Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.

poruka: 1.409
|
čitano: 174.068
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
2000. godine,ali tada sam bio mali pa me nogomet nije zanimao
17 godina
neaktivan

eh, barem ću u miru i bez nervoze gledat svjetsko... bilo bi užasno da nam se nakon ovoga raspadne repka... Bilić će otići, a tko zna koji će papak doći za izbornika?

molim ne odgovarati ili citirati me glupim odgovorima i debilizmima, hvala na razumjevanju
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 20:36 ((s)izgoreo).
15 godina
neaktivan

ja navijam za Srbiju.šteta što neće ići u J(T)užnu Afriku.ne može se ići i opijati zajedno

15 godina
neaktivan
RE: Svjetsko prvenstvo 2010.

Sve "plačem" doma šta neidemo na svjetsko. "Plač" = Belji se

Neznam šta da napišem?
16 godina
neaktivan

skoro sam plako nakon ove pobjede ukrajine, al barem imam za kog navijat! :)

strašno mi je drago zbog BiH Smijeh

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
15 godina
neaktivan

SRBIJA će biti svijetski prvak

15 godina
neaktivan

ma cjele kvalifikacije smo odigrali lose pobjedili smo samo andorce kazastance

i bjeloruse teskom mukomi da smo se kvalificirali bilo bi to mučnih 270 minuta

16 godina
RE: Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.
bmti engleze i sve...nist navijam za bosnu xD....go bosnaa!!! :)
17 godina
neaktivan

Ma treba dići glavu i ići naprijed. Nema smisla tugovati za izgubljenim. Možemo jedino naučiti nešto iz svojih pogrešaka.

Englezi su dali sve od sebe. Možda nisu igrali punom parom, ali nije na njima da nas izvlače iz govana. Englezima Ukrajina nije pasala ni u prvoj utakmici u kojoj su jedva izvukli pobjedu u zadnjim minutama, a mogli smo vidjeti danas da su se Englezi zbilja trudili.

Mislim da Bilić još uvijek ima šanse da ostane izbornik repke, ali će biti manje tolerantni prema njemu. Mislim da će Kazahstan biti odlučujuća utakmica što se tiče Bilićeve sudbine.

Na kraju je ipak i sreća imala veliku ulogu. Ukrajina i Hrvatska su ravnopravne momčadi što dokazuju i međusobne utakmice, a Ukrajina je imala više sreće protiv Engleza. Ne bi bilo ni više ni manje pravedno da smo mi prošli u dodatne kvalifikacije.

Ne želim polagati nadu na Andoru pošto sumnjam da je ikakav otpor moguć... Reprezentacija koja je u svim utakmicama u kvalifikacijama izgubila te ima omjer golova 3:33 nema što tražiti na kvalifikacijama za SP. Pitanje je je li ikad Andora pobijedila nekog? Čak se pitam jesu li ikad igrali izjednačeno?

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
17 godina
neaktivan

Ja sam iz BiH, i obozavam nogomet, ali nazalost moram reci da me u bez Hrvatske na njemu, sp gotovo uopce ne zanima ...

Sad ce neko pitat "zasto ne navijam za BiH"? Reprezentacija BiH me uopce ne zanima, mozda malo, ali nazalost u negativnom smislu... odnosno, ako cemo iskreno, volio bih da se uopce ne kvalificiraju ... mozda ce se neko opet zapitati zasto? Ako vam kazem da gotovo svi Hrvati iz BiH razmisljaju slicno kao i ja mozda necete vjerovati, ali nazalost tako je ...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
16 godina
neaktivan

Slijedeci koji bude pisao neprimjerene stvari ide na malo duze hladjenje!

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
15 godina
neaktivan

evo dvije slike. ispod njih sve pišeNeodlučan

za Hrvatsku. nažalost nismo prošli.svjetsko neće bit isto. jako mi je žao no više sreće drugi put :( za Hrvatsku. nažalost nismo prošli.svjetsko neće bit isto. jako mi je žao no više sreće drugi put :(
za Bosnu. svaka čast cijeloj reprezentaciji.radi vas ću gledat svijetsko :) za Bosnu. svaka čast cijeloj reprezentaciji.radi vas ću gledat svijetsko :)
odbrojavamo do 10.11.2009.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 22:12 (d3stroy3r_cro).
17 godina
neaktivan

Rezime:

Naši ne igraju.

Navijamo za Bosnu.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan

Sramota. S tako traljavom igrom nisu ni zasluzili SP.Bljak.

S druge strane mi je drago. Vise necu slusati povike retardiranih debila kako vicu "Ubij Ubij Srbina" kad gledam utakmice nase repke u nekoj birtiji.

Nek se spuste malo na zemlju.

Preplaceni fudbalerski kur*i (c) Edo Maajka

Sretno Bosno!

Ona ne širi noge da bi fino stigla doma,ona više voli tramvaj makar vožnja bila koma. -- http://www.youtube.com/watch?v=bDpjfHWrWAI
16 godina
neaktivan

barem je bosna prošla ako nismo mi

ali još imamo šanse

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp
16 godina
neaktivan

Nemojte podcjenjivat andoru, ona je uvijek bila neugodna kod kuće :D

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
16 godina
protjeran
RoyalBlood kaže...

Nemojte podcjenjivat andoru, ona je uvijek bila neugodna kod kuće :D

Da bila je neugodna u smislu hotela i mjestaja hehe ali kad se igra onda je sasvim ugodno.

Nis neidemo na SP ali cu navijat za Bosnu  i Ciru.

Live for nothing or die for something///I fuck your mama vote for Obama
16 godina

Bit ce jako neobicno gledati SP bez Hrvatske.Neodlučan

Odkad pratim nogomet ne sjecam se EP-a ili SP-a di Hrvatska nije igrala.

Luckyluke!
16 godina
neaktivan

Realno stanje....prosječni igrači i ispodprosječni trener novak koji je napravio bum ko šta bi ga i ja napravio da sam došo: dečki,ajmo van,pokažimo hrvatima da i mi neš možemo! U'raaaaaaaaaa

tak smo i otišli na evropsko,još malo U'raaaaaaaaaa.....Turska nas uz malo sreće vratila u realnost i sad i Ukrajna i Engleska. Nisu englezi krivi,sami smo si krivi.... nažalost iz perspektive navijanja,nisam neki fan repke,samo Dinamo.,...ali me užasava da Bosna ima bolju repku od nas. Želim im sreću al bi mi morali lobotomiju napravit da navijam svim srcem za njih Smijeh

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
neaktivan

Bilić je trebao biti pametan i otići kao kralj nakon Europsog prvenstva. Nakon toga vidi se da igra Hrvatske pada i da ćemo teškom mukom na Svjetsko prvenstvo. Njegova taktika i sistem igre su pročitani i normalno bi bilo da napusti kormilo i da dođe neki trener sa svježim idejama. On je za sebe stvorio reputaciju kod trenera ponajviše zbog Eura i pobjeda nad Engleskom i ne sumnjam da ga neće početi tražiti neki europski klubovi. Treba mu se zahvaliti i to je to. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 10:26 (308gtsfan).
15 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Bilić je trebao biti pametan i otići kao kralj nakon Europsog prvenstva. Nakon toga vidi se da igra Hrvatske pada i da ćemo teškom mukom na Svjetsko prvenstvo. Njegova taktika i sistem igre su pročitani i normalno bi bilo da napusti kormilo i da dođe neki trener sa svježim idejama. On je za sebe stvorio reputaciju kod trenera ponajviše zbog Eura i pobjeda nad Engleskom i ne sumnjam da ga neće početi tražiti neki europski klubovi. Treba mu se zahvaliti i to je to. 

slažem se. sada će mu iz dana u dan padat popularnost i sve ga više nećemo volit pa i izbacivanje šimunića i križanca, bit će tu svega. trebao je ponosno otić u englesku,njemačku ili neđe drugo kao jedan poznat i jako uspješan trener hrvatske sa kojim smo bili jako uspješni na evroskom i poznati no ovako ostat će kao trener koji nas je odveo na europsko i sa kojim Nismo otišli na svjetsko što nije nikako dobro za njegov imidž. no nije on za sve kriv i slažem se. pročitali su njegovu igru i više je bilo lako. ŠTETA

15 godina
neaktivan

Bosna je tek u barazu...mozda je necete gledati na SP kako pisete...

17 godina

da budem iskren ovakvo nekako traljavo izdanje Engleske kao jučer sam i očekivao,

no mi se na to nebi nikako smijeli izvlačiti imali smo svojih šansa, nismo ih iskoristili na pravi način,

nema veze, glavu gore i isčekivati sljedeći euro (kako radimo već dobrih 10 godina)

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
17 godina

Hrvati(navijači) su zaslužili da Hrvatska ide na SP, ali kako da se kvalificiramo kad se naši reprezentativci opijaju a da se još nisu kvalificirali, kaj očekujemo da će nas nektko drugi plasirati na SP??

Svaki kraj ovisi o početku!
17 godina
stevan94 kaže...

Bosna je tek u barazu...mozda je necete gledati na SP kako pisete...

oni su to zaslužili za razliku od nas

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
17 godina
troublemaker kaže...

Realno stanje....prosječni igrači i ispodprosječni trener novak koji je napravio bum ko šta bi ga i ja napravio da sam došo: dečki,ajmo van,pokažimo hrvatima da i mi neš možemo! U'raaaaaaaaaa

tak smo i otišli na evropsko,još malo U'raaaaaaaaaa.....Turska nas uz malo sreće vratila u realnost i sad i Ukrajna i Engleska. Nisu englezi krivi,sami smo si krivi.... nažalost iz perspektive navijanja,nisam neki fan repke,samo Dinamo.,...ali me užasava da Bosna ima bolju repku od nas. Želim im sreću al bi mi morali lobotomiju napravit da navijam svim srcem za njih Smijeh

Nije potrebna lobotomija, nego samo malo dobre volje i želje za gledanje fudbala bez ikakvih nacionalnih predrasuda.

Ako ništa Ćiro je izbornik...

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
neaktivan

Ćiro je iz Travnika madafakin Bosanac.

Saki Saki 5$
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
troublemaker kaže...

Nije potrebna lobotomija, nego samo malo dobre volje i želje za gledanje fudbala bez ikakvih nacionalnih predrasuda.

Ako ništa Ćiro je izbornik...

Tebi da,meni ko zagrepčancu je isti K igrali li vi,srbija,laos ili kambodža.....

Al bar bum u miru gledal futsal bez pritisaka i bez suludih ideja mojih frendova da odemo u dupe afrike i sl.... Smijeh

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
protjeran

Bosna je u brazu, navijali smo, gubili zivce, punili srce patriotizmom, i isplatilo se.Uspijeli smo, a sad sta god Bog dadne.Drugo, drago mi je i radi Srbije, a i nadam se da ce i Hrvatska proci, dace Bog da i balkan prodze.Mislim ipak to su mi komsije, i ne mogu ja nekog drugog voljeti vise neg svoje komsije, relno, 90 te su nas godine zafrkale pa smo se razdvojili i poceli mrziti.Ali ipak to nije u globalu i hvala bogu da nije tako.Ja poslije Bosne, navijam za nase komsije i to ce biti uvijek.

A nadam se da ce i komsije navijati za nas:D i idemo svi zajedno u Afriku ganjati lavove.Hrvatska sretno!!! Srbija sretno!!

http://creazy.listen2myradio.com
15 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Vidi ove antihrvatske gadove - vi ni ne znate kako je Hrvatima u Bosni! Pa sad su balije ubile našeg čovjeka iz pištolja!!! A da za rata ne govorim šta su radili - skoro pa su gori bili od četnika... Da za njih navijam sam bih sebe posro

napravi si temu pa pričaj gluposti. ovo sve što ti govoriš je veliki off topic. ima ona čarobna rečenica Napravi temu, pa si je napravi i SERI 

šta hoćeš.dotad jezik za zube i govori vezano za temu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice