Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.155.513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

RTL i F1? Onak... ne... Mislim da čak ni njemački RTL ne prenosi formulu tak da je malo vjerojatno da će naši otkupit prava. NovaTV bi bila vjerojatniji kandidat, ali opet, ako F1 zaista košta kao 6 prvenstava, ne znam baš koliko je to isplativo (jedino ako će nas silovati reklamama)... Ruku na srce, nema baš puno ljubitelja formule danas - čudi me što nas ima toliko i na forumu...  :)

Izgleda da nam je jedina šansa da Gregurek ubaci nekog našeg u F1, još kad se izgradi staza u Bistri... Možda opet otkupe prijenos za koju godinu  :D

Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda
15 godina
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1

Ma gledat cemo na slovenskim programima. Pa POP TV prenosi kaj ne?

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
15 godina
neaktivan

Ja imam satelitsku ,ali ne hvatam BBC nego samo neke reklame , njemački RTL i dokumentarne npr. discovery(koji su mi zaključani)

Zna li itko koja mi oprema(reciver...) treba za hvatanje BBC da se pripremim jer je kvaliteta internet streama stvarno preloša?

BFBC2: ALIEN464
16 godina
neaktivan

DVB-T

ORF(kanali 23,26,29,43)

POP TV (kanali 27,45,66)

RTL Klub HU(kanali 65,45)

Satelitska

RTL Klub(Digi TV 1w)

BBC (Astra 2B 28.2e)

TRT 1 (Turksat 42e)

{#}

Zena zmija sedi za sankom, takne mi pivo zviznem je sakom
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 23:55 (al zagorec).
17 godina

Šta ovaj BBC na Astra2B satelitu je FREE (otključan)?

I rather like the restless nights
16 godina
neaktivan

Kako vi ne kuzite da se HRT sa svom lovom koju ima vise jednostavno ne moze mjeriti sa cjenama koje iz godine u godinu postaju sve vece i vece,prate Ligu prvaka i Europa ligu nase hrvatske sportase(rukomet itd..) i jednostavno zbog skupih cjena ne mogu drzati korak

17 godina
neaktivan

Jedini sport koji sam s uživanjem i bez ikakve sekiracije redovito pratio. Sada i to ukidaju. PA DOKLE VIŠE, BANDO LOPOVSKA? Jel nije više dosta španjolskih i turskih sapunica, kojekakvog bezveznog kuhanja, ispraznog baljezganja u blijedo kopiranom talk show-a, tobožnjih emisija za nacionalne manjine i repriziranja repriza unedogled!

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva, evo ti ga na
16 godina
neaktivan

@ Bladepu

Da,fta je

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 20:04 (al zagorec).
16 godina

Ima li koji program na max-tv-u da prenosi f1?

koliko sam vidio sport1 je prenosio treninge a neznam za trku

16 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...

Jedini sport koji sam s uživanjem i bez ikakve sekiracije redovito pratio. Sada i to ukidaju. PA DOKLE VIŠE, BANDO LOPOVSKA? Jel nije više dosta španjolskih i turskih sapunica, kojekakvog bezveznog kuhanja, ispraznog baljezganja u blijedo kopiranom talk show-a, tobožnjih emisija za nacionalne manjine i repriziranja repriza unedogled!

U potpunosti se slazem.

Evo potvrde link1(f1hr) link2(24sata) da se f1 vise nece prenositi na hrtu... {#}

Nadam se da ce neka nasa televizija prenositi f1 i izbaciti iz programa 255 sapunica na dan koje i onako vecini ljudi ide na zivce...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 20:31 (Krmic).
15 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

DVB-T

ORF(kanali 23,26,29,43)

TV SLO (kanali 27,45,66)

Satelitska

RTL Klub(Digi TV 1w)

BBC (Astra 2B 28.2e)

TRT 1 (Turksat 42e)

{#}

Ja na satelitskoj imam samo BBC World na astra 19.2e.

Šta mi treba da vatam pravi BBC tj. šta mi treba za Astra 2B 28.2e?

15 godina
neaktivan

Pročitajte zadnji odjeljak

17 godina

iz moje perspektive gledajuci,ovo je samo dokaz nase nesposobnosti za bilo cim.

na sto bi mi licili da smo kojim slucajem geografski u centralnoj africi?

osim sto je gazda f1 godinama bio ozenjen za nasu zenu, ima djecu koja imaju korjene iz RH, osim sto bill gates godinama dolazi u skradin ljetovati, osim sto ce jos more slicnih cunki kao ova dvojica sidrit jahte po aci marinama (svako ljeto gledam bernijevu u aci dubrovnik)...

i umjesto da imamo GP F1 i stazu,na osnovu svega navedenog, mi necemo imati ni prijenos na tv-u.

e sad,sto bi bilo da smo u centralnoj africi,a ne na mediteranu?

gdje bi nam bio "kraj"?

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

osim sto je gazda f1 godinama bio ozenjen za nasu zenu, ima djecu koja imaju korjene iz RH, osim sto bill gates godinama dolazi u skradin ljetovati, osim sto ce jos more slicnih cunki kao ova dvojica sidrit jahte po aci marinama (svako ljeto gledam bernijevu u aci dubrovnik)...

i umjesto da imamo GP F1 i stazu,na osnovu svega navedenog, mi necemo imati ni prijenos na tv-u.

gdje bi nam bio "kraj"?

kraj bi nam bio u centralnoj africi 3500 godina prije krista eto gdje {#} al eto nemamo sreće pa smo još uvijek živi i gledamo hnl...katasrofa...

15 godina
VAPOR-X kaže...

Ok, da sam u njihovoj koži, i ja bi se ogrebo za odlazak u singapur. Ali tko im je šef koji je to odobrio? Po meni je ta osoba jedini i isključivi krivac.

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
17 godina
neaktivan
VAPOR-X kaže...

ma sad ga i ovaj koji je napisao članak, pardon my french, sere. Bili njih dva na dve trke i jergović je u studiju. Pa jel on gledao prijenos na BBC-u? Zamisli, poslali su novinare koje prate taj sport, na taj sportski događaj. OMG!!!! Kamo idu pare pretplatnika, pitam ja vas? Kamo??? Kraj svijeta... I u studio doveli kao stručnog suradnika - čovjeka koji ima nekakve veze sa strukom. Jebain pas kosti rastrošne...

POUKA: Bug propada jer kako može uopće poslati Petrica na CES i još imati Dvorakovu kolumnu. Rasipnici i raspikuće...

iddqd
17 godina
badmad kaže...
VAPOR-X kaže...

ma sad ga i ovaj koji je napisao članak, pardon my french, sere. Bili njih dva na dve trke i jergović je u studiju. Pa jel on gledao prijenos na BBC-u? Zamisli, poslali su novinare koje prate taj sport, na taj sportski događaj. OMG!!!! Kamo idu pare pretplatnika, pitam ja vas? Kamo??? Kraj svijeta... I u studio doveli kao stručnog suradnika - čovjeka koji ima nekakve veze sa strukom. Jebain pas kosti rastrošne...

POUKA: Bug propada jer kako može uopće poslati Petrica na CES i još imati Dvorakovu kolumnu. Rasipnici i raspikuće...

Apsolutno se slažem.

Pa poslati novinare/komentatore na trku je sastavni dio čitave priče, to je normalan trošak. Pa samo kada se usporedi recimo talijanska televizija, sa čitavim timom novinara na svakoj trci, sa interviewima u boxu od Ferrarija, sa pravim reportažama sa samih trkališta...pa milina gledat.

A ne ovi seratori iz gornjeg članka, Blažičko se ogrebe mučenik za ono dvije utrke godišnje i odmah dižu frku. Članak je skroz jadan. 

Isto tako za Jergovića, čovjek je ekspert za F1, daje svoje nekakvo viđenje cijele te priče, i odmah je to bacanje para?

(Ok, čuo sam nešto da Jergović za dvije trke mjesečno dobija nekakvih 24.000kn, i ako je to istina, onda je to malo pretjerano.) Ali poslati Blažička na trku nije nikakvo namještanje i krađa...to je naj normalnija stvar u prijenosu sporta.

I rather like the restless nights
16 godina
neaktivan
VAPOR-X kaže...
al zagorec kaže...

DVB-T

ORF(kanali 23,26,29,43)

TV SLO (kanali 27,45,66)

Satelitska

RTL Klub(Digi TV 1w)

BBC (Astra 2B 28.2e)

TRT 1 (Turksat 42e)

{#}

Ja na satelitskoj imam samo BBC World na astra 19.2e.

Šta mi treba da vatam pravi BBC tj. šta mi treba za Astra 2B 28.2e?

Okreni antenu na 28.2e,to ti je 9 stupnjeva lijevo od sadašnje 19,2,elevacija 36 stupnjeva(za Zagreb) i lnb zaokreneš 4 stupnjeva u smjeru suprotnom kazaljke na satu,kolika ti je antena??

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 23:55 (al zagorec).
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ima,njemački rtl u osnovnom extra

17 godina
neaktivan

Ukidanje prijenosa na HTV-u neću ni komentirat jer nemam lijepih riječi (!"%&$$#"{#}).

Pirelli u Abu Dhabiju testira kišne gume u noćnim uvjetima:

http://www.formula1.com/news/headlines/2011/1/11647.html

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
al zagorec kaže...
Kill Frenzy kaže...

ima,njemački rtl u osnovnom extra

Ja sam ih danas zbao dali imaju ikako u ponudi BBC Sport i šipak.. Nula bodova....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
doktor1 kaže...

Ja sam ih danas zbao dali imaju ikako u ponudi BBC Sport i šipak.. Nula bodova....

Ja ću sačekat i vidjet šta ćeš još bit do početka sezone. Možda netko drugi uzme prijenos a ako ne onda uzimam osnovni extra paket(mislim da se tako zove) za 15 kn i gledanje na rtl-u njemačkom

15 godina
neaktivan

Pa ak imas Max tv pratis na Sport1 (DSF){#}

16 godina

al na Sport1 je snimka :/

ma sredit ce valjda neko prava za neku nasu tv

17 godina
moderator
torrente kaže...

gdje bi nam bio "kraj"?

eh da, ovo što kažeš je ono što doista boli - kada sami sebe pogledamo (u ogledalu) i vidimo tko smo i što smo...

sigurno pamtiš što se zbivalo devedesetih godina, kada je tako prokleto malo falilo da dobijemo svoju stazu - čak se počela stvarati i neka politička volja (nije baš da je Franjo bio neki fan f1, ali bio je već spreman dati podršku Berniju, što bi bilo ključno da se stvar realizira, posebice u ona vremena), ali onda je krenulo gnojenje po medijima, svi su se natjecali tko će više ocrniti Slavicu i cijelu obitelj, ismijavalo ih se i ponižavalo na milijun načina... malograđanština i zavist bujala je na svakom koraku... kao da je cilj svima bio da formula 1 NE dođe u Hrvatsku!

i kada je bilo definitivno jasno da se odustalo čak i od razmišljanja o f1 u nas - tada je i prestala ta haranga... a sve je ovisilo samo o nama samima i minimumu poduzetničkog duha... {#}

...
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
neaktivan
17 godina

sve je to ubi boze.

a 90-te su tek horor svoje vrste...posto je bila kila mozga...3 marke?

ja kad postanem diktator,osim sto cete svi morat gledat dnevnik sa pricama iz mog djetinjstva i budete imali moju sliku na redakcijskom zidu, osobno cu ukinuti pojam "automobilisticki as".

moj sugradjanin kojeg privatno znam, niko i njegovi tuneli sa 250kmh i strok sa njegovim hotelima.

to su dva "automobilisticka asa"...jeli taj pojam ikom od vas stvara dodatnu smolu u usima.

pari da smo rasadnik aseva ko finska.

Balavim provokatorima,odgovorit ce moj glasnogovornik. http://www.youtube.com/watch?v=qCTc4zz-b6g
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 21:09 (torrente).
16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 21:15 (al zagorec).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice