašao ovu temu i mogu reči da je zanimljiva. Mene zanima (kako sad koristim maxTV ne mislim ništa mijenjati dok ne istekne ugovor) da li je ikako moguće prikopčati HDD od recimo 160GB pa da snimanje ide na njega, a ne na onu snimalicu od t-coma. Kad pritisnem tipku REC na daljinskom na TV-u mi se pojavi da se obratim operateru za aktivaciju usluge. Vjerojatno je u tom FW upisana naredba za pokretanje snimanja na HDD kod t-coma. Znaći, da li postoji ikakav naćin da se taj t-comov FW nekako promijeni pa da snimanje ide na HDD u STB-u. Vidim da obični DVB-T prijemnik za 150kn može snimati na USB, pa ne vjerujem da SA to ne može. Trebalo bi jedino nekako doći do t-com-ovog FW.