Cooling System za stariji PC

poruka: 5
|
čitano: 3.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Bok društvo.

S ozirom na nesnosne vrućine i nedostatak klime u mojoj sobi imam par pitanja.

Komp izbacuje vrući zrak u prostoriju i ono malo što se prostor ohladio iz dnevne sobe

u kojoj je klima se ubrzo  zagrije, s obzirom da je mala soba cirka 10 m2.

Da li je moguće instalirati/ugraditi neki cooling system u PC koji bi napravio kontra efekt?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Cooling System za stariji PC
komponente izmjenjuju toplinu sa zrakom iz prostorije - zagrijavaju ga. To ne možeš izbjeći. Jedino da su ti radijatori za izmjenu topline u drugoj prostoriji 😀, što je teoretski moguće, ali vrlo vjerojatno neisplativo.
8 godina
neaktivan

Vrijedilo je pitati. Normalna je radna temperatura i to, al u zatvorenom prostoru nakon sat vremena osjetno je toplije.

Morat ću neku mobilnu klimu piknuti ili neki air cooler i guess.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Cooling System za stariji PC
Bozu64 kaže...

Moderniziraj računalo, ne znam koje su tvoje potrebe, ali ako nisi zahtjevan korisnik, uzmi si Pentium G4560, 8 GB RAMa, 1151 ploču najjeftiniju,

ako imaš SATA disk, njega samo premjesti, napajanje ako ima 24 pin konektor (ne 20 pin) isto možeš iskoristiti, kućište možeš sigurno,

uzmeš komponente koje su energetski efikasnije i riješio si problem.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D ps. pomoći ću svakome najbolje što mogu i znam. :D
8 godina
neaktivan

The water-cooling system includes a water block, hose, pump, reservoir, and an external or internal radiator (make sure you buy a kit that fits your PC's motherboard).

STEP 1: PREPPING YOUR PC

STEP 2: REMOVE THE HEAT SINK

STEP 3: INSTALL THE WATER BLOCK

STEP 4: PUT YOUR PC BACK TOGETHER.

STEP 5: TURN IT ON.

STEP 6: CHECK FOR LEAKS.

Driving directions home

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: