Što mislita za danas?
Italija vs. Šapnjolska?
Po meni Španjolska ili remi.
Ma Italija je to, njih kad čovjek podcijeni oni po pravilu tada budu najbolji. Majstori igre u grupi. Očekujem remi iako bih volio da Španija pobijedi.
Što mislita za danas?
Italija vs. Šapnjolska?
Ma Italija je to, njih kad čovjek podcijeni oni po pravilu tada budu najbolji. Majstori igre u grupi. Očekujem remi iako bih volio da Španija pobijedi.
Što mislita za danas?
Italija vs. Šapnjolska?
Španjolska će Italiju dobiti samo tako kao Panta pitu, a za Nas i Irce, predmnjevam X poluvrijeme ( točnije 0 : 0 ) a kraj je rezerviran za nas, pobjea 0 : 1 ili možda čak i 0 : 2 !!
Iz tvojih usta u Božije uši
Mislim da će danas Španjolska odigrat protiv Italije ko Rusija protiv Čeha.
Samo neka bude puno golova.
Kakvo lijepo čeljade
Kakvo lijepo čeljade
ma prelijepa je
Kakvo lijepo čeljade
ma prelijepa je
a ja još lipši, a mene ne gledate!!!!
nezz za danas nebi ništa komentira, naša je skupina,
pa nisam ni objektivan, očekujem da će Španjolci rješit
to jer je Italija skroz u qurcu, afere i te sheme.
A Irci mi nisu nekako opasni, al već se zna da mi
odigramo protiv jačih odlično, a kod slabijih protivnika se lome koplja!!!
zna li se postava nasih za veceras?
A čuj to je sport nikad ne znaš, ako če Španjolci rješit Italiju ko Nizozemci da Dance onda zna se jel.Sječaš se kad smo mi u Austriji, dobili Njemce i to pošteno pa nam se Turci nisu baš činili opasni a ostalo dalje znamo dakle bolje je ništ ne prognozirat.
A čuj to je sport nikad ne znaš, ako če Španjolci rješit Italiju ko Nizozemci da Dance onda zna se jel.Sječaš se kad smo mi u Austriji, dobili Njemce i to pošteno pa nam se Turci nisu baš činili opasni a ostalo dalje znamo dakle bolje je ništ ne prognozirat.
Naš hebeni mentalitet, kad se očekuje da nemožemo napraviti ništa, mi ubijamo, kad izgleda "lako ćemo" onda smo u g*vnima
manje od 2,5 gola ;)
manje od 2,5 gola ;)
Samo nek ne bude 0-0, mrzim takav rezultat.
ja mislim da će pasti jedan gol.....nadam se da ćemo ga mi zabiti.....
portugal ne prolazi skupinu
Ne bi rekao .. Naime, Portugalci su trebali preko Pepe-a povest prvi 1:0 i sto bi se nakon tog desilo samo Bog zna :)
A i djelovali su puno konretnije od jalove Nizozemske protiv Danske ..
Tako da je neka moja procjena da Nizozemska nece proc skupinu, izmedu Danske i Portugala ce se lomit koplja, dok je Njemacka zicer
Danas obavit građansku dužnost i otići u kladionicu :). Mogao bi na Irsku staviti, tako da imam neku utjehu ako naši izgube.
Koliko je bitno oćemo li primiti gol toliko i nije ako zabijemo bar gol više.....i jedno pitanje za tebe: Koga bi ti molim te lijepo stavio za prvog golmana?
Samo da daju sve od sebe, jer ove utakmice su najsvetije na svijetu, lako ako oni i izgube, samo neka ostave srce..
A ne, ovako, izgleda kao da im se neda ni trcati na terenu, izgubimo zivaca 10 puta vise nego oni..
Koliko je bitno oćemo li primiti gol toliko i nije ako zabijemo bar gol više.....i jedno pitanje za tebe: Koga bi ti molim te lijepo stavio za prvog golmana?
Runje ili Kelava, ali da Kelava nije pozvan.
Ja to mislim za Portugal, Coentrao fenomenalno igra, fino će se prodat nakon Eura.
Jesam ja jedini koga bode u oči ovo Ukraina (bez J) u nazivu teme?
ovo je ono najgore što se spominje zadnjih mjesec dana
Za Boga miloga, njih treba NAPASTI, ne čekati njihovu pogrešku, oni su ekipa koja se brani sa 7-8 igrača konstantno, a ako jedan njihov igrač pogriješi u obrani oko njega je još njih 3-4 da to isprave. Nama protiv takve ekipe treba kolektivna pogreška cijele njihove obrane, a to će se teško dogoditi.
Trebali bi napraviti postavu tipa ove:
Jer nama ne trebaju dva istinska napadača, trebaju nam igrači u sredini terena gdje će Irci pokušati osakatiti našu kreaciju. Igranje sa dva napadača ima svoje prednosti, ali ne protiv ekipe kao što je Irska. Srna treba igrati beka a ne prednjeg veznog, zato što nam treba njegova pomoć iz drugog plana. Čorluka u tom slučaju može stići zatvoriti njegovo mjesto, a samim time oslobađa se mogučnost rakitiću da ulazi u sredinu, odakle bi mogao zaprijetiti udarcima iz vanjske linije. (a ti će nam udarci trebati, bilo da igrao Kranjičar ili Rakitić, a možda bude sreće pa Jelavić ubaci i neki odbijanacŠto se tiče polušpice, mislim da je bolje u početku sa Mandžukićem početi, pa poslije ubaciti Dudu-a. Agresivnost koju bi Manđo mogao prikazati, još bi više umorila njihove zadnje vezne igrače.
E sad, u početnoj je još jedna dvojbena pozicija, staviti Rakitića ili Kranjčara, ja bi osobno počeo s raketom, a onda poslije ubacio Niku. Ali ono, siguran sam da izbornik zna bolje od mene
Jesam ja jedini koga bode u oči ovo Ukraina (bez J) u nazivu teme?
nisi