Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.155.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
trap kaže...

McLaren im maznuo Pereza pred nosom kad su se toliko premišljali... Pa samo pitam, jer mi je čudno to zvučalo da se zanimaju za Hulkenberga.

Vjeruj mi, da su htjeli Pereza, vezali bi oni njega svakakvim ugovorima...

mislim da Hamiltonu ovakve gluposti jednostavno netrebaju. Samo si bezveze narušava reputaciju. Isto vrijedi i za telemetriju. Pa di je njemu pravo da telemetriju stavlja na Twitter?

Sad imam problem. 2 najdraža vozača u 2 momčadi koje su najveći protivnici...

Nije moj đir, ali nekome će se svidjeti

#!

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 18:42 (speedy56).
14 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Šta je Jensone? Kriza stegla remen, a?

Ti bar imaš za remen

KLIK

17 godina

Ma kriza guzicu, prodat će ga još za veću lovu nego ga je kupio pa zaraditi. A kao sve se nema {#}

Ajmo anketa jedna brzinska - kada će se znati prvak:

4 2 utrke prije kraja
1 3 utrke prije kraja
16 u zadnjem krugu zadnje utrke
4 Schummi je jedini prvak :)
'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina

da.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 13:36 (doktor1).
15 godina
doktor1 kaže...

da.....

Meni se cini da je Lotus odlucio da Kimi dode do naslova pod svaku cijenu xD

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 18:08 (Don Strongtoni).
14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
doktor1 kaže...

da.....

Meni se cini da je Lotus odlucio da Kimi dode do naslova pod svaku cijenu xD

I Flavio negdje u pozadini vuće konce... xD

14 godina
Pero Dinamit kaže...

Ma kriza guzicu, prodat će ga još za veću lovu nego ga je kupio pa zaraditi. A kao sve se nema {#}

Ajmo anketa jedna brzinska - kada će se znati prvak:

Vidi se po ovoj anketi koliko pametnih ljudi ima.

3 utrke prije kraja?

Ostalo ih je pet, i Vettel/Alonso u 2 utrke bi trebali nabiti 75 bodova prednosti, a imaju 2 utrke i 50 bodova?

Matematičari, nema šta {#}

Anyway, ja se samo nadam da će Ferrari složiti dobar bolid i da ćemo gledati odličnu završnicu sezone. Dva majstora, svaki na svoj način u borbi za titulu najmlađeg svjetskog trostrukog prvaka.

Jedva čekam!

17 godina

Ferrari nemože složit bolid već četiri godine, a ne da će sada za zadnjih pet utrka. Ja mislim da je Alonso gotov..

ššššš - možda su u šumi
14 godina
doktor1 kaže...

Ferrari nemože složit bolid već četiri godine, a ne da će sada za zadnjih pet utrka. Ja mislim da je Alonso gotov..

A čuj, ja kao Alonsov navijač ne gubim nadu.

Pat Fry je najavio veći upgrade za Indiju testiran u Toyotinom zračnom tunelu u Kolnu, a ne u onom njihovom šrotu. Sad sam malo po F1Technicalu listao, u Koreju su također donijeli neke sitnoe preinake, a možda u treninzima vidimo i neko iznenađenje ala´McLarenova bočna krilca (slika). RedBull možda i nije tako daleko kako se priča. U Q2 Alonso je odvezao krug samo 0.3 sec sporiji od Vettelovog, a RedBullov DDRS u Koreji ipak nebi trebao dati toliko puno brzine koliko u Suzuki. U utrci mislim da Alonso bez problema može pratiti Vettelov tempo. Ovo zadnje drži vodu ako će RedBullovi upgradei u Koreji imati jednak učinak kao i Ferarijeve.

SLIKA

O tome pričam. To su male preinake (ako će je uopće i biti) za dobar rezultat.

Ne vidim za što bi ovo moglo drugo služiti nego za takva krilca. Piola je na početku sezone mislio da će Ferrari to imati odpočetka.

Vidi i nove-stare retrovizore. Sve ćemo znati u Indiji...

A ako ne ide takvim putem, uvijek postoji opcija ALTERNATOR

17 godina

Evo i Suzuke:

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 303, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560
14 godina
neaktivan

Ima nas budnih koji čekamo {#}

14 godina

{#}

Long runovi

quoteInteresting. Race sim avgs: Alonso 1:45.588; Massa 1:45.756; Button 1:45.797; Vettel 1:46.172; Raikkonen 1:46.368; Webber 1:46.461; Ham N/A

FP1 i FP2

FP1 FP1
FP2 FP2
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 19:40 (speedy56).
14 godina
speedy56 kaže...

{#}

Long runovi

quoteInteresting. Race sim avgs: Alonso 1:45.588; Massa 1:45.756; Button 1:45.797; Vettel 1:46.172; Raikkonen 1:46.368; Webber 1:46.461; Ham N/A

FP1 i FP2

Zanimljivo izgledaju long runevi i Massa koda se trgnul moglo bi to i biti da je Ferrari malo i bolid poslozil jer dok je bolid  dobar Massa vise manje super vozi

zivi bili pa vidjeli u utrci no prvo treba kvale rijesiti malo bolje nego inace

twice the pride double the fall
14 godina
dad0r kaže...

Zanimljivo izgledaju long runevi i Massa koda se trgnul moglo bi to i biti da je Ferrari malo i bolid poslozil jer dok je bolid  dobar Massa vise manje super vozi

zivi bili pa vidjeli u utrci no prvo treba kvale rijesiti malo bolje nego inace

Znaš poslovicu po Sv. Ferrariju - Dobar Massa = dobar Ferrari

14 godina
neaktivan

Favoriti za kvalifikacije Red Bull i Hamilton, a za trku Ferrari i Mclaren, barem trenutačnom stanju.

15 godina
Đapa club kaže...

Favoriti za kvalifikacije Red Bull i Hamilton, a za trku Ferrari i Mclaren, barem trenutačnom stanju.

Ne znam ako ste primjetili da McL ima najmanju brzinu...oko 308 imaju oba, najsporiji na grdidu, dok su najbrži oko 318-320. Nije velika razlika ali neuobičajeno je njih vidjet na žačelju po tom pitanju.

14 godina
Đapa club kaže...

Mislim da će ovdje kvalifikacija za Alonsa biti jaaako važne. Nesmije si dopustiti da se netko od McLarena ili Lotusa ugura između njega i Vettela jer će utrka onda biti puno teža. Ovako ako bi bio 2. ili 3. (ili pole) već na startu se može riješiti Vettla i pokazati taj race pace.

14 godina
neaktivan

speedy56-naravno, ali ova sezona je takva da se može i par bolida ugurati između njih dvojice. Jednostavno se nezna kada će netko izvuči ili shvatiti maksimume svojih bolida.

14 godina
neaktivan
Su pocele kvale? Na VOXu pise 5 do 7, a neku mjuzu pustaju... :(
14 godina

Dobre kvale , ide na ruku Ferrari-u to sto je Webber ispred Vettl-a no sumnjam da

ce mu dozvoliti da u utrci da zavrsi ispred njega {#}

twice the pride double the fall
14 godina
odjavljen

Zanimljive kvalifikacije. Webber će sigurno morati pustiti Vettela ispred. Grosjean će sutra ili izgubiti 10 pozicija na startu ili će pokupiti nekoga (opet).

13 godina
neaktivan

Webber nece pustiti Vettela 100% nego ce ga on u startu prestic,barem ja tako mislim,jer je Webberov start sve samo nije dostojan F1.

p.s. jesam li ja vam rekao da se Vettel ne odpisuje.

17 godina

Dobre kvale.

Fino su se poredali. Da hoće Grozni sutra nekako izbacit krastavca i glavonju pa da se Lewis, Kimi možda čak i Webber priključe pa da imamo petoricu u konkurenciji za prvenstvo.{#}

13 godina
neaktivan
Schumix kaže...

Dobre kvale.

Fino su se poredali. Da hoće Grozni sutra nekako izbacit krastavca i glavonju pa da se Lewis, Kimi možda čak i Webber priključe pa da imamo petoricu u konkurenciji za prvenstvo.{#}

E,što ga ti žačini {#}

13 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Grosjean će sutra ili izgubiti 10 pozicija na startu ili će pokupiti nekoga (opet).

Ja mislim da se on puno zaigro,(ne znam gdje vi pratite F1,ja na njemackom RTL-u)i tamo je komentator prije i poslije utrke Niki Lauda i on je bas to u prosloj utrci,ako se ne varam,spominjao da bi Grosjean mogao i izgubiti licencu sa ovakvim "stiliom" voznje

15 godina

Zanimljiva mi je ova nervoza na relaciji Vettel - Box... Možda se i on nada uskoro promijeniti momčad?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina
odjavljen
Mr. Fugitive kaže...

Zanimljiva mi je ova nervoza na relaciji Vettel - Box... Možda se i on nada uskoro promijeniti momčad?

Možda je samo htio biti što dalje od Grosjean-a {#}

EDIT: Ne mogu vjerovati da je FIA kaznila Mercedes zbog onog puštanja Schumachera gdje ga je Hamilton prestigao sa strane. Pa ovaj put baš nitko nije bio u opasnsti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 16:01 (formula1live).
15 godina
neaktivan

jeste   spremni za trku  {#}

Win Osama in hide and seek
16 godina
neaktivan

Odlican start :D

Bravo Alonso :) Sad ce ga Webber usporavat kako bi se Seb odvojio

E-mail:
Lozinka: