Kakav start :O

Kakav start :O
Koja idiotska staza/organizacija utrke, 9 krugova žute zastave na najdužem pravcu zbog komadića karbona, sa SC-om su to mogli riješiti u 2 kruga.
A SC šalju na stazu zbog dvije kapi kiše...
F1 je smiješna, od Mickey Mouse Tilkedroma do bolesnika u Race controlu.
Inače, McLareni kakav start, šteta što Lewis nije uspio iskoristiti to.
DRS
Massa brži od Alonsa, vidi se, i onda iz boksa javljaju " you're to close to Fernando"
yeah right :D
hahahahahhaha Psy xD
Znam da će zvučati malo rasistički, ali tko bi drugi švercao travu
Čestitke Vettelu, Red Bull me često demantira i stvarno više neznam otkuda izvlače potencijal bolida u svim uvjetima. Alonso rutinski, makar mislim da je Massa mogao do druge pozicije. Uopče me više ne čudi odlazak Hamiltona iz Mclarena, upravo zbog ovakvih utrka. Bolid je bio dobar tokom vikenda da bi u utrci jedva držao deset krugova na tvrdim gumama. Pritom je bilo problema sa balansom itd. Mclaren je i uvijek će biti top ekipa, ali vozač poput Hamiltona nemože čekati više od četiri godine da se neke stvari poslože. Upitna je i njihova kvalifikacijska brzina jer mislim da je brzina Jensona Buttona realan pokazatelj, a ona Lewisova njegov čimbenik. No i dalje mi nije jasno na koji način im se to dešava jer su bili jako brzi, a sada odjednom gube na gotovo svim područjma...jeli to ona priča sa Pirelli gumama ili nešto treče hmm Ferrari se vrača u vrh, ali ipak prekasno, Vettel je već sada ispred Alonsa koji još uvijek nema brži bolid. Naravno do kraja je sve moguče, ali Vettel odnosno Adrian Newey će uzeti i ovu sezonu.
Naravno do kraja je sve moguče, ali Vettel odnosno Adrian Newey će uzeti i ovu sezonu.
Nemoj biti tako siguran.
Još je 100 bodova u igri, a Vettel ima prednost od 6 bodova.
Realan zaostatak u utrci i u kvalam je oko 0.3 sec, a ako se desi da netko od Ferrarija ima sreće s set-upom, ili mu odlično odgovara, ili nešto drugo, možda i manji, ali veći od 0.3 sec nije.
U Indiji dolazi novi upgrade (koji je testiran u Kolnu, kao što sam već rekao), u planu imaju DDRS, i još će sigurno biti nekih sitnih preinaka.
Mišljenja sam da bi taj upgrade mogao "ubiti" tih 0.3 sec i Ferrari bi tada trebao biti tu negdje.
Ako ništa drugo, uvijek postoji opcija alternator
Što se utrke tiće, ništa posebno. Malo nada na kraju da će Vettel u 3. ili 1. zavoju produžiti ravno, ali ništa od toga
speedy-zaboravio sam dodati riječ "mislim", ali u pitanju je Red Bull i nekako sam uvjeren da neče kiksati. Bolid je danas bio brz na stazi sa dugim pravcima gdje su ove sezone gubili dosta vremena, znači u ovom momentu imaju gotovo sve. No pošto je ova sezona nepredvidiva to sve pada u vodu sa jednim Vettelovim odustajanjem i konzistentnim Alonsom do kraja.
Šta je ova utrka podsjetila na 2010.
Vettel pobjedi, Webber je drugi, Alonso treći, McLareni negdje iza.
Ferrari kaska za RBom 0.3 sec
:)
Massa je dobio ugovor u glavu!! NEKA JE!!!
Prošlu utrku i ovu danas je uz pobjednika bio vozačl utrke!!, (Singapur - sa zadnjeg mjesta na osmo, (svi suvišni komentari o brzinama bolida su suvišni); Japan kada je kroz bokseve našamaro Domaćina i Gumba; I DANAS kada je bio cijelu utrku BRŽI od Alonsa)....
Bravo Felipe
Stvarno nezma kome taj simpa brazilac može biti antipatičan; Brazilac koji 2007 držao korak sa Kimije i isti taj brazilac koji je 2008 POJEO Kimia i vjerovatno ušao u povijest kao petero sekundarni svijetski prvak, (home made izraz)... Da Glock u Toyoti nije mislio da ga Hamić prolazi za cijeli krug i u zadnjem zavoju odlučio o prvaku, (Glock u Toyoti)................................ Ali šta bi bilo kada bi bilo...
Neka lupe prst DOLE ljudi kojima Baby nije simpa vozač...............
Meni je Massa uvijek bio mali prdavac, ali nikada omraženi f1 vozač. Trenutačno je u jako dobroj formi i danas je mogao biti treči, ali ipak je Alonso bio u pitanju.
Prošla je godina dana od smrti Dana Wheldona u Indianapolisu 500
Za one koji neznaju o kome se radi - http://en.wikipedia.org/wiki/Dan_Wheldon
-------------------------------------------------------
Drago mi je da u Formuli 1 svake godine imam sve veća i veća unaprijeđenja u sigurnosti, pa makar gledali i pačje noseve. Neznam za vas, ali meni nebi bilo drago sljedeče godine pisati ovakav post s Massom, Perezom, Vettelom ili bilo kime drugim u glavnoj ulozi...
-------------------------------------------------------
I Alonsov komenatar
Jel mi netko može odgovorit kolko teži kaciga od F1 vozaca?
Naravno ;)
http://www.formula1.com/inside_f1/safety/helmets_hans_clothing/7438.html
Oko 1250 grama.
Prestigao me kolega iznad.
Kimi, sretan to rođendan!
Puno rakije, sldoleda i šampanjca želi ti speedy
A2 plakat povodom 300 GP-a tate:
http://jasonpooleyphotography.co.uk/Jasonpooley%20Website%20Bits/Schumacher%20Poster%20a2.pdf
(koliko dode printanje u boji u formatu A2 :D?)
nescafe 9kn <3
dobre cijene :)
je to tvoj objekt? ili samo radis tamo?
KAMUIIIIIIIIIIIIIIIIIII TOOOOO SVAKA CAST!!!!
napokon da i tebe vidim na podiju :)
massa isto bravo...zao mi je jedino sta ricciardo papak je uspio zadrzati 10.mjesto ispred tate :(
KAMUIIIIIIIIIIIIIIIIIII TOOOOO SVAKA CAST!!!!
napokon da i tebe vidim na podiju :)
massa isto bravo...zao mi je jedino sta ricciardo papak je uspio zadrzati 10.mjesto ispred tate :(
Gdje si ti meštre :O
Btw. Ricciardo ti je završio ispred Schumachera
a jbg, tek sam danas stigao odvojiti 3 i pol sata za pogledati snimku sa sky-a