UEFA EURO 2012 - Poljska/Ukraina

poruka: 2.822
|
čitano: 208.798
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: UEFA EURO 2012 - Poljska/Ukraina
donator_bubrega kaže...

Što mislita za danas?

Italija vs. Šapnjolska?

Po meni Španjolska ili remi.

Ma Italija je to, njih kad čovjek podcijeni oni po pravilu tada budu najbolji. Majstori igre u grupi. Očekujem remi iako bih volio da Španija pobijedi.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
Linkosaan kaže...
donator_bubrega kaže...

Što mislita za danas?

Italija vs. Šapnjolska?

Po meni Španjolska ili remi.

Ma Italija je to, njih kad čovjek podcijeni oni po pravilu tada budu najbolji. Majstori igre u grupi. Očekujem remi iako bih volio da Španija pobijedi.

Španjolska će Italiju dobiti samo tako kao Panta pitu, a za Nas i Irce, predmnjevam X poluvrijeme ( točnije 0 : 0 ) a kraj je rezerviran za nas, pobjea 0 : 1 ili možda čak i 0 : 2 {#} !!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Iz tvojih usta u Božije uši {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan

Mislim da će danas Španjolska odigrat protiv Italije ko Rusija protiv Čeha.

14 godina
neaktivan

Samo neka bude puno golova.

15 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Kakvo lijepo čeljade {#}

15 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Kakvo lijepo čeljade {#}

ma prelijepa je {#}

16 godina
commandos kaže...
Linkosaan kaže...

Kakvo lijepo čeljade {#}

ma prelijepa je {#}

a ja još lipši, a mene ne gledate!!!!

nezz za danas nebi ništa komentira, naša je skupina,

pa nisam ni objektivan, očekujem da će Španjolci rješit

to jer je Italija skroz u qurcu, afere i te sheme.

A Irci mi nisu nekako opasni, al već se zna da mi

odigramo protiv jačih odlično, a kod slabijih protivnika se lome koplja!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
13 godina
neaktivan

zna li se postava nasih za veceras?

17 godina
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Makić kaže...

A čuj to je sport nikad ne znaš, ako če Španjolci rješit Italiju ko Nizozemci da Dance onda zna se jel.Sječaš se kad smo mi u Austriji, dobili Njemce i to pošteno pa nam se Turci nisu baš činili opasni a ostalo dalje znamo dakle bolje je ništ ne prognozirat.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
rambox kaže...
Makić kaže...

A čuj to je sport nikad ne znaš, ako če Španjolci rješit Italiju ko Nizozemci da Dance onda zna se jel.Sječaš se kad smo mi u Austriji, dobili Njemce i to pošteno pa nam se Turci nisu baš činili opasni a ostalo dalje znamo dakle bolje je ništ ne prognozirat.{#}{#}

Naš hebeni mentalitet, kad se očekuje da nemožemo napraviti ništa, mi ubijamo, kad izgleda "lako ćemo" onda smo u g*vnima {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

manje od 2,5 gola ;)

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
14 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
Linkosaan kaže...

manje od 2,5 gola ;)

Samo nek ne bude 0-0, mrzim takav rezultat.

14 godina
neaktivan

ja mislim da će pasti jedan gol.....nadam se da ćemo ga mi zabiti.....

16 godina
neaktivan
Mogli bi pobijedit večeras, mislim da imamo kvalitetniju ekipu. Samo treba bit strpljiv i bez srljanja da ne popijemo gol iz kontre.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
16 godina
Popit cemo gol 100%, ovaj majmun stavi pletikosu za prvog golmana
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

portugal ne prolazi skupinu 

Ne bi rekao .. Naime, Portugalci su trebali preko Pepe-a povest prvi 1:0 i sto bi se nakon tog desilo samo Bog zna :)

A i djelovali su puno konretnije od jalove Nizozemske protiv Danske .. 

Tako da je neka moja procjena da Nizozemska nece proc skupinu, izmedu Danske i Portugala ce se lomit koplja, dok je Njemacka zicer {#}

WHY SO SERIOUS ??
13 godina

Danas obavit građansku dužnost i otići u kladionicu :). Mogao bi na Irsku staviti, tako da imam neku utjehu ako naši izgube. {#}

Aut vincere, aut mori!
16 godina
Španjolska - Italija 1X zicer
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Koliko je bitno oćemo li primiti gol toliko i nije ako zabijemo bar gol više.....i jedno pitanje za tebe: Koga bi ti molim te lijepo stavio za prvog golmana?

14 godina
neaktivan

Samo da daju sve od sebe, jer ove utakmice su najsvetije na svijetu, lako ako oni i izgube, samo neka ostave srce..

A ne, ovako, izgleda kao da im se neda ni trcati na terenu, izgubimo zivaca 10 puta vise nego oni..

15 godina
neznam o kakvoj vi jalovoj igri Nizozemske pričate. Ja sam mišljenja da su poslije Rusije oni dosad pokazali najviše, iako rezultat govori suprotno. Stvorili su 5-6 zicera, imali još neke udarce iz daljine i stalno napadali, ali imali su lošu realizaciju.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Galiante kaže...
Mitch kaže...

Koliko je bitno oćemo li primiti gol toliko i nije ako zabijemo bar gol više.....i jedno pitanje za tebe: Koga bi ti molim te lijepo stavio za prvog golmana?

Runje ili Kelava, ali da Kelava nije pozvan.

16 godina
antimadridista kaže...
neznam o kakvoj vi jalovoj igri Nizozemske pričate. Ja sam mišljenja da su poslije Rusije oni dosad pokazali najviše, iako rezultat govori suprotno. Stvorili su 5-6 zicera, imali još neke udarce iz daljine i stalno napadali, ali imali su lošu realizaciju.

Ja to mislim za Portugal, Coentrao fenomenalno igra, fino će se prodat nakon Eura. {#}

16 godina
neaktivan
Kakav Kelava?
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
17 godina
neaktivan

Jesam ja jedini koga bode u oči ovo Ukraina (bez J) u nazivu teme?

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
17 godina
Tomislav95 kaže...
Mogli bi pobijedit večeras, mislim da imamo kvalitetniju ekipu. Samo treba bit strpljiv i bez srljanja da ne popijemo gol iz kontre.

{#} ovo je ono najgore što se spominje zadnjih mjesec dana {#}

Za Boga miloga, njih treba NAPASTI, ne čekati njihovu pogrešku, oni su ekipa koja se brani sa 7-8 igrača konstantno, a ako jedan njihov igrač pogriješi u obrani oko njega je još njih 3-4 da to isprave. Nama protiv takve ekipe treba kolektivna pogreška cijele njihove obrane, a to će se teško dogoditi.

Trebali bi napraviti postavu tipa ove:

Jer nama ne trebaju dva istinska napadača, trebaju nam igrači u sredini terena gdje će Irci pokušati osakatiti našu kreaciju. Igranje sa dva napadača ima svoje prednosti, ali ne protiv ekipe kao što je Irska. Srna treba igrati beka a ne prednjeg veznog, zato što nam treba njegova pomoć iz drugog plana. Čorluka u tom slučaju može stići zatvoriti njegovo mjesto, a samim time oslobađa se mogučnost rakitiću da ulazi u sredinu, odakle bi mogao zaprijetiti udarcima iz vanjske linije. (a ti će nam udarci trebati, bilo da igrao Kranjičar ili Rakitić, a možda bude sreće pa Jelavić ubaci i neki odbijanac {#}) Osim toga, trebali bi pokušati probijati bok i na drugoj strani, jer teško da ćemo nešto naprviti ako budemo samo po sredini išli.

Što se tiče polušpice, mislim da je bolje u početku sa Mandžukićem početi, pa poslije ubaciti Dudu-a. Agresivnost koju bi Manđo mogao prikazati, još bi više umorila njihove zadnje vezne igrače. 

E sad, u početnoj je još jedna dvojbena pozicija, staviti Rakitića ili Kranjčara, ja bi osobno počeo s raketom, a onda poslije ubacio Niku. Ali ono, siguran sam da izbornik zna bolje od mene{#}

16 godina
FlyBoy kaže...

Jesam ja jedini koga bode u oči ovo Ukraina (bez J) u nazivu teme?

nisi 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice