Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.156.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Kad idu prvi testovi?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
neaktivan

1 Feb    Spain Circuito Ricardo Tormo    
  2 Feb    Spain Circuito Ricardo Tormo    
  3 Feb    Spain Circuito Ricardo Tormo    
10 Feb    Spain Circuito Permanente de Jerez    
11 Feb    Spain Circuito Permanente de Jerez    
12 Feb    Spain Circuito Permanente de Jerez    
13 Feb    Spain Circuito Permanente de Jerez    
18 Feb    Spain Circuit de Catalunya    
19 Feb    Spain Circuit de Catalunya    
20 Feb    Spain Circuit de Catalunya    
21 Feb    Spain Circuit de Catalunya    
  3 Mar    Bahrain Bahrain International Circuit    
  4 Mar    Bahrain Bahrain International Circuit    
  5 Mar    Bahrain Bahrain International Circuit    
  6 Mar    Bahrain Bahrain International Circuit

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina

Ma samo šta cirkus nije počeo..... To je to, brzo prošlo.... {#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
16 godina
neaktivan

Ivo!!!

WTF??

:)

Nema bombe do napalm bombe
17 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Ivo!!!

WTF??

:)

Evo upravo ga vraćam:)

Baš me zanima šta je tko skuhao za nadolazeću sezonu.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
F1-IVO kaže...

Baš me zanima šta je tko skuhao za nadolazeću sezonu.

Čija je supa vrela....{#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina

Na žalost, izgleda da više nećemo gledati Formulu 1 na HRTu.

A taman su odlučili u F1 managementu da će davati prijenose u FullHD rezoluciji.

http://www.net.hr/sport/page/2011/01/16/0281006.html?pos=n1

Moram priznati da će mi faliti ona predinfarktna stanja koje doživljava Blažičko pri nekim važnijim pretjecanjima. {#}

Bilo mi je lijepo pratiti F1 na HRTu evo već 15ak godina, koliko ja pratim F1.....izgleda da smo osuđeni na neke polu profesionalce sa RTLa ili NoveTV ako uopće i oni nađu pare za taj prijenos.

I rather like the restless nights
16 godina
neaktivan

Što mislite o ovim mini-motorićima najavljenim za 2013 god.

Treba li nam to u F1?

20 Definitivno NE
3 Ne
0 Ah, nemožemo si pomoć
7 Valjda bude OK
0 Da, to nam treba
*** Gentlemen, Start Your Engines ***
16 godina
neaktivan
Bladepu kaže...

Na žalost, izgleda da više nećemo gledati Formulu 1 na HRTu.

A taman su odlučili u F1 managementu da će davati prijenose u FullHD rezoluciji.

Srećom, postoji FoxyProxy i BBCjeve internet stranice{#}, ali i meni će falit to Blaževo predinfarktno stanje{#}

15 godina
neaktivan

Što mislite oće li povecati kvalitetu prijenosa slike na BBC-evim internetskim stranicama

BFBC2: ALIEN464
17 godina

Nisam upoznat sa situacijom.

Šta BBC prenosi LIVE Formulu1 na svojim stranicama?

Kako to izgleda?

15 godina
neaktivan

Komentatori su dobri ali kvaliteta slike je bila losa i svako malo je zastajkivalo iako mi videi takve rezolucije na YT idu fluidno.

I sjecam se da sam moga gledat samo do pola sezone ,a poslije se nisam moga spojit na onaj UK3 free preko vpn-a pa nisam moga ni gledati prijenos.

17 godina
neaktivan

ljudi dajte molim vas nek neko da nekakav link za gdje se mogu gledat utrke F1 preko neta... pa ja ne mogu vjerovat da je hrt ukinuo prijenose....

pratim f1 vec gotovo 15 godina... od svoje 8. god.....  ne mogu vjerovat da nece biti prijenosa na HRT, pa sta je njima...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
15 godina
neaktivan

Pa Armor je u prvom postu u ovoj temi objasnia kako se mže gledat F1 preko BBC-evih internet stranica

samo kao što sam to već reka u svojem zadnjem potu meni je to funkcioniralo samo za otprilike 1. polovicu sezone.

Sad neznam hoce li to sljedeče sezone normalno funkcionirat ili ćemo morat gledat pratit F1 preko nekih tamo stranica gdje je kvaliteta još lošija.

17 godina
neaktivan

uzas....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
17 godina
moderator

Izvorni tekst o odustajanju HRT-a od prijenosa F1 objavio je vecernji.hr, no Kovačević govori samo o trošku prijenosa, a ne i o tome koliko im je sponzor pokrivao... Ako je doista to bila izrazito negativna računica, onda je veliko pitanje da li će ijedna komercijalna domaća televizija otkupiti prava.

Vjerojatno je tu u prednosti RTL, koji možda može dobiti povoljne uvjete na račun ugovora koji ima matična kuća...

Dolaze teška vremena za nas koji smo godinama "živjeli" u ritmu utrka, podređivali sve planove tijekom vikenda baš tim prijenosima... {#}{#}{#}

EDIT: navodno je gotova stvar da Ozmec odlazi za urednika Sportske televizije (HOO TV)

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 23:23 (Miro).
17 godina
neaktivan

eh kad se sjetim ustajanja u zoru samo da pogledam kvalifikacije....

17 godina
gamer2 kaže...

eh kad se sjetim ustajanja u zoru samo da pogledam kvalifikacije....

Sad me vrag tjera kupiti satelitsku antenu, Dream BOX i card sharing uslugu...

Sve za inat gadovima koji nam ukinuše Formulu! {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
VAPOR-X kaže...

Pa Armor je u prvom postu u ovoj temi objasnia kako se mže gledat F1 preko BBC-evih internet stranica

samo kao što sam to već reka u svojem zadnjem potu meni je to funkcioniralo samo za otprilike 1. polovicu sezone.

Sad neznam hoce li to sljedeče sezone normalno funkcionirat ili ćemo morat gledat pratit F1 preko nekih tamo stranica gdje je kvaliteta još lošija.

Umjesto FreeVPNa tu sad uskače FoxyProxy. Ne učitaš stranice tako brzo kao sa VPNom (nekad stvarno potraje), no kad jednom krene video sve ide glatko.

17 godina
neaktivan

instalirao freevpn, ali nema toga UK3 FREE, ima UK1 Free ali je offline... skinuo sam najnoviju veeziju ...u cemu je problem

17 godina
neaktivan

nema formule na HRT-u??? nema Blažička, Novaka i Jergovića? A u klinac... gdjegod drugdje bili prijenosi, to nije to.

I da, na prema ostalim tv-ima, jako malo reklama za vrijeme utrke.

Bez ikakve zaje*ancije, zbilja su mi prijenosi bili super uz Blažičkovo uživljavanje, Novakove statistike i hihotanje kad pričaju tračeve iz padocka (ko koga pljuje, ko koga hmm... ima intimne odnose) i Jergovićev "svi su oni moji frendovi" nonšalatni stav {#}.

Sad ako RTL uzme F1, pol prijenosa će biti u stilu "kakvi smo mi je*ači, uzeli smo najspektakularnije automobilističko bla bla, HRT u got pawned", a pol reklame {#} sa prelošim voditeljem ( šta mislite, Filip Brkić?) i još lošijim suvoditeljem "kao stručnjakom".

Ma daaaj, sad sam se nanervirao {#}

iddqd
15 godina

Ovo je totalno sranje {#}

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
15 godina

Ja ne dam više lipe HRT-u za pretplatu, nek me tuži tko god hoće. Ne dam. Idem sve do Strasbourg-a ako treba, ali ne dam više ni lipe. Oni će meni ukidat F1, ma mrš! Sad ću se morat navikavat na neke nove kretene na nekim glupim televizijama...pa neću, izgleda da sam osuđen da sada osim FP-a gledam i Q i R preko streama...al šta kad je obično low quality...još ću morat preć na kraju na neki pay per view.

17 godina

Jedino ostaje, za vrijeme trajanja utrke zaključati se u sobu da nebi čuo rezultat. Nakon toga skinuti sa torrenta FullHd verziju i uživati kao čovjek. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 0:13 (Bladepu).
17 godina
neaktivan
Bladepu kaže...

Jedino ostaje, za vrijeme trajanja utrke zaključati se u sobu da nebi čuo rezultat. Nakon toga skinuti sa torrenta FullHd verziju i uživati kao čovjek. :)

a klinac, to sam neko vrijeme radio sa NFL-om, ali nije to to. Sad gledam stream. Za pun doživljaj sporta mora biti prijenos (bdijenje do NBA tekmi, ustajanje sa pijetlovima za pogledati VN Australije ili Japana). Snimke su ono, ako baš ne mogu pogledati ili za prisjetit se historic trenutaka.

Radije ću gledati neki lijevi loš stream live, nego snimku...{#}

iddqd
17 godina
badmad kaže...

nema formule na HRT-u??? nema Blažička, Novaka i Jergovića? A u klinac... gdjegod drugdje bili prijenosi, to nije to.

I da, na prema ostalim tv-ima, jako malo reklama za vrijeme utrke.

Bez ikakve zaje*ancije, zbilja su mi prijenosi bili super uz Blažičkovo uživljavanje, Novakove statistike i hihotanje kad pričaju tračeve iz padocka (ko koga pljuje, ko koga hmm... ima intimne odnose) i Jergovićev "svi su oni moji frendovi" nonšalatni stav {#}.

Sad ako RTL uzme F1, pol prijenosa će biti u stilu "kakvi smo mi je*ači, uzeli smo najspektakularnije automobilističko bla bla, HRT u got pawned", a pol reklame {#} sa prelošim voditeljem ( šta mislite, Filip Brkić?) i još lošijim suvoditeljem "kao stručnjakom".

Ma daaaj, sad sam se nanervirao {#}

Bolje gledat Formulu 1 bilo gdje, pa i na RTL nego nigdje pa nije HTV sveta krava ali jesu krava muzara za svašta u mutnom da bi sve trebalo bit na HTV za gledat. {#}Kaj ti ne pada na pamet da RTL moze angažirat istu ekipu komentatora, ko na HTV osim Blažicka i to je to nema frke niti problema nikakvih.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 0:21 (rambox).
15 godina

odlicno barem necu vise slusati glupe komentare tipa vettel se razbio!!!!!!!!! ne ne ispricavam se to je algersuari

{#}

daj boze pa budu neki normalni komentatori na RTL-u...

prasicko je dobar jedino za komentiranje skijanja

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bolje gledat Formulu 1 bilo gdje, pa i na RTL nego nigdje pa nije HTV sveta krava ali jesu krava muzara za svašta u mutnom da bi sve trebalo bit na HTV za gledat. {#}Kaj ti ne pada na pamet da RTL moze angažirat istu ekipu komentatora, ko na HTV osim Blažicka i to je to nema frke niti problema nikakvih.{#}

ma apsolutno, nisam mislio da ću napisati tako ogorčeni post, sad kad ga čitam ispada da je kraj svijeta, heh. Teoretski RTL (ako kupi prava na prijenos) uz support njemačkog RTL-a može napraviti turbokvalitetan show (iako će ubiti reklamama).

Samo sam se naviknuo na ovu ekipu (da se razumijemo, ne smatram ih nekim vrhom vrhova, ali su vjerojatno u zadanim uvijetima i budžetom radili super posao) pa mi je žao da ih neće biti ubuduće.

iddqd
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice