Vjerojatno su namjerno čekali da se svi skupe, da bude show na kraju...
Frend je bio na Imoli, Ocon i Antonelli su stali na istom mjestu (bili su baš kod te šikane). Redari su ih jednako brzo maknuli, ali za prvi incident je bio VSC, za drugi SC. Jedino objašnjenje je umjetno stvaranje showa...
Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 30.462
- |
- čitano: 3.923.404
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
A jel stvarno nisu imali nijedan soft? Ni neki sa 5-6 odvoženih krugova?
Moguće da su igrali na kartu da novi hard zagarantirano ide do kraja utrke, dok korišteni soft možda ne izdrži toliko, ovisno o tome koliko su korišteni soft imali na raspolaganju + povećano korištenje (zavjetrina od bolida ispred, natjecanje za poziciju itd).
Kimi nije niš posebno i ja bi ga rotirao sa Albonom.
Za nekog tko dio staza u kalendaru vozi po prvi puta u životu, uopće ne vozi loše, dapače. Nastavi li ovako napredovati, ima potencijala postati prvak kroz koju godinu. Pogledaj Oscarovu prvu sezonu. Oscar je u cijeloj svojoj prvoj sezoni skupio 97 bodova, a Kimi već do sada u 9 utrka ima 48.
Ili usporedimo staze koje su obojica odvozili u prvoj sezoni.
Saudijska Arabija:
Oscar: P15
Kimi: P6
Miami:
Oscar: P15
Kimi: P6
Australija:
Oscar: P8
Kimi: P4
Teško da je "niš posebno".
Ova ti je usporedba jaaako nategnuta.
McLaren 2023. nije ni približno konkurentan bio koliko je Mercedes sada.
Mcl60 je tek u drugom dijelu sezone bio iole konkurentan, do tad je bio backmarker.
Navodno već neke udruge traže da ga sankcionira 😅 Čovjek baš ne želi završiti ovu sezonu 😂

Ovo bi vam se moglo svidjeti

HM, RTL i prijenos F1... Ono, "a sada blok reklama" i opale 10-15 minuta reklama, pa nakon 15 minuta trke "a sada još jedan blok za naše sponzore" i tako dalje...

Pitanje, da li će F1 tv sada bit ukinut, sad kad naši imaju ugovor. Jer tako je dosada bilo i za druge države
Pitanje, da li će F1 tv sada bit ukinut, sad kad naši imaju ugovor. Jer tako je dosada bilo i za druge države
Da, dosta se potegla rasprava na redditu oko toga. U najgorem slučaju mislim da će i dalje raditi s VPN-om, a s obzirom kako u zadnje vrijeme radi, odnosno ne radi, nije da nešto previše i žalim za F1 TV.
Ok, volim sve benefite koje dobiješ, ali učestalo štekanje, pucanje strima, nemogućnost iksljučivanja titlova na mobitelu itd.
Vidjet ćemo
Ja gledam sve trke (kao i kvalifikacije) na F1 TV i ne puca mi ništa i nadam se da neće ukinuti. Ako i hoće, onda kroz VPN i rokam dalje. Ne mogu nikako gledati i slušati ove "naše" televizije i prijenose, kao i reklame. Rađe onda opet čekam malo i skinem torrent i gledam normalno.
Ja gledam sve trke (kao i kvalifikacije) na F1 TV i ne puca mi ništa i nadam se da neće ukinuti. Ako i hoće, onda kroz VPN i rokam dalje. Ne mogu nikako gledati i slušati ove "naše" televizije i prijenose, kao i reklame. Rađe onda opet čekam malo i skinem torrent i gledam normalno.
Daj im ponovno priliku.
Kvaliteta im se bas podigla sad ovu sezonu. Ovaj mladji pise i clanke i cini mi se da sad jos vise vremena odvaja na F1, pa je skroz u toku dogadjanja koje se dogadjaju izvan utrka i daje skroz dobre tehnicke komentare prilikom prijenosa.