Evo jedna fotka od jucer...isla frendica sa biciklom sa nama pa je malo naslikavala mobitelom :)
Lako tebi skakati kad si ko' komarac...
Di ču ja sa svojij 97-8 kg... role bi otišle na jednu,a ja na drugu stranu
kužim te
Evo jedna fotka od jucer...isla frendica sa biciklom sa nama pa je malo naslikavala mobitelom :)
Lako tebi skakati kad si ko' komarac...
Di ču ja sa svojij 97-8 kg... role bi otišle na jednu,a ja na drugu stranu
kužim te
kad stavim role,imam stotku
ahaha, well sto se tice slaloma, napokon netko koga to intresira XD :)
i jesi li isprobavao kakve fore ? i jesi li zamijenio prednje i straznje kotacice ?
trenutno se rolam na obicnim rekreacijskim s normalnom postavom kotaca, petljam se malo, isprobavam malo stvari i ok je za sad, no namjeravam ovaj tjedan kupiti nove role i staviti full rocker postavu. Jucer sam npr isla u Level 2 vidjeti kupiti Rollerblade twister 80, no onda mi je prodavac poceo nesto pricati o sarafima na frameu tako da mi sad nije jasno jel se moze na bilokojim rolama napraviti takva postava kotaca ili ovisi i o tim sarafima sta ih drze ?
I nemaju u Levelu 2 76 mm kotace. xD
Tako da jesi li vidio u jos kojem ducanu te role ili neke druge mozda dobre za freestyle i slalom ?
Mozda ti se Cell II dopadne..
Sto se tice kotaca u Level 2 ducanu...ja sam bio prije mj dana i pitao za 76mm i rekli su mi da su sve prodali, pa ja pitam a kad cete narucit, a on pak veli da je to to za ovu godinu oO LOL
Nisam ti jos probao slalom jer sam uzeo fusionice, a one imaju dosta velik frame (260mm) tak da mi je sad u planu kupit frame ako ga nadem -.-
Nabrijavam se na neko skakanje i freeskate, barem dok ne kupim frame, a i mislim da je to ok jer sam dosta dobio na kontroli ;)
Od kud si pa da vidimo kakve finte znas? :)
E da, sto se tice setupa kotaca..mozes ti to stavit na bilo koje role, samo moras pazit dali moze npr 80mm stat u frame i jos k tome frame ti moram bit 243mm ili manji..odnosno nesmije ti se vidjet prednji kotac kad pogledas nogu odozgo.
EDIT: Ak te jos kaj zanima slobodno pitaj, a ja se sad odo rolat xD
ahah :) eto ja se taman vratila s rolanja :P
iz Zagreba sam tako da sam svaki dan na jarunu <3
da vidjela sam te Cell 2, al moram bas ic probat i vidjet
meni je lik u Level 2 rekao da ih nisu bas narucivali ove god. i da ih nece dobiti. xD wtf
eto sto se tice sarafa i tih fora, prekopala sam internet tako da je on ocito mislio na role koje imaju mogucnost podizanja i micanja kotacica da ti stoje vise gore pa dobijes istu stvar ko da ih zamijenis, tak da ak ne kupis takve role jednostavno stavis druge kotacice. Tak da je dilema rijesena XD
a za frame i sve ostalo sam proucila i saznala kaj treba, samo mi ostaje prekopat ducane s rolama u gradu
Sretno ti bilo s potragom framea, valjda ce se nac negdi, tu kod nas niceg nemaa xO
a sto se tice ne znam kakvih finta, pocela sam tek nedavno isprobavat nes tako da ne znam puno, naucila sam neke osnove recimo, ono pocetno pocetno sta nije nis posebno xD :P al eto ako si kad za voznju javi :)
Mislis na ove?? lol
@Tallu: Ovaj tj frend ide u potragu za kotacima,a ja u potragu za frameom..odnosno mislio sam se zaletit do skate centra pa da vidim kaj oni tocno imaju tam, cisto informativno..placa je tek krajem mjeseca :/
Pa ak naletimo na nekaj pametno budem ti javio ili ako cemo ic na rolama mozemo se nac..ugl nemoj se zaletavat sa kupovinom, daj si vremena i isprobaj par modela. To ti je moja preporuka.
Sa kolko para raspolazes?
@Arabarran
rofl xD
Well pare nisu problem posto ce ici na sto rata lol, tak da ako nadem ono sto trazim kupujem pa ima da traje, a cijene su kod nas takve kakve jesu tak da nemam tu bas kaj..
I ne kanim se zaletavat, s obzirom na novce koje cu uloziti ima da te role budu ono sto trazim i kak spadaju.
I ja kanim ovaj tjedan do skate centra i ostalih ducana na koje vec naidem da vidim cega ima, no u svakom slucaju ak naletis na nes dobro javi :)
bilo bi lijepo da kod nas ima Seba High modela (ne znam je li ima..) koje toliko hvale i preporucuju, ali za sada je dovoljno dobro i ovo sto imamo u ponudi xP
@Arabarran
rofl xD
Well pare nisu problem posto ce ici na sto rata lol, tak da ako nadem ono sto trazim kupujem pa ima da traje, a cijene su kod nas takve kakve jesu tak da nemam tu bas kaj..
I ne kanim se zaletavat, s obzirom na novce koje cu uloziti ima da te role budu ono sto trazim i kak spadaju.
I ja kanim ovaj tjedan do skate centra i ostalih ducana na koje vec naidem da vidim cega ima, no u svakom slucaju ak naletis na nes dobro javi :)
bilo bi lijepo da kod nas ima Seba High modela (ne znam je li ima..) koje toliko hvale i preporucuju, ali za sada je dovoljno dobro i ovo sto imamo u ponudi xP
Daj neku cifru lol
Ja ti mogu slozit role za 5 soma kuna :S
A ak ti pare fakat nisu problem ja ti preporucujem da si odmah uzmes ekstra set lezajeva, kotaca i frameove..a ni kopce nebi odmogle
A sto se tice nase ponude ona je smijesna :/
ahaha ajd nemojmo pretjerivat xDDD
oko soma i pol recimo, eventualno do 2 i nema nicega extra uzimanja XD, kriza je :D
lol da nasa ponuda je smijesna, deprimirajuca zapravo, al za moje trenutne potrebe ima necega, makar nije da mogu birat pretjerano lol.
a ako mi netko oce platit put van da si kupim fine role slobodno
Posto placas karticom jednostavno uzmes izvana, a druga opcija ti je slovenija..ak si zainteresirana i imas prijevoz idemo kad mi placa sjedne LOL
http://www.itaksport.com/rolerji/kolescka-in-dodatki/podvozja-in-vijaki-za-rolerje/41699-powerslide-metro-podvozje.html
A sad odo spat jer je budenje u 6 -.-
sve mi je neugodno više pisat, ispada ko da im svijeću držim
nadam se da mi nakon sredine tjedna neće bit tolika gužva.....i nejdemo po gradu nego po jarunu.......(zbog otprije poznatih razloga)
sve mi je neugodno više pisat, ispada ko da im svijeću držim
I samom mi je tako
Definitivno se moramo dogovoriti za Jarun tako da se možemo smijati saleti kad se počne lomiti da impresionira mačkice
indeed, budem. Nadam se tome da necu morat kupovat frame zasebno al ak nebu druge onda budem
Eh seba, i ja nekako sumnjam da ima kod nas lol, naravno :P
ahaha XDD, muški xD :P
well ak ocete lepe koke gledat onda najbolje fino popodne doc kad su jos i oskudno odjevene jer je vruce i tako. milina. xD
grupno slinjenje danas u 18 sati
molim kolegicu Tallu da dođe kako nebi bili preuočljivi
ne znam di bliže.........
Uopce niste fora..trazim nekog ko ima auto ali bezuspjesno -.-