Rolanje (slalom/freestyle)

poruka: 1.007
|
čitano: 150.857
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Rolanje (slalom/freestyle)
Arabarran kaže...
Sale_ds kaže...

Evo jedna fotka od jucer...isla frendica sa biciklom sa nama pa je malo naslikavala mobitelom :)

Lako tebi skakati kad si ko' komarac...

Di ču ja sa svojij 97-8 kg... role bi otišle na jednu,a ja na drugu stranu {#}

kužim te{#}

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
Decki decki...bitna je volja, ja takve isprike ne uvazavam. Kad predete stotku onda mozete kukat :p
The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina

kad stavim role,imam stotku {#}

15 godina
neaktivan
Ajde, pa necemo sad cjepidlacit xD
14 godina
neaktivan

ahaha, well sto se tice slaloma, napokon netko koga to intresira XD :)
i jesi li isprobavao kakve fore ? i jesi li zamijenio prednje i straznje kotacice ?

trenutno se rolam na obicnim rekreacijskim s normalnom postavom kotaca, petljam se malo, isprobavam malo stvari i ok je za sad, no namjeravam ovaj tjedan kupiti nove role i staviti full rocker postavu. Jucer sam npr isla u Level 2 vidjeti kupiti Rollerblade twister 80, no onda mi je prodavac poceo nesto pricati o sarafima na frameu tako da mi sad nije jasno jel se moze na bilokojim rolama napraviti takva postava kotaca ili ovisi i o tim sarafima sta ih drze ?
I nemaju u Levelu 2 76 mm kotace. xD

Tako da jesi li vidio u jos kojem ducanu te role ili neke druge mozda dobre za freestyle i slalom ?

15 godina
neaktivan

Mozda ti se Cell II dopadne..

Sto se tice kotaca u Level 2 ducanu...ja sam bio prije mj dana i pitao za 76mm i rekli su mi da su sve prodali, pa ja pitam a kad cete narucit, a on pak veli da je to to za ovu godinu oO LOL

Nisam ti jos probao slalom jer sam uzeo fusionice, a one imaju dosta velik frame (260mm) tak da mi je sad u planu kupit frame ako ga nadem -.-

Nabrijavam se na neko skakanje i freeskate, barem dok ne kupim frame, a i mislim da je to ok jer sam dosta dobio na kontroli ;)

Od kud si pa da vidimo kakve finte znas? :)

E da, sto se tice setupa kotaca..mozes ti to stavit na bilo koje role, samo moras pazit dali moze npr 80mm stat u frame i jos k tome frame ti moram bit 243mm ili manji..odnosno nesmije ti se vidjet prednji kotac kad pogledas nogu odozgo.

EDIT: Ak te jos kaj zanima slobodno pitaj, a ja se sad odo rolat xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 22:16 (Sale_ds).
14 godina
neaktivan

ahah :) eto ja se taman vratila s rolanja :P
iz Zagreba sam tako da sam svaki dan na jarunu <3

da vidjela sam te Cell 2, al moram bas ic probat i vidjet
meni je lik u Level 2 rekao da ih nisu bas narucivali ove god. i da ih nece dobiti. xD wtf

eto sto se tice sarafa i tih fora, prekopala sam internet tako da je on ocito mislio na role koje imaju mogucnost podizanja i micanja kotacica da ti stoje vise gore pa dobijes istu stvar ko da ih zamijenis, tak da ak ne kupis takve role jednostavno stavis druge kotacice. Tak da je dilema rijesena XD
a za frame i sve ostalo sam proucila i saznala kaj treba, samo mi ostaje prekopat ducane s rolama u gradu

Sretno ti bilo s potragom framea, valjda ce se nac negdi, tu kod nas niceg nemaa xO

a sto se tice ne znam kakvih finta, pocela sam tek nedavno isprobavat nes tako da ne znam puno, naucila sam neke osnove recimo, ono pocetno pocetno sta nije nis posebno xD :P al eto ako si kad za voznju javi :)

16 godina
Ovo če biti pocetak jedne lijepe romanse "oni zaljubljeni smajlići"
15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Mislis na ove?? {#} lol

@Tallu: Ovaj tj frend ide u potragu za kotacima,a ja u potragu za frameom..odnosno mislio sam se zaletit do skate centra pa da vidim kaj oni tocno imaju tam, cisto informativno..placa je tek krajem mjeseca :/

Pa ak naletimo na nekaj pametno budem ti javio ili ako cemo ic na rolama mozemo se nac..ugl nemoj se zaletavat sa kupovinom, daj si vremena i isprobaj par modela. To ti je moja preporuka.

Sa kolko para raspolazes?

14 godina
neaktivan

@Arabarran
rofl xD

Well pare nisu problem posto ce ici na sto rata lol, tak da ako nadem ono sto trazim kupujem pa ima da traje, a cijene su kod nas takve kakve jesu tak da nemam tu bas kaj..
I ne kanim se zaletavat, s obzirom na novce koje cu uloziti ima da te role budu ono sto trazim i kak spadaju.

I ja kanim ovaj tjedan do skate centra i ostalih ducana na koje vec naidem da vidim cega ima, no u svakom slucaju ak naletis na nes dobro javi :)
bilo bi lijepo da kod nas ima Seba High modela (ne znam je li ima..) koje toliko hvale i preporucuju, ali za sada je dovoljno dobro i ovo sto imamo u ponudi xP

15 godina
neaktivan
Tallu kaže...

@Arabarran
rofl xD

Well pare nisu problem posto ce ici na sto rata lol, tak da ako nadem ono sto trazim kupujem pa ima da traje, a cijene su kod nas takve kakve jesu tak da nemam tu bas kaj..
I ne kanim se zaletavat, s obzirom na novce koje cu uloziti ima da te role budu ono sto trazim i kak spadaju.

I ja kanim ovaj tjedan do skate centra i ostalih ducana na koje vec naidem da vidim cega ima, no u svakom slucaju ak naletis na nes dobro javi :)
bilo bi lijepo da kod nas ima Seba High modela (ne znam je li ima..) koje toliko hvale i preporucuju, ali za sada je dovoljno dobro i ovo sto imamo u ponudi xP

Daj neku cifru lol

Ja ti mogu slozit role za 5 soma kuna :S

A ak ti pare fakat nisu problem ja ti preporucujem da si odmah uzmes ekstra set lezajeva, kotaca i frameove..a ni kopce nebi odmogle {#}

A sto se tice nase ponude ona je smijesna :/ 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 0:47 (Sale_ds).
14 godina
neaktivan

ahaha ajd nemojmo pretjerivat xDDD

oko soma i pol recimo, eventualno do 2 i nema nicega extra uzimanja XD, kriza je :D

lol da nasa ponuda je smijesna, deprimirajuca zapravo, al za moje trenutne potrebe ima necega, makar nije da mogu birat pretjerano lol.
a ako mi netko oce platit put van da si kupim fine role slobodno {#}

15 godina
neaktivan

Posto placas karticom jednostavno uzmes izvana, a druga opcija ti je slovenija..ak si zainteresirana i imas prijevoz idemo kad mi placa sjedne LOL

http://www.itaksport.com/rolerji/kolescka-in-dodatki/podvozja-in-vijaki-za-rolerje/41699-powerslide-metro-podvozje.html

A sad odo spat jer je budenje u 6 -.- 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 1:33 (Sale_ds).
16 godina
Sta se crvenite sada tu i izmotavate! Fino za rukice i krug oko Jaruna :-D
15 godina
neaktivan
Powerslide Metro, Powerslide cell FSK, Rollerblade Fusion 3,5,7, Rollerblade Twister..

Te modele si pogledaj i nemoj da ti glavnu ulogu ima frame, uzmi one koje su ti najudobnije pa poslje zamjeni frame ili ako si u mogucnosti kupi ga odmah. Nisam siguran ali mislim da svi ti modeli imaju UFS mount sistem, odnosno univerzalni nacin pricvrscivanja framea na cipelu. Ja na primjer namjeravam kupit frame od Powerslidica Metro i stavit na svoje Rollerbladice (trebao bi pasat), naravno ako ga imaju u skate centru. Najvise bi htio Seba frame ali sumnjam da cu ga nac kod nas i jos mi treba gornja kopca koja nije na cicak pa ako netko mozda vidi negdje nek slobodno javi :)
16 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

sve mi je neugodno više pisat, ispada ko da im svijeću držim

15 godina
neaktivan
Picek ne kenjaj :p nego pomozi ak imas kakvu informaciju...btw trebali bi se svi nac pa opicit krug po gradu ;)
16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Picek ne kenjaj :p nego pomozi ak imas kakvu informaciju...btw trebali bi se svi nac pa opicit krug po gradu ;)

nadam se da mi nakon sredine tjedna neće bit tolika gužva.....i nejdemo po gradu nego po jarunu.......(zbog otprije poznatih razloga)

15 godina
neaktivan
Meni najvise pase do 15og jer mi polumjesecna vrijedi do tad, a love se nema za trosit do kraja mjeseca zbog prije navedenih razloga. Ovaj tj sam ujutro, a u krajnjem slucaju mogu se prebacit da dan poslje rolanja budem popodne...naravno ako se ukaze potreba za tim :p
16 godina
cekpi kaže...
Arabarran kaže...

sve mi je neugodno više pisat, ispada ko da im svijeću držim

I samom mi je tako {#}

Definitivno se moramo dogovoriti za Jarun tako da se možemo smijati saleti kad se počne lomiti da impresionira mačkice {#}

15 godina
neaktivan
Kak mi ide na jetra sta nemam na mobu opciju 'uredi' -.-

Uglavnom,sto se tice rolanja po gradu...pa zanimljivije je, ljudi,auti,biciklisti,guzva..tu i tam puknes nekog...ma milina xD
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Powerslide Metro, Powerslide cell FSK, Rollerblade Fusion 3,5,7, Rollerblade Twister..

Te modele si pogledaj i nemoj da ti glavnu ulogu ima frame, uzmi one koje su ti najudobnije pa poslje zamjeni frame ili ako si u mogucnosti kupi ga odmah. Nisam siguran ali mislim da svi ti modeli imaju UFS mount sistem, odnosno univerzalni nacin pricvrscivanja framea na cipelu. Ja na primjer namjeravam kupit frame od Powerslidica Metro i stavit na svoje Rollerbladice (trebao bi pasat), naravno ako ga imaju u skate centru. Najvise bi htio Seba frame ali sumnjam da cu ga nac kod nas i jos mi treba gornja kopca koja nije na cicak pa ako netko mozda vidi negdje nek slobodno javi :)

indeed, budem. Nadam se tome da necu morat kupovat frame zasebno al ak nebu druge onda budem

Eh seba, i ja nekako sumnjam da ima kod nas lol, naravno :P

ahaha XDD, muški xD :P

well ak ocete lepe koke gledat onda najbolje fino popodne doc kad su jos i oskudno odjevene jer je vruce i tako. milina. xD

15 godina
neaktivan
Ak ima kocnicu na roli ja je nebum ni pogledo ma kolko god ona bila oskudno obucena xD

To je neka interna zajebancija mene i frenda oO

Ugl, kad se idemo rolat???
16 godina
neaktivan

grupno slinjenje danas u 18 sati

molim kolegicu Tallu da dođe kako nebi bili preuočljivi{#}

15 godina
neaktivan
Hmmmm malo mi je daleko jarun posto imam kartu samo do culinca...jel moze negdje blize? :P
15 godina
neaktivan
Aj javite to malo brze da znam dal da odgodim popodnevnu sljakicu kod frenda...
16 godina
neaktivan

ne znam di bliže.........

15 godina
neaktivan
A kaj ja znam, pa nisam zagrebcanin :p to bi netko od vas trebao znat ;)

A brijem da nebi ni znao doc do jaruna iz culinca lol
16 godina
neaktivan

Svi junaci nikom ponikoše

enivej ja ću u 18 bit tu pa ako je netko zainteresiran nek se javi (šifra: role bez kočnica i muhe bez glave)

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 15:18 (cekpi).
15 godina
neaktivan

Uopce niste fora..trazim nekog ko ima auto ali bezuspjesno -.-

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice