Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.155.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1

Je.

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
15 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

S Webberove kamere se vidi da nije kriv. Samo je slijedio svoju putanju i jedina druga opcija mu je bila da sječe zavoj. I ja sam isprva skočio i naljutio se na Webbera, ali kad sam vidio snimku, shvatio sam da Webber nije kriv. Hamilton nije bio za pola dužine bolida ispred tako da ga Webber nije trebao propustiti i jbg, došlo je do kontakta. Isto tako kao što će netko reći da je Webber smrad (jer nije htio popustiti), može netko reći i da je Hamilton smrad (jer ni on nije htio popustiti) pošto je mogao nastradati i Webber. Činjenica je da je Hamilton u zavoj ušao po trkaćoj liniji te je time ušao u Webberovu putanju.

Hamilton je bio naprijed za pola dužine, Webber nikako ne želi pustit papučicu gasa kada ga netko prestiže. Pogledaj malo bolje Hamiltone je bio u normalnoj putanji dok je Webber išao iznutra i previše ambiciozno možeš čak gledati sa stajališta da je Webber pokušao prestić Hamiltona no bez pola pameti.

BAZINGA
16 godina

Mislim i taj Hamilton, zna da je gotovo nemoguće pretjecat na toj stazi i da je rizik golem ako pokušaš, ali naravno on ide i evo mu sad ......I naravno sad mu je Webber kriv

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

Mislim i taj Hamilton, zna da je gotovo nemoguće pretjecat na toj stazi i da je rizik golem ako pokušaš, ali naravno on ide i evo mu sad ......I naravno sad mu je Webber kriv

Webber prestigao hrpu ljudi i nemoguće je prestizati, kad njega pretječeš onda je to nemoguće i rizično. Gimme a break.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
neaktivan
ZDS kaže...
i_rambo_plache kaže...

S Webberove kamere se vidi da nije kriv. Samo je slijedio svoju putanju i jedina druga opcija mu je bila da sječe zavoj. I ja sam isprva skočio i naljutio se na Webbera, ali kad sam vidio snimku, shvatio sam da Webber nije kriv. Hamilton nije bio za pola dužine bolida ispred tako da ga Webber nije trebao propustiti i jbg, došlo je do kontakta. Isto tako kao što će netko reći da je Webber smrad (jer nije htio popustiti), može netko reći i da je Hamilton smrad (jer ni on nije htio popustiti) pošto je mogao nastradati i Webber. Činjenica je da je Hamilton u zavoj ušao po trkaćoj liniji te je time ušao u Webberovu putanju.

Hamilton je bio naprijed za pola dužine, Webber nikako ne želi pustit papučicu gasa kada ga netko prestiže. Pogledaj malo bolje Hamiltone je bio u normalnoj putanji dok je Webber išao iznutra i previše ambiciozno možeš čak gledati sa stajališta da je Webber pokušao prestić Hamiltona no bez pola pameti.

Krivo! Hamilton nije bio naprijed za pola dužine, al da se ne vrtimo u krug, evo ti i dokaza na slikama. Webber je čak i ranije kočio (pošto je Webber Hamiltona udario prednjim kotačem u stražnji), vjerojatno u namjeri da ostavi mjesta Hamiltonu na izlasku iz zavoja. Webber je držao svoj pravac, a pošto Hamilton nije prošao za pola dužine, Webber ga nije bio dužan puštati.

Nitko se ne pita zašto Hamilton nije otišao šire u zavoju, što je trebao napraviti.

A ti se malo ohladi, zadnjih dana puno pametuješ, a ne govoriš ništa pametno. Nemoj pričati o onome o čemu nemaš pojma...

When you came pulling in here, did you notice the sign on the front of my house that said ''Dead Nigger Storage''?
17 godina

Kočio je ranije jer nije bio na trkaćoj liniji. 

Potpuno je glupo tražiti krivca jer krivca nema. Dečki su se utrkivali i dodir se dogodio, to hoćemo, akciju na stazi, borbu za poziciju!!

A ne pič**ce koje će zapomagati "massa me neće pustiti, buaaaaaaa"

If at first you don't succeed; call it version 1.0
15 godina
protjeran
kostolomac kaže...

Hamilton je rekao da je trkači incident i nije krivio Webbera zato ne piši gluposti.

BAZINGA
15 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
ZDS kaže...
i_rambo_plache kaže...

Krivo! Hamilton nije bio naprijed za pola dužine, al da se ne vrtimo u krug, evo ti i dokaza na slikama. Webber je čak i ranije kočio (pošto je Webber Hamiltona udario prednjim kotačem u stražnji), vjerojatno u namjeri da ostavi mjesta Hamiltonu na izlasku iz zavoja. Webber je držao svoj pravac, a pošto Hamilton nije prošao za pola dužine, Webber ga nije bio dužan puštati.

Nitko se ne pita zašto Hamilton nije otišao šire u zavoju, što je trebao napraviti.

A ti se malo ohladi, zadnjih dana puno pametuješ, a ne govoriš ništa pametno. Nemoj pričati o onome o čemu nemaš pojma...

Pa jasno se vidi da je Hamilton ispred možda ne cijelih pola dužine no ispred je i svaki vozač pušta u toj situaciji pa vrača kasnije.

BAZINGA
15 godina

Ma daj, kakvo je to utrkivanje kad se pusta. Ne kuzim sta je sa vama, stalno se nesto placete. Razbio se i kaj sad. Pa sve je to utrkavanje a ne labuđe jezero.

15 godina
protjeran
agent_00klc kaže...

Ma daj, kakvo je to utrkivanje kad se pusta. Ne kuzim sta je sa vama, stalno se nesto placete. Razbio se i kaj sad. Pa sve je to utrkavanje a ne labuđe jezero.

Ne da se pušta nego treba biti korektan neki vozači kad ih se prestiže nisu stavljaju sebe i onog ko ih prestiže u opasnu situaciju recimo Schumacher je to stalno radio nedavno je to napravio Barichellu. Webber je dosta sličan njemu ima prejak ego i nepodnosi mlade vozače dok ga prestižu mora biti korektniji možda bi vratio poziciju kasnije ipak ima i bolji auto.

BAZINGA
15 godina

Dobro ono sa Schumacherom i Barrichellom se nomoze usporedivat s ovim, tu je Shumi pretjerao jako.

Nemogu krivit Webbera jer ga nije pustio, nitko nije kriv.

15 godina
protjeran
agent_00klc kaže...

Dobro ono sa Schumacherom i Barrichellom se nomoze usporedivat s ovim, tu je Shumi pretjerao jako.

Nemogu krivit Webbera jer ga nije pustio, nitko nije kriv.

Nitko nije kriv, ali Webberu fali malo korektnosti ne kažem ja da je Hamilton svetac i on zna pretjerati, ali ovaj puta Webbera je bolila ona stvar hoće li odustati.

BAZINGA
15 godina
ZDS kaže...

Pa jasno se vidi da je Hamilton ispred možda ne cijelih pola dužine no ispred je i svaki vozač pušta u toj situaciji pa vrača kasnije.

Prvo da se osvrnem na ovo boldano....koji to vozač pušta pa vraća kasnije? Mislim ozbiljno, pa jeste vi prespavali ovu sezonu?

Jel Hamilton pušta pa vraća kasnije, ili MSC, ili Alonso, ili Vettel, Webber...ne znam, koji to vozač pušta pa vraća kasnije? Ove sezone ih baš i nema takvih...barem ne puno, a ni većina, a SIGURNO ne SVAKI.

Čak ni jedan Kubica neće pustit takve stvari, a on je vrlo korektan vozač, ili hoće pustit pa vratit kasnije, ali ako si ti prgav bit će i on, a znamo kakav je Hamilton, i Vettel, i Alonso, i Webber i MSC itd, i svaki malo agresivniji vozač, pa kad malo to dovedmo u vezu meni se čini da svi ovi "prvi" vozači grizu, a ovi što su tu da skupljaju bodove oni manje, pa će tako lakše pustit Massa ili Button, nego Hamilton, Vettel ili Alonso, ili Webber koji zna da će prvenstvo osvojiti ili sad ili nikad, i sigurno nema namjeru puštati nekome pa vraćati kasnije, jer za njegha realno gledajući kasnije ne postoji, ni u trci ni u vidu druge sezone.

amo tu treba napravit razliku jer svi oni znaju napravit i gadarije po stazi, neki puno češće, neki puno rjeđe, ali to je utrkivanje, to je istina, i ja sam uvijek protiv gadarija tipa MSC ovih incidenata ove sezone koji mu stvarno nisu trebali (ne samo ove sezone nego i ranije, ali pustimo to u prošlosti), jer iako je imao hrpu gadarija imao je i hrpu odličnih poteza i pretjecanja, ok, MSC je imao puno gadarija, ali iako ga nevolim zbog puno stvari moram mu priznat da je vozačina bio, stvarno je, jer da nije onda nebi imao puno onih odličnih, dobrih poteza. A imao ih je.

Poanta je da se ne pušta, nego se uzvrati čim se namiriše prilika, i ja jesam za rigorozno kažnjavanje gadarija, poput namjernog izbacivanja tj sudaranja, ili svjesnih nemogućih misija itd. A puno je toga što mi ne znamo jer oni kod donošenja odluka imaju sve snimk komunikacije između boxa i vozača, imaju svu telemetriju i sve ostalo...A telemetrija je jedini prikaz stvarne situacije. Jer tamo se vidi tko je kada stisnuo ili pustio gas ili kočnicu i koliko, i tko je i kamo i kada cimnuo volanom itd itd. I ne može se više namjestiti sudar pa reći otkazalo mi to i to, ili takva sranja a samo da bi se protivnika izbacilo sa staze.

Meni je izgledalo da je Webber kriv, bio je iza, lupio ga je i to je to. Vrlo jednostavno, ali nije baš tako. Nisu sigurno bezveze odlučili da nema kazni.

E da, i Webber je imao daleko lošije gume u tom trenutku i njemu ona opcija da pusti i vrati kasnije nije bila prihvatljiva ni iz tog razloga.

I ne kužim kako to nitko nije spomenuo, jer razlika u gumama je bila 30ak krugova na starni Hamiltona i to je jedini razlog zbog kojeg je uopće i došao u priliku prestići Webbera.

15 godina
protjeran
Kutak za ljubitelje Formule 1

Očigledno da me nerazumiješ to nije puštanje ako je netko brži, brži je pa to je formula1 ne tenk da se zabijaju jedni u druge.

BAZINGA
15 godina
ZDS kaže...

Očigledno da me nerazumiješto nije puštanje ako je netko brži, brži je pa to je formula1 ne tenk da se zabijaju jedni u druge.

Ma je.emu miša, pa brži je pa ga treba pustit? Odakle sad to? Jel se tako govorilo i kad je Massa pustio Alonsa? Nije, nego su svi pljuvali po Alonsu...A alonso je bio brži, bio ispred u poretku za prvenstvo i naravno u istom timu. A sad bi odjednom jedan od glavnih konkurenata za naslov trebao pustit jednog od svojih najvećih rivala za prvenstvo samo zato jer je taj drugi brži? Pa to je utrkivanje, nije dovoljno da si brži, moraš ga i uspjet prestić, i nastavit dalje vozit, tek si onda ispred.

Da se razumijemo, i ja sam pljuvao po onom potezu Ferarria ali samo zbog načina na koij je izveden...

Ali da ovo jučer...da ga je trebao pustit jer je brži...to nikad neću prihvatit. Pa onda nek odrade kvalifikacije i nek se po njima dodijele bodovi jer tamo vidimo tko je najbrži u tom trenutku.

Ako je netko brži od tebe i vi ste direktno u borbi za pozicije ali je iza ti ga nećeš pustit jer je to F1 i ti si plaćen da ga ne sputiš nego da se obraniš.

Ako te netko pokušava preteć na način da je to nemoguće i da ga ti ne možeš izbjeć onda je taj netko kriv, ako je sve to splet okolnosti i nema nikakvih loših namjera onda je to trkaći incident.

I očito je to ono što je jučer bilo, jer opet kažem, Charlie ima na raspolaganju svu telemetriju svh bolida i samo se po tome može vidjeti prava realna situacija. Samim pregledavanjem snimke...često baš i ne.

Jer kriv može biti i onaj koji je u nekom trenutku malo ispred...a ne uvijek onaj koji je iza. Ja sam inače u prvom trenutku anvijao da Marku daju kaznu, jer Bi onda Alonso bio u još manjem zaostatku za njim u prvenstvu, ali ako je odluka njihova takva kakva je onda valjda je bio samo trkaći incident, ili je Hamilton gurao tamo kuda neide, ali ga nema smisla kažnjavati jer je ionako ispao. Šta god da bilo ili ne bilo rezultat je poznat.

Jer lako je projurit pored nekog i zatvorit mu put praktički usred zavoja i onda kad se taj zabije u tebe pravit se lud...tako svi mogu.

Moje osobno mišljenje je, ako podrazumijevamo da je odlika sudaca točna, da je Hamilton sam kriv za ovakav kraj, jer je imao daleko boljih mogućnosti. Imao je cca 30 krugova novije gume i mogao se poigrati sa Webberom kako mu se prohtje, a on je izabrao baš taj zaovj za prelazak...zašto? ne znam, jer je to mjesto za preticanje mala katastrofa. Trebao je ostati iza i pričekati drugu priliku a imao bi ih jako puno baš zbog te razlike u gumama. To je bilo odmah nakon polovice utrke, a ne negdje 2 kruga do kraja pa da je morao žuriti. I naravno da su imali jednake gume možda bi Webber i uspio prikočiti tih 20 cm ranije i izbjeći sudar, ali ovako nije...medjutim da su imali jednake gume nebi Hamitlon ni došao u takvu priliku jučer. Tako da sve je to vezano...

Ja mislim da Hamilotn, kao i Vettel mora još malo sazrijeti kod nekih odluka na stazi. I onda će oboje biti mnogo veći favoriti nego sada.

17 godina
neaktivan

Pa da nakon ovakvih nastupa Webber bude prvak pored npr. Alonsa, Vettela, Hamiltona, Buttona... (koji su za klasu bolji vozaci) bio bi ili apsurd ili cista sreca.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
15 godina

Kako sam bio j**eno ljut kad je Hamilton prerano završio utrku ali svejedno vjerujem u njegove vozačke sposobnosti i nadam se da če ovu godinu on biti prvak.

Onog smrada Vettela i govno od Webbra nemogu smisliti.

Čak bi bio sretan da bilo tko osim njih dvojice bude prvak.

15 godina
protjeran
Pudge kaže...

Pa da nakon ovakvih nastupa Webber bude prvak pored npr. Alonsa, Vettela, Hamiltona, Buttona... (koji su za klasu bolji vozaci) bio bi ili apsurd ili cista sreca.

Da se mene pita naslov najviše zaslužuju Alonso, Hamilton i Vettel koji super vozi, ali nema sreće. Webber je fantastičan, ali on samo ima dobar auto, a često je u kvalifikacijama znao biti sporiji od Vettela i na kraju pobijediti npr. VN

mađarske gdje mu je Vettel darovao pobjedu.

BAZINGA
17 godina
neaktivan
ZDS kaže..
Da se mene pita naslov najviše zaslužuju Alonso, Hamilton i Vettel koji super vozi, ali nema sreće. Webber je fantastičan, ali on samo ima dobar auto, a često je u kvalifikacijama znao biti sporiji od Vettela i na kraju pobijediti npr. VNmađarske gdje mu je Vettel darovao pobjedu.

Ako cemo po zaslugama, ja bih na prvo mjesto stavio Kubicu.

15 godina
protjeran
Pudge kaže...

Pa zasto ne? Opet moze primjenit ovakav potez:

.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
15 godina
ZDS kaže...
Pudge kaže...

Da se mene pita naslov najviše zaslužuju Alonso, Hamilton i Vettel koji super vozi, ali nema sreće. Webber je fantastičan, ali on samo ima dobar auto, a često je u kvalifikacijama znao biti sporiji od Vettela i na kraju pobijediti npr. VN

Pa ne znam di vi živite, tj u kojem svijetu. kakve veze ima tko je zaslužio naslov? Baš nikakve...Naslov će osvojiti onaj tko na kraju sakupi najviše bodova...nije bitno ni tko je p omoom mišljenju zaslužio naslov, a ni po vašem, ni ja nebi volio da Webber osvoji naslov, slažem se u toj subjektivnoj procjeni da ga ne zaslužuje, ali to uopće nije bitno, bitni su samo bodovi...i u ovom trenutku Webber ih ima najviše...ako bude tako na kraju sezone on će osvojiti naslov, pa zaslužio on to po nama ili ne.

I po meni bi to trebao biti Alonso, ili Hamilton (kojeg baš nikako ne volim, ali po meni zaslužuje naslov više nego Webber ili Vettel), ali naslov će osvojiti samo onaj jedan kojemu se sve poklopi, pa bez obzira šta netk mislio jel to zbog sreće ili apsurda, jel zasluženo ili ne...najviše bodova=naslov. to je početak i kraj svega.

Pa ne mogu vjerovat da sam u zadnjih par postova pročitao tako neke stvari...

Pa ovo je život a ne bajka. Jel se vama u životu nikad ni dogodilo nešto što ne smatrate fer? Pa jel uvijek pobijeđuje najbrži?

On SAMO ima dobar auto..., on ne zaslužuje pobijedit...njegov glavni konkurent je brži od njega pa bi mu se morao maknut...

Ne znam di je Mike Litoris, on je masu puta pun sebe, i postavlja se kao neko biće iznad svih nas ostalih i to mi je grozno, ali čovjek o F1 zna baš masu. Baš me zanima šta bi on imao za reć na ove postove i izjave prije.

Sezona se sastoji od 16, 17, 18, 19, 20 race vikenda (kako koja sezona) i hrpu rada i posla između njih za koja m iuglavnom nemamo pojma šta se dešava i koliko tko radi.

Race weekend se sastoji od practice sessionsa, i kvalifikacija i na kraju trke... i sve to treba bit odrađeno kako treba da bi se skupilo bodove, nek se na jednom od tih koraka nešto fali i eto odmah malo manje šanse za pobjedu, naravno da su kvalifikacije važnije od practicea, ali ako na practicu ne odradiš što si naumio onda ti ni postavke bolida za kvalifikacije neće bit toliko blizu idealnom koliko su mogle, ako kroz tjedan ne odradiš ti i eikpa sve što ste namjeravali onda isto tako...itd itd...

Pa mi ne znamo 15% njihovog života i rada a govorimo da ako ovaj pobijedi da je to sreća ili apsurd...pa nije baš.

Jer ako bi to tako bilo pa onda čemu uopće sve te trke i kvale i practicei? Kad smo samo mogli odredit tko najviše zaslužuje pobijedit i njemu dat naslov.

To je kao i u svakom drugom sportu... mješavina sreće, zasluge, apsurda, trenutka, psihološke stabilnosti ili nestabilnosti i još 1000 sastojaka. I tako je svugdje, bilo u klasičnim bilo u mehanički (ili na bilo koji drugi način) potpomognutim sportovima.

I naravno bez određenog udjela sreće nema ni uspjeha. Ni pobjede, ni pul pozišna, ni najbržeg kruga, ni najbržeg auta, ni najpouzdanijeg auta, a definitivno nema ni dobrog ugovora u dobroj momčadi...a da ne kažem bez sreće neće nitko stići ni u samu F1, osim novcima, ali i za to imat toliko da uđeš u F1 trebaš opet imat sreće u životu...itd itd. mogu ovako pisat danima.

17 godina
neaktivan

Nazalost, vecina vozaca barem jednom napravi neki "smrdljivi" potez. Sjetite se dvoboja izmedju Michaela Schumachera i Daemona Hilla i recimo onda kad je Schumi u Monte Carlu "slucajno" stao u predzadnjoj krivini (na ulazu u boksove) dok je vodio u kvalifikacijskoj sesiji.

Da ne pomislite da blatim covjeka (ja sam njegov navijac), ali samo kazem sta se svega prljavoga radi na stazi.

17 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Čak i da to doista vozači rade, koga briga... Jedina stvar koja je u svakoj spornoj situaciji mjerodavna su pravila. A Webber ih nije prekršio. Zato nije dobio kaznu. CASE CLOSED!

Ljutiti se mogu jedino Hamilton-fanboysi ili Webber-hateri.

Jel se itko pita zašto se Hamilton nije izmaknuo? Da je Webber odustao, bilo bi opravdano kad bi Hamilton dobio kaznu. Bio je svjestan da je rame uz rame s Webberom i svjesno je preuzeo rizik očekujući da će mu se Webber maknuti. I sam si rekao da Hamilton ne krivi Webbera, zato je daljnja rasprava nepotrebna. Frustracije uzrokovane nepažnjom jednog vozača ne bi trebao iskaljivati na drugom vozaču.

When you came pulling in here, did you notice the sign on the front of my house that said ''Dead Nigger Storage''?
15 godina
protjeran
miki1981 kaže...
ZDS kaže...
Pudge kaže...

Pa ne znam di vi živite, tj u kojem svijetu. kakve veze ima tko je zaslužio naslov? Baš nikakve...Naslov će osvojiti onaj tko na kraju sakupi najviše bodova...nije bitno ni tko je p omoom mišljenju zaslužio naslov, a ni po vašem, ni ja nebi volio da Webber osvoji naslov, slažem se u toj subjektivnoj procjeni da ga ne zaslužuje, ali to uopće nije bitno, bitni su samo bodovi...i u ovom trenutku Webber ih ima najviše...ako bude tako na kraju sezone on će osvojiti naslov, pa zaslužio on to po nama ili ne.

I po meni bi to trebao biti Alonso, ili Hamilton (kojeg baš nikako ne volim, ali po meni zaslužuje naslov više nego Webber ili Vettel), ali naslov će osvojiti samo onaj jedan kojemu se sve poklopi, pa bez obzira šta netk mislio jel to zbog sreće ili apsurda, jel zasluženo ili ne...najviše bodova=naslov. to je početak i kraj svega.

Pa ne mogu vjerovat da sam u zadnjih par postova pročitao tako neke stvari...

Pa ovo je život a ne bajka. Jel se vama u životu nikad ni dogodilo nešto što ne smatrate fer? Pa jel uvijek pobijeđuje najbrži?

On SAMO ima dobar auto..., on ne zaslužuje pobijedit...njegov glavni konkurent je brži od njega pa bi mu se morao maknut...

Ne znam di je Mike Litoris, on je masu puta pun sebe, i postavlja se kao neko biće iznad svih nas ostalih i to mi je grozno, ali čovjek o F1 zna baš masu. Baš me zanima šta bi on imao za reć na ove postove i izjave prije.

Sezona se sastoji od 16, 17, 18, 19, 20 race vikenda (kako koja sezona) i hrpu rada i posla između njih za koja m iuglavnom nemamo pojma šta se dešava i koliko tko radi.

Race weekend se sastoji od practice sessionsa, i kvalifikacija i na kraju trke... i sve to treba bit odrađeno kako treba da bi se skupilo bodove, nek se na jednom od tih koraka nešto fali i eto odmah malo manje šanse za pobjedu, naravno da su kvalifikacije važnije od practicea, ali ako na practicu ne odradiš što si naumio onda ti ni postavke bolida za kvalifikacije neće bit toliko blizu idealnom koliko su mogle, ako kroz tjedan ne odradiš ti i eikpa sve što ste namjeravali onda isto tako...itd itd...

Pa mi ne znamo 15% njihovog života i rada a govorimo da ako ovaj pobijedi da je to sreća ili apsurd...pa nije baš.

Jer ako bi to tako bilo pa onda čemu uopće sve te trke i kvale i practicei? Kad smo samo mogli odredit tko najviše zaslužuje pobijedit i njemu dat naslov.

To je kao i u svakom drugom sportu... mješavina sreće, zasluge, apsurda, trenutka, psihološke stabilnosti ili nestabilnosti i još 1000 sastojaka. I tako je svugdje, bilo u klasičnim bilo u mehanički (ili na bilo koji drugi način) potpomognutim sportovima.

I naravno bez određenog udjela sreće nema ni uspjeha. Ni pobjede, ni pul pozišna, ni najbržeg kruga, ni najbržeg auta, ni najpouzdanijeg auta, a definitivno nema ni dobrog ugovora u dobroj momčadi...a da ne kažem bez sreće neće nitko stići ni u samu F1, osim novcima, ali i za to imat toliko da uđeš u F1 trebaš opet imat sreće u životu...itd itd. mogu ovako pisat danima.

Da ti budem iskren bolje piši manje, a pamtnije neda mi se čitat ovak dugačke postove.

BAZINGA
15 godina
ZDS kaže...

Da ti budem iskren bolje piši manje, a pamtnije neda mi se čitat ovak dugačke postove.

I to puno govori...ono što sam ja htio reć, na onaj način na koji sam htio reć, se je moglo samo tako napisat. Ako te nije volja čitat - onda nemoj. Nitko te ne prisiljava na to.

Ali onda nemaš pravo govorit ikome da piše pametnije ili kraće ili ovako ili onako samo zato jer tebe ni volja čitat.

Al bilo tebe volja il ne, ovo je moj zadnji post za danas, za sutra, pa i za cijeli ovaj tjedan. Odoh ja na mali odmor, i nema me nekih 6-7 dana...bit će to čudnih 6-7 dana, bez neta, bez kompa...ali i dobar odmor.

Pozdrav svima, i čitamo se opet slijedeći tjedan.

15 godina
protjeran
miki1981 kaže...
ZDS kaže...

I to puno govori...ono što sam ja htio reć, na onaj način na koji sam htio reć, se je moglo samo tako napisat. Ako te nije volja čitat - onda nemoj. Nitko te ne prisiljava na to.

Ali onda nemaš pravo govorit ikome da piše pametnije ili kraće ili ovako ili onako samo zato jer tebe ni volja čitat.

Al bilo tebe volja il ne, ovo je moj zadnji post za danas, za sutra, pa i za cijeli ovaj tjedan. Odoh ja na mali odmor, i nema me nekih 6-7 dana...bit će to čudnih 6-7 dana, bez neta, bez kompa...ali i dobar odmor.

Pozdrav svima, i čitamo se opet slijedeći tjedan.

Nisam ja rekao da ne pišeš pametno da se razumijemo da ne misliš da te vrijeđam no zadnjih par postova je stvarno dugo i neda mi se čitati pa zato bolje sroči to u par rečenica.

BAZINGA
15 godina
protjeran

Bas nekak lajkam ove nove (moderne) termine Hamilton-fanboysi i Webber-hateri. Kak bi mi pasalo da Danica Patrick od sljedece sezone vozi u formuli, pa da budem Danica-lover Cool.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 20:34 (Tallahasee).
17 godina
Tallahasee kaže...

Bas nekak lajkam ove nove (moderne) termine Hamilton-fanboysi i Webber-hateri. Kak bi mi pasalo da Danica Patrick od sljedece sezone vozi u formuli, pa da budem Danica-lover Cool.

Ja bi rađe vidio Milku Duno... Ali ni Danica nije loša...

K vragu, pa u 21. smo stoljeću, zakaj žene ne voze F1!?

If at first you don't succeed; call it version 1.0
15 godina
protjeran
redrum781 kaže...
Tallahasee kaže...

Ja bi rađe vidio Milku Duno... Ali ni Danica nije loša...

K vragu, pa u 21. smo stoljeću, zakaj žene ne voze F1!?

I bolje da ne voze pa neće među 24 najbolja svjetska vozača biti ženaSmijeh pa da na to nabijaju na nos ne hvala. Ne sada ozbiljno Danica Patrick i ostale žene trenutačno u f1 nemaju mjesta ipak niti jedna nije dovoljan talent. Jedine su im šanse one marketinške ako i postoje no mislim da postoje. Sigurno će netko prije znati ime jedne žene u f1 nego nabrojat rcimo 10 prosječnih vozača(mislim na ljude koji ne prate prečesto f1).

BAZINGA
17 godina
odjavljen

ma formula je veliki biznis i svatko je može vozit,treba imat samo novaca i marketing...a vozit f1 bi mogao naučit svaki malo bolji vozač

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 9:43 (M4X).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice