Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.156.398
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
explorer 4 kaže...

Ima tko kakav link za utrku sutra.

Uvijek isti.

14 godina
miki1981 kaže...
explorer 4 kaže...

Ima tko kakav link za utrku sutra.

Uvijek isti.

...ili Vipbox ;)

Što se tiće utrke, moje gledanje ovisi o HEP-ovoj dobroj volji, drugim riječima, kod mene nema struje od 8 do 15h {#} Nadam se da će s gašenjem kasniti dva sata, ali, neću vas mučiti mojim brigama :D

Kvalifikacije su bile solidne.

Kimi je naravno na pitanje novinara "What happend?" odgovrio s "I spun", koji kralj {#}

Alonso je rekao da su mogli biti 3. da nije bilo "I spuna", ali nemože uvijek biti baš onak kak ti paše.

Vettel odvezao dosta dobar krug i "olj in olj" odlične kvalifikacije, ali i vikend (zasad) za RB.

Na Vettela se ja baš i ne bih kladio sutra, jer se ove cijele sezone nije dogodilo da bilo tko pobijedi 2 utrke zaredom, i samo se je jednom dogodilo da čovjek koji vodi u poretku pobijedi (F. Alonso - Hockenheim) tako da, niti Alonsa nebih očekivao na vrhu postolja.

Hamilton se pak sav izgubio...

Čestitke Sauberima (koji bi mogli sutra i pobijediti. Možda jesam malo preoptimističan, ali nikad ne reci nikad).

Olj in olj, očekujem vrlo dobru utrku.

EDIT:

Zaboravio sam napisati da je ALonso rekao da su gubili vrijeme u letećem krugu, ali da se u nedjelju ne boje nikoga. Hmmmmmm, pritajeni favorit? {#}

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 21:28 (speedy56).
15 godina

Meni nekako sve smrdi na borbu RBR-a i Saubera sutra.

A što se tiče prvenstva, reći ću kao i prošle godine - Fernando možda vodi, ali on nikada tijekom sezone nije bio pravi potencijalni prvak. Po mom mišljenju. Na stranu njegovo fantastično umijeće za volanom, i to što se jako malo tko uopće može uspoređivati sa njime, i njegova sreća (koja prati hrabre {#} ) Jednostavno je Ferrari preslab u odnosu na konkurenciju i to je to.

I prošli sam put govorio da Fernando nije nikakav favorit za ukupnu pobjedu, bez obzira na vodstvo pa su me popljuvali, ali činjenice su takve. Šansu ima, naravno, dok god je matematika u igri sve se može dogodit, ali glupo mi je da svuda čitam da je Fernando favorit za naslov (govorim o razno raznim "stručnim" vijestima, koje se baziraju na tome tko je prvi na ljestvici, a ne na pravom stanju na gridu.

Tako da koliko god bi volio da sam u krivu ipak mišljenja sam ipak da Fernando realno i nema neke osjetne šanse osvojiti naslov.

Naravno najviše bi volio kad bi se u Ferrariu preokrenule stvari od sutra i kad bi nekim čudom izvukli dodatnu brzinu ili grip iz svog bolida, ali sva je prilika da nećemo gledat taj scenarij. mislim da će teško do postolja ako se opet ostali ne dovedu u probleme. PetŠest utrka je puno da bi se se inferiornijim boldiom održavalo prednost koja može otiči već sa dvije utrke.

A gledajući neke utrke ove sezone činilo mi se da Fernando da je sada u Mclarenu da bi bio sekundu ispred svih bez problema. Čovjek kao da je u Zoni. Nažalost bez vrhunski odrađenog bolida teško je bilo što više napraviti, a njegov ove sezone jednostavno nije bio na pravoj razini.

Eto, iskreno se nadam da će mi razvoj događaja u potpunosti kontrirati, ali realno mislim da neće.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 21:50 (miki1981).
15 godina
Miro kaže...
Zanima me, ako netko ima uvid u neku statistiku, kakav je međusobni odnos ove sezone u ostvarenim kvalifikacijskim vremenima Schumia i Rosberga?

A malo sam i pogledao sad utrku po utrku i zanimljivo je da su ustvari u serijama osvajali bolja mjesta.

Prvo je MSC poveo 2-0, pa je Rosberg napravio 6 u nizu za 2-6, pa opet MSC sa 7 u nizu za 9-6...

17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ne radi mi onaj vipbox stream, ali sam našao ovaj pa tko želi

http://www.thefirstrow.eu/watch/112960/1/watch-sky-sports-f1.html

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan

Alonsoo {#}

Opet Grosjean radi sra*a na startu

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 8:10 (Diavol).
14 godina
odjavljen

Šteta što je Alonso vani. Sad više nemam razloga pratiti utrku. Ovaj put Grozni zezne Webbera. On se gubi dok su vozači oko njega.

14 godina
neaktivan
Sta je bilo sa Rosbergom, to nisam uhvatio?
16 godina
neaktivan
trap kaže...
Sta je bilo sa Rosbergom, to nisam uhvatio?

Nisu ni pokazali

14 godina
odjavljen

Da režiser je katastrofa na ovoj utrci.

17 godina

A što mi "najkompletniji" uljepša jutro!

Fernando, šta bi sa onom "You must always leave room, always!"?

HaHa!

14 godina
neaktivan
Jap, izgurao Kimija, sva sreca pa je Kimi zadrzao bolid... ipak je relijas. :D

Ode Perez... :(
17 godina

Izgorio u želji. Al prije će on osvojit naslov u McL nego Lewis u Mercu, naučit će ga u MTC-u.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
odjavljen

Ako vidimo kako Massa vozi, tko zna gdje bi sada bio Alonso da nije izletio.

PS: moram još jedanput reći, ovo je najgori prijenos ove sezone, režiser je bijeda.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 9:27 (formula1live).
16 godina
neaktivan

Kamuiiii {#}

14 godina
neaktivan
Bravo Kamui, bravo Massa... sta bi Massi danas? :D Vettel bez greske.
15 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Ako vidimo kako Massa vozi, tko zna gdje bi sada bio Alonso da nije izletio.

PS: moram još jedanput reći, ovo je najgori prijenos ove sezone, režiser je bijeda.

Kad bi bilo onda bi bilo.

Ne baš nešto uzbudljiva utrka, prvi dio je bio dobar, Perez je radio šou.

Ono pretjecanje kroz hairpin zavoj nad Hamiltonom je bilo fantastično.

Vettel bez greške, vrhunska utrka.

Massa se probudio napokon.

Kobayashi vrlo dobar, drago mi je da je Japanac na svom ostvario podium, odlično za njega, oduševljenje publike se ne može opisati :)

Button ok, Hamilton također (vjerojatno bi bolje odvozio da nije zapeo s tim setupom).

Schumacher me razočarao, ok 12 pozicija, al ne prestić Ricciarda :O

Koreja već za tjedan dana, a borba za naslov ne može biti napetija :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina

Groznog treba suspendirat do kraja sezone. Pa to  je idiotizam, neznanje, bahatost, šlampavost spremljena u jednom vozaču. Horner je ljepo rekao da u Lotusu moraju malo razmislit kome daju volan u ruke jer već sedmi put ovaj radi sranja u prvom zavoju/krugu..

Massa fantastičan, šta vbi tek Alonso napravio u ovom Ferrariju...

I ja se nadam da će sada napokon prestat one idiotarije o sreći Alonsa jer je i on svoju "sreću" odradio....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 10:21 (doktor1).
15 godina
doktor1 kaže...

Massa je zaostao 20 sekundi za Vettelom, a Alonso bi, budući da je dvostruko bolji vozač od Masse, zaostao 10. {#} Kad smo već u "da je baba muško, zvala bi se Duško" vodama... {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina
Mr. Fugitive kaže...
doktor1 kaže...

Massa je zaostao 20 sekundi za Vettelom, a Alonso bi, budući da je dvostruko bolji vozač od Masse, zaostao 10. {#} Kad smo već u "da je baba muško, zvala bi se Duško" vodama... {#}

Apropo toga, onda bi osvojio 18 bodova i bio bi prvi sa razlikom od 22 a ne kao sada samo mršavih 4 boda {#}!!!!

Ali neka, slijedjeću utrku ne završava Vettel a Alonso recomo osvaja a barem 15 bodova i opet skače na jednu naoko sigurnu  rezliku za zadnje četri utrke sa 19 bodova prednosti, zar ne kompa {#} !!!!

ATJ Lučko
17 godina
doktor1 kaže...

Pa zar nisi gledao utrku, ima on svoj Ferrari, ne treba mu Massin, napravio je DNF.

Bolesnik još ima obraza okrivljavati Kimija...{#}

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/285189/alonso-blames-raikkonen-for-turn-1-clash/

Brundle se kulturno podsmijehnuo na njegov komentar.

Zanimljivo da je malo tko primjetio da je Alonso zapravo pokrenuo i kaos na startu u Monaku, dok većina po defaultu krivi Groznog.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 13:14 (Schumix).
14 godina
Može link za download utrke na PM molim.
Nisam čitao ostale postove, jer neću znati tko je pobijedio, pa ako je već netko postao, ne zamjerajte mi :D
15 godina
neaktivan

Ima li ikakav link za download utrke pošto sam je propustio

BF3: ALIEN464
14 godina

Vidim da se dosta žalite na prijenos, a to bi trebalo biti zbog toga što utrke u Japanu i Monacu ne radi FOM, nego lokalne televizije.

Sjećam se prošle sezone, Kobayashi u svaokm drugom kadru :D

Idem sad pogledati utrku.

14 godina
neaktivan
Schumix kaže...
doktor1 kaže...

Pa zar nisi gledao utrku, ima on svoj Ferrari, ne treba mu Massin, napravio je DNF.

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/285189/alonso-blames-raikkonen-for-turn-1-clash/

Zanimljivo da je malo tko primjetio da je Alonso zapravo pokrenuo i kaos na startu u Monaku, dok većina po defaultu krivi Groznog.

Hahahaha, da definitivno je Kimi kriv za Alonsovo odustajanje... ne mogu vjerovati da ima obraza takvo što izjaviti. Nadao sam se da Alonso neće osvojiti titulu ove sezone (nadam se i dalje), ali sada se iskreno nadam da više neće osvojiti titulu do kraja karijere. Možda nije lijepo, ali eto, stvarno mi je već prevršio svaku mjeru sa svojim izjavama, ponašanjem, plakanjem, tužakanjem i "pametnom" vožnjom na sigurno i prikupljanjem bodova...

Pogledajmo danas npr. Vettela za usporedbu. Frajera sa pitwalla momčad upozorava da uspori, da ima sigurnu prednost, da puno može izgubiti... ali ne, njega zanima samo utrkivanje, pobjede, najbrži krugovi, rekordi... to je za mene vozač.

Da, očekujem hrpu TD-ova, samo navalite... znam da ima masa (xD) Alonsovih fanova i Vettelovih mrzitelja. Ja sam rekao svoje...

E da, i ove spike šta bi Alonso napravio sa takvim Ferrarijem danas su mi bespredmetne, pa imao je isti takav Ferrari i vidjeli smo što je napravio.

15 godina
trap kaže...
Schumix kaže...
doktor1 kaže...

Hahahaha, da definitivno je Kimi kriv za Alonsovo odustajanje... ne mogu vjerovati da ima obraza takvo što izjaviti. Nadao sam se da Alonso neće osvojiti titulu ove sezone (nadam se i dalje), ali sada se iskreno nadam da više neće osvojiti titulu do kraja karijere. Možda nije lijepo, ali eto, stvarno mi je već prevršio svaku mjeru sa svojim izjavama, ponašanjem, plakanjem, tužakanjem i "pametnom" vožnjom na sigurno i prikupljanjem bodova...

Pogledajmo danas npr. Vettela za usporedbu. Frajera sa pitwalla momčad upozorava da uspori, da ima sigurnu prednost, da puno može izgubiti... ali ne, njega zanima samo utrkivanje, pobjede, najbrži krugovi, rekordi... to je za mene vozač.

Da, očekujem hrpu TD-ova, samo navalite... znam da ima masa (xD) Alonsovih fanova i Vettelovih mrzitelja. Ja sam rekao svoje...

E da, i ove spike šta bi Alonso napravio sa takvim Ferrarijem danas su mi bespredmetne, pa imao je isti takav Ferrari i vidjeli smo što je napravio.

Bitno da si ti svoje rekao. {#}

Barcelona FC
14 godina

Naš Twitteraš...

14 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Naš Twitteraš...

S ovime dokazuje koliko je dečko ograničen.

Ovakve komentare (ili kako se to već zove na twitteru) ostavljaju djeca od 12-15 godina na svojim profilima, a ne odrasle osobe.

17 godina

Baš sam otvorio Bug forum jer sam htio to prokomentirati kad sam jutros vidio. 

Ovime mi je definitivno pao u očima, plačipič*a ko i Alonso i ostali. Jedan dan je pravi filozof i citira Martina Luthera Kinga, a drugi dan kuka kako ga timski kolega ne lajka i ne folova. Da ne spominjem biografiju sa 20-tak godina WTF!?

Miljama daleko od osobe za koju tvrdi da mu je idol, i kao vozač i kao osoba.

Ja definitivno više ne navijam za njega, al još uvijek #believeinMcLaren

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Baš sam otvorio Bug forum jer sam htio to prokomentirati kad sam jutros vidio. 

Ovime mi je definitivno pao u očima, plačipič*a ko i Alonso i ostali. Jedan dan je pravi filozof i citira Martina Luthera Kinga, a drugi dan kuka kako ga timski kolega ne lajka i ne folova. Da ne spominjem biografiju sa 20-tak godina WTF!?

Miljama daleko od osobe za koju tvrdi da mu je idol, i kao vozač i kao osoba.

Ja definitivno više ne navijam za njega, al još uvijek #believeinMcLaren

Ma grozno koje gluposti... šta se nije išao svojoj Nicole žaliti, a ne ovako ispast bedak i jadan pred cijelim svijetom. xD

Sad bi ga Jenson, da je faca trebao početi pratiti na twitteru. xD

Glede McLarena, dolazi Checo Perez. Osobno mislim i vjerujem da je potencijal za prvaka. Možda će mu prva godina i biti malo toplo-hladno, dok se privikne na veliku momčad, pritisak... dok sakupi malo iskustva...

BTW. jel ima šta istine u onome što je Blaž spominjao za Hulkenberga u Ferrariju? OK, Massa je možda sad dobio neke bodove glede toga drugim mjestom... no ako se ne varam, Ferrari je govorio za Pereza da je još prezelen, da ga prate, ali da nije još materijal za Ferrari. Ne znam, meni ovaj Hulkenberg djeluje još slabiji (zeleniji?) pa se čudim. McLaren im maznuo Pereza pred nosom kad su se toliko premišljali... Pa samo pitam, jer mi je čudno to zvučalo da se zanimaju za Hulkenberga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 17:56 (trap).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice