Kad idu prvi testovi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1 Feb Spain Circuito Ricardo Tormo
2 Feb Spain Circuito Ricardo Tormo
3 Feb Spain Circuito Ricardo Tormo
10 Feb Spain Circuito Permanente de Jerez
11 Feb Spain Circuito Permanente de Jerez
12 Feb Spain Circuito Permanente de Jerez
13 Feb Spain Circuito Permanente de Jerez
18 Feb Spain Circuit de Catalunya
19 Feb Spain Circuit de Catalunya
20 Feb Spain Circuit de Catalunya
21 Feb Spain Circuit de Catalunya
3 Mar Bahrain Bahrain International Circuit
4 Mar Bahrain Bahrain International Circuit
5 Mar Bahrain Bahrain International Circuit
6 Mar Bahrain Bahrain International Circuit
Ma samo šta cirkus nije počeo..... To je to, brzo prošlo....
Ivo!!!
WTF??
:)
Ivo!!!
WTF??
:)
Evo upravo ga vraćam:)
Baš me zanima šta je tko skuhao za nadolazeću sezonu.
Baš me zanima šta je tko skuhao za nadolazeću sezonu.
Čija je supa vrela....
Alonso strahuje od MS-a ove sezone
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/zvijezda-ferrarija-i-ljuti-rival-schumi-je-i-dalje-bolji-od-svih.html
Na žalost, izgleda da više nećemo gledati Formulu 1 na HRTu.
A taman su odlučili u F1 managementu da će davati prijenose u FullHD rezoluciji.
http://www.net.hr/sport/page/2011/01/16/0281006.html?pos=n1
Moram priznati da će mi faliti ona predinfarktna stanja koje doživljava Blažičko pri nekim važnijim pretjecanjima.
Bilo mi je lijepo pratiti F1 na HRTu evo već 15ak godina, koliko ja pratim F1.....izgleda da smo osuđeni na neke polu profesionalce sa RTLa ili NoveTV ako uopće i oni nađu pare za taj prijenos.
Što mislite o ovim mini-motorićima najavljenim za 2013 god.
Treba li nam to u F1?
20 | Definitivno NE |
---|---|
3 | Ne |
0 | Ah, nemožemo si pomoć |
7 | Valjda bude OK |
0 | Da, to nam treba |
Na žalost, izgleda da više nećemo gledati Formulu 1 na HRTu.
A taman su odlučili u F1 managementu da će davati prijenose u FullHD rezoluciji.
Srećom, postoji FoxyProxy i BBCjeve internet stranice, ali i meni će falit to Blaževo predinfarktno stanje
Što mislite oće li povecati kvalitetu prijenosa slike na BBC-evim internetskim stranicama
Nisam upoznat sa situacijom.
Šta BBC prenosi LIVE Formulu1 na svojim stranicama?
Kako to izgleda?
Komentatori su dobri ali kvaliteta slike je bila losa i svako malo je zastajkivalo iako mi videi takve rezolucije na YT idu fluidno.
I sjecam se da sam moga gledat samo do pola sezone ,a poslije se nisam moga spojit na onaj UK3 free preko vpn-a pa nisam moga ni gledati prijenos.
ljudi dajte molim vas nek neko da nekakav link za gdje se mogu gledat utrke F1 preko neta... pa ja ne mogu vjerovat da je hrt ukinuo prijenose....
pratim f1 vec gotovo 15 godina... od svoje 8. god..... ne mogu vjerovat da nece biti prijenosa na HRT, pa sta je njima...
Pa Armor je u prvom postu u ovoj temi objasnia kako se mže gledat F1 preko BBC-evih internet stranica
samo kao što sam to već reka u svojem zadnjem potu meni je to funkcioniralo samo za otprilike 1. polovicu sezone.
Sad neznam hoce li to sljedeče sezone normalno funkcionirat ili ćemo morat gledat pratit F1 preko nekih tamo stranica gdje je kvaliteta još lošija.
uzas....
Izvorni tekst o odustajanju HRT-a od prijenosa F1 objavio je vecernji.hr, no Kovačević govori samo o trošku prijenosa, a ne i o tome koliko im je sponzor pokrivao... Ako je doista to bila izrazito negativna računica, onda je veliko pitanje da li će ijedna komercijalna domaća televizija otkupiti prava.
Vjerojatno je tu u prednosti RTL, koji možda može dobiti povoljne uvjete na račun ugovora koji ima matična kuća...
Dolaze teška vremena za nas koji smo godinama "živjeli" u ritmu utrka, podređivali sve planove tijekom vikenda baš tim prijenosima...
EDIT: navodno je gotova stvar da Ozmec odlazi za urednika Sportske televizije (HOO TV)
eh kad se sjetim ustajanja u zoru samo da pogledam kvalifikacije....
eh kad se sjetim ustajanja u zoru samo da pogledam kvalifikacije....
Sad me vrag tjera kupiti satelitsku antenu, Dream BOX i card sharing uslugu...
Sve za inat gadovima koji nam ukinuše Formulu!
Pa Armor je u prvom postu u ovoj temi objasnia kako se mže gledat F1 preko BBC-evih internet stranica
samo kao što sam to već reka u svojem zadnjem potu meni je to funkcioniralo samo za otprilike 1. polovicu sezone.
Sad neznam hoce li to sljedeče sezone normalno funkcionirat ili ćemo morat gledat pratit F1 preko nekih tamo stranica gdje je kvaliteta još lošija.
Umjesto FreeVPNa tu sad uskače FoxyProxy. Ne učitaš stranice tako brzo kao sa VPNom (nekad stvarno potraje), no kad jednom krene video sve ide glatko.
instalirao freevpn, ali nema toga UK3 FREE, ima UK1 Free ali je offline... skinuo sam najnoviju veeziju ...u cemu je problem
nema formule na HRT-u??? nema Blažička, Novaka i Jergovića? A u klinac... gdjegod drugdje bili prijenosi, to nije to.
I da, na prema ostalim tv-ima, jako malo reklama za vrijeme utrke.
Bez ikakve zaje*ancije, zbilja su mi prijenosi bili super uz Blažičkovo uživljavanje, Novakove statistike i hihotanje kad pričaju tračeve iz padocka (ko koga pljuje, ko koga hmm... ima intimne odnose) i Jergovićev "svi su oni moji frendovi" nonšalatni stav .
Sad ako RTL uzme F1, pol prijenosa će biti u stilu "kakvi smo mi je*ači, uzeli smo najspektakularnije automobilističko bla bla, HRT u got pawned", a pol reklame sa prelošim voditeljem ( šta mislite, Filip Brkić?) i još lošijim suvoditeljem "kao stručnjakom".
Ma daaaj, sad sam se nanervirao
Ovo je totalno sranje
Ja ne dam više lipe HRT-u za pretplatu, nek me tuži tko god hoće. Ne dam. Idem sve do Strasbourg-a ako treba, ali ne dam više ni lipe. Oni će meni ukidat F1, ma mrš! Sad ću se morat navikavat na neke nove kretene na nekim glupim televizijama...pa neću, izgleda da sam osuđen da sada osim FP-a gledam i Q i R preko streama...al šta kad je obično low quality...još ću morat preć na kraju na neki pay per view.
Jedino ostaje, za vrijeme trajanja utrke zaključati se u sobu da nebi čuo rezultat. Nakon toga skinuti sa torrenta FullHd verziju i uživati kao čovjek. :)
Jedino ostaje, za vrijeme trajanja utrke zaključati se u sobu da nebi čuo rezultat. Nakon toga skinuti sa torrenta FullHd verziju i uživati kao čovjek. :)
a klinac, to sam neko vrijeme radio sa NFL-om, ali nije to to. Sad gledam stream. Za pun doživljaj sporta mora biti prijenos (bdijenje do NBA tekmi, ustajanje sa pijetlovima za pogledati VN Australije ili Japana). Snimke su ono, ako baš ne mogu pogledati ili za prisjetit se historic trenutaka.
Radije ću gledati neki lijevi loš stream live, nego snimku...
nema formule na HRT-u??? nema Blažička, Novaka i Jergovića? A u klinac... gdjegod drugdje bili prijenosi, to nije to.
I da, na prema ostalim tv-ima, jako malo reklama za vrijeme utrke.
Bez ikakve zaje*ancije, zbilja su mi prijenosi bili super uz Blažičkovo uživljavanje, Novakove statistike i hihotanje kad pričaju tračeve iz padocka (ko koga pljuje, ko koga hmm... ima intimne odnose) i Jergovićev "svi su oni moji frendovi" nonšalatni stav .
Sad ako RTL uzme F1, pol prijenosa će biti u stilu "kakvi smo mi je*ači, uzeli smo najspektakularnije automobilističko bla bla, HRT u got pawned", a pol reklame sa prelošim voditeljem ( šta mislite, Filip Brkić?) i još lošijim suvoditeljem "kao stručnjakom".
Ma daaaj, sad sam se nanervirao
Bolje gledat Formulu 1 bilo gdje, pa i na RTL nego nigdje pa nije HTV sveta krava ali jesu krava muzara za svašta u mutnom da bi sve trebalo bit na HTV za gledat. Kaj ti ne pada na pamet da RTL moze angažirat istu ekipu komentatora, ko na HTV osim Blažicka i to je to nema frke niti problema nikakvih.
odlicno barem necu vise slusati glupe komentare tipa vettel se razbio!!!!!!!!! ne ne ispricavam se to je algersuari
daj boze pa budu neki normalni komentatori na RTL-u...
prasicko je dobar jedino za komentiranje skijanja
Bolje gledat Formulu 1 bilo gdje, pa i na RTL nego nigdje pa nije HTV sveta krava ali jesu krava muzara za svašta u mutnom da bi sve trebalo bit na HTV za gledat. Kaj ti ne pada na pamet da RTL moze angažirat istu ekipu komentatora, ko na HTV osim Blažicka i to je to nema frke niti problema nikakvih.
ma apsolutno, nisam mislio da ću napisati tako ogorčeni post, sad kad ga čitam ispada da je kraj svijeta, heh. Teoretski RTL (ako kupi prava na prijenos) uz support njemačkog RTL-a može napraviti turbokvalitetan show (iako će ubiti reklamama).
Samo sam se naviknuo na ovu ekipu (da se razumijemo, ne smatram ih nekim vrhom vrhova, ali su vjerojatno u zadanim uvijetima i budžetom radili super posao) pa mi je žao da ih neće biti ubuduće.