Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.462
|
čitano: 3.923.747
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Vjerojatno su namjerno čekali da se svi skupe, da bude show na kraju...

Frend je bio na Imoli, Ocon i Antonelli su stali na istom mjestu (bili su baš kod te šikane). Redari su ih jednako brzo maknuli, ali za prvi incident je bio VSC, za drugi SC. Jedino objašnjenje je umjetno stvaranje showa...

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
14 godina
robogo kaže...
kratos091 kaže...

A jel stvarno nisu imali nijedan soft? Ni neki sa 5-6 odvoženih krugova?

Moguće da su igrali na kartu da novi hard zagarantirano ide do kraja utrke, dok korišteni soft možda ne izdrži toliko, ovisno o tome koliko su korišteni soft imali na raspolaganju + povećano korištenje (zavjetrina od bolida ispred, natjecanje za poziciju itd).

GranDaddo kaže...

Kimi nije niš posebno i ja bi ga rotirao sa Albonom.

Za nekog tko dio staza u kalendaru vozi po prvi puta u životu, uopće ne vozi loše, dapače. Nastavi li ovako napredovati, ima potencijala postati prvak kroz koju godinu. Pogledaj Oscarovu prvu sezonu. Oscar je u cijeloj svojoj prvoj sezoni skupio 97 bodova, a Kimi već do sada u 9 utrka ima 48.

Ili usporedimo staze koje su obojica odvozili u prvoj sezoni.

Saudijska Arabija:

Oscar: P15

Kimi: P6

Miami:

Oscar: P15

Kimi: P6

Australija:

Oscar: P8

Kimi: P4

Teško da je "niš posebno".

Ova ti je usporedba jaaako nategnuta.

McLaren 2023. nije ni približno konkurentan bio koliko je Mercedes sada.

Mcl60 je tek u drugom dijelu sezone bio iole konkurentan, do tad je bio backmarker.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina
Max odbio slaviti lgbt Pride month. Objasnio da ne želi podržavati woke jer to nije pokret za jednakost već politički pokret.
Navodno već neke udruge traže da ga sankcionira 😅 Čovjek baš ne želi završiti ovu sezonu 😂
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina

HM, RTL i prijenos F1... Ono, "a sada blok reklama" i opale 10-15 minuta reklama, pa nakon 15 minuta trke "a sada još jedan blok za naše sponzore" i tako dalje...

15 godina
Velika je vjerojatnost kako će većina prijenosa umjesto na RTL- biti na voyu
14 godina
A nešto će sigurno biti samo na Voyo. Treninzi i neki dodatni sadržaji pretpostavljam. Dal će se baš usuditi staviti neke kvalifikacije ili utrku samo na Voyo, ne vjerujem
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
3 godine

Pitanje, da li će F1 tv sada bit ukinut, sad kad naši imaju ugovor. Jer tako je dosada bilo i za druge države

14 godina
Dajsikeks kaže...

Pitanje, da li će F1 tv sada bit ukinut, sad kad naši imaju ugovor. Jer tako je dosada bilo i za druge države

Da, dosta se potegla rasprava na redditu oko toga. U najgorem slučaju mislim da će i dalje raditi s VPN-om, a s obzirom kako u zadnje vrijeme radi, odnosno ne radi, nije da nešto previše i žalim za F1 TV.
Ok, volim sve benefite koje dobiješ, ali učestalo štekanje, pucanje strima, nemogućnost iksljučivanja titlova na mobitelu itd.
Vidjet ćemo

14 godina

Ja gledam sve trke (kao i kvalifikacije) na F1 TV i ne puca mi ništa i nadam se da neće ukinuti. Ako i hoće, onda kroz VPN i rokam dalje. Ne mogu nikako gledati i slušati ove "naše" televizije i prijenose, kao i reklame. Rađe onda opet čekam malo i skinem torrent i gledam normalno. 

itomic009
15 godina
itomic009 kaže...

Ja gledam sve trke (kao i kvalifikacije) na F1 TV i ne puca mi ništa i nadam se da neće ukinuti. Ako i hoće, onda kroz VPN i rokam dalje. Ne mogu nikako gledati i slušati ove "naše" televizije i prijenose, kao i reklame. Rađe onda opet čekam malo i skinem torrent i gledam normalno. 

Daj im ponovno priliku.

Kvaliteta im se bas podigla sad ovu sezonu. Ovaj mladji pise i clanke i cini mi se da sad jos vise vremena odvaja na F1, pa je skroz u toku dogadjanja koje se dogadjaju izvan utrka i daje skroz dobre tehnicke komentare prilikom prijenosa.

9 godina
Ma nisu uopce toliko losi na SK kako nekolicina akademika ovdje govori. Onaj mladji sukomentator (Darjan Petric ako se ne varam) ima dobro znanje o F1 u svim segmentima i bas je ok lik. Cak je prije utrka prolazio u sim racingu cijelu stazu i objasnjavao zavoje, brzine, kocenja, stupnjeve prijenosa itd. Reklama nema cijelu utrku, ima samo kratki blok tijekom kruga za zagrijavanje. I jos su utrke u 4K formatu, mislim da bi trebali biti zadovoljni.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2025 16:43 (deepshitcro).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice