Problem s driverima za grafiku

poruka: 6
|
čitano: 1.466
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako, ljudi, imam jedan Dell Laptop. Na njega sam stavio Windows XP SP2. Išao sam instalirati drivere za njegovu grafičku. ali... izbaci grešku. kada sam probao update-tat drivere iz mape, dobio sam grešku: The system cannot find the file specified. Kada sam išao instalirati drivere preko installera prvo kopira drivere iz mape koju je napravio. Dok zavrsi, izbaci gresku: Setup is unable to continue. Try to setup your drivers with standard VGA drivers before setup. Ovdje sam zapeo. Pomoć! Moja grarfička je ATI Rage Mobility AGP 2x.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

ne pomaže. svi izbacivaju errore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s driverima za grafiku
Zv22 kaže...

Ovako, ljudi, imam jedan Dell Laptop. Na njega sam stavio Windows XP SP2. Išao sam instalirati drivere za njegovu grafičku. ali... izbaci grešku. kada sam probao update-tat drivere iz mape, dobio sam grešku: The system cannot find the file specified. Kada sam išao instalirati drivere preko installera prvo kopira drivere iz mape koju je napravio. Dok zavrsi, izbaci gresku: Setup is unable to continue. Try to setup your drivers with standard VGA drivers before setup. Ovdje sam zapeo. Pomoć! Moja grarfička je ATI Rage Mobility AGP 2x.

Vjerovatno si instalirao neodgovarajući driver. Za početak napiši koji je tip i model laptop pa onda možemo pomoći da ti pronađemo drivere Kod Windows Xp Proffesional di je prestala podrška za njega pa bi bilo bolje da staviš na service pack 3.  Lako napraviš novu bootabilnu Win XP Pro SP3. Prvo da instaliraš microsoft .NET framework 2.0 i onda instaliraš nlite i kad završiš i pokreni nlite i podesi na hrvatski jezik i spremi ga. Ove programe nlite, NET Framework 2.O i Windows XP Service Pack3 i imaš ga na DVD Bug br: 197. Sada ubaciš CD od Windows XP Proffesinal Service Pack 2 i otvori nlite i klikni na pretraži to znači kada si tamo stavio Cd Od Win XP i na njega klikni i ako te traži da spremiš recimo na D particiji i tamo napiši mapu da bude Win-XP-PRO-SP3 i klikni uredu. i tamo če početi kopiranje i čekaj da završi i slijedeći postupak ideš dalje i dalje klikni na Service Pack i Kreiraj Bootable ISO i dalje i pogledaj gdje piše: Odaberi Service Pack za pridruživanje i klikni odaberi na Moje računalo i pogledaj tamo kada si umetnuo DVD BUG be 197 i na njega označi i otvori i potražimo instalacija windowsa i otvori i baci pogled na Windows XP Service Pack 3 i opet otvori i označi na Windows XP-KB936929-SP3-X86-ENU i otvori i pridruživanje počela i sačekaj da update završi i klikni uredu i onda kod način treba da bude Direct burn a na label napiši Win-XP-PRO-SP3 i kod Burn Speed može stavi da ti snima malo sporije da bi bude poslije snimanja bolje čitao sa Cd/DVD i ubaci prazan Cd ili Dvd i klikni na Device i biraj tamo gdje si stavio prazan CD/DVD i klikni na Burn i sačekaj da ti snime Bootabilni Cd i kad završi i zatvori nlite i evo upravo si napravio novi Bootabilni CD/DVD Windows XP Professional service Pack3. A kod Ashampoo možeš kopiriti još jedna CD/DVD i spremiš na sigurno ako ti prvi Cd oštetio i iomaš drugi sačuvane i opet možeš koristiti kao da ništa nijedogodilo sa CD/DVD-a. Oprostite na dugi post. OsmijehCoolNevinašce

Nenad
15 godina
neaktivan

Ma ne treba više, laptop mi je pokojan.

Sad ču na IBM preći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s driverima za grafiku
Zv22 kaže...

skini nove driwere s neta imas koliko hoces... od tih mora ti jedan moci kad upises ime graficke

kikica
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice