Kakvih 18 krugova Maxa. Respect kakva obrana.
Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 30.637
- |
- čitano: 3.980.753
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Max u traktoru protiv ove dvojice u raketama. I opet su se obojica namučili proći ga.
Ako RBR ne poduzme nešto do kraja sezone, sumnjam da ćemo gledati Maxa u istom bolidu sljedeće godine.
Max u traktoru protiv ove dvojice u raketama. I opet su se obojica namučili proći ga.
Ako RBR ne poduzme nešto do kraja sezone, sumnjam da ćemo gledati Maxa u istom bolidu sljedeće godine.
Strah me i pomisliti koliki bi gap bio da ih Max nije zadržao i učio utrkivanju. 0,7 s/lap i nisu se baš proslavili s obilaženjem.
A tu je i dupli VSC koji je isto utjecao na pace. Da tog nije bilo gap bi bio 40+ sekundi što je razina dominacije kakvu Max ni najdominantnije 2023 nije imao s RB19.
Najzanimljivije u utrci mi je bilo ''utrkivanje'' Hamiltona i Leclerca. Kad je Lewis pitao da li da propusti i Sainza, pukao sam
Ova sezona čini se da bude u znaku papaje ali dalo se to nagovjestiti još prošle sezone i ako se ostali timovi s nadogradnjama ne srede bude dominacija kakvu je imao Max zadnje 4 godine.
Najzanimljivije u utrci mi je bilo ''utrkivanje'' Hamiltona i Leclerca. Kad je Lewis pitao da li da propusti i Sainza, pukao sam
Ova sezona čini se da bude u znaku papaje ali dalo se to nagovjestiti još prošle sezone i ako se ostali timovi s nadogradnjama ne srede bude dominacija kakvu je imao Max zadnje 4 godine.
Welcome to Ferrari Hell, Sir Hamilton.
Ček ček ček, Max imao dominaciju zadnje 4 godine?
Gledaš od 2021. do 2024.? Jesmo mi gledali isti sport
No ajde, dvije i pol ako ćemo baš točno.
Hot take: Verstappenov masterclass odbrane protiv Norrisa i Piastrija je bio glup, to jest kontraproduktivan, jer ga je najverovatnije koštao gubitka trećeg mesta. U ranim fazama borbe protiv dva McLarena, Verstappen je imao 8-9s prednosti u odnosu na Russela. Na njenom kraju je imao 3,5s i istrošenije gume usled 18 krugova borbe za poziciju. Na kraju je Russel izašao iz boxa tik ispred Maxa (manje od 1s) i do kraja su vozili vrlo sličnim tempom. Da je pustio McLarene napred i zadržao vremensku prednost, uz bolje stanje guma nego što je imao u trci, najverovatnije bi imao tempo kojim bi odbranio 3. poziciju.
Hot take: Verstappenov masterclass odbrane protiv Norrisa i Piastrija je bio glup, to jest kontraproduktivan, jer ga je najverovatnije koštao gubitka trećeg mesta. U ranim fazama borbe protiv dva McLarena, Verstappen je imao 8-9s prednosti u odnosu na Russela. Na njenom kraju je imao 3,5s i istrošenije gume usled 18 krugova borbe za poziciju. Na kraju je Russel izašao iz boxa tik ispred Maxa (manje od 1s) i do kraja su vozili vrlo sličnim tempom. Da je pustio McLarene napred i zadržao vremensku prednost, uz bolje stanje guma nego što je imao u trci, najverovatnije bi imao tempo kojim bi odbranio 3. poziciju.
To su budalaštine koje jedan osrednji vozač (LN) priča.
Je, Max će propustiti u borbi za 1. ili 2. mjesto.
Uostalom, evo što reće

Lando je rekao ono što sam napisao?
A dobro ponese te ego i samo utrkivanje..razumljivo!
Njega ionako zanima 1. mjesto sto je i normalno za vozaca tog kalibra!

Da. Kaže LN za Maxa da se ovaj ne trka pametno.
https://x.com/wetfroggie/status/1919168927990440333?s=46&t=eWtGWjkmO8pEtuSyLNVKjg
Reće lik koji je Maxu pokazao jučer srednjak nakon što ga je ovaj po tko zna koji put maestralno zatvorio

Da. Kaže LN za Maxa da se ovaj ne trka pametno.
https://x.com/wetfroggie/status/1919168927990440333?s=46&t=eWtGWjkmO8pEtuSyLNVKjg
Reće lik koji je Maxu pokazao jučer srednjak nakon što ga je ovaj po tko zna koji put maestralno zatvorio
Pa upravu je sve što je rekao
Welcome to Ferrari Hell, Sir Hamilton.
Ček ček ček, Max imao dominaciju zadnje 4 godine?
Gledaš od 2021. do 2024.? Jesmo mi gledali isti sport
Njegove poruke juce su bile urnebesne...... Jbg Iz njemackog tima sa njemackim mentalitetom dosao u slampereaj italijana....
Sve u svemu Ferrari uzasan..Wiliams odlian..drago mi za Sainza!

Strah me i pomisliti koliki bi gap bio da ih Max nije zadržao i učio utrkivanju. 0,7 s/lap i nisu se baš proslavili s obilaženjem.
A tu je i dupli VSC koji je isto utjecao na pace. Da tog nije bilo gap bi bio 40+ sekundi što je razina dominacije kakvu Max ni najdominantnije 2023 nije imao s RB19.
A pubertetlijskih objava za majku Božju?! A Verstappen se baš proslavio kad ga je Piastri obiša u Turn 13. Naguzija ga Oscar ka mi njih u Oluji 1995.
Ma Oscar ga od sad dere ko nista i neka da...
e da,bravo i za Russella...stalno se sulja i tu je negdje...cetvrto postolje vec ?
jos mi ispada najbolji britanac...svaka mu cast
Još koju trku i moga bi McLaren proglasit Norrisa za vodonošu.

neće se to dogodit
Ipak je Britanac!
Dosta zanimljiv i precizan osvrt na možda najveću prednost koju McL39 ima, a to je kako se ponašaju temperature guma/kočnica.
Dva su videa pa stavljam oba.
Pored FlexiWinga i Mini-DRS-a ovo je možda najveća prednost koju su u Wokingu otkrili.
Inženjerska genijalnost i primjena.
Kad se pogleda Ferrarijeva telemetrija iz Miamija onda je Red Bull rocket ship prema njima.
A Ferrari klasika…jadni Leclerc i Hamilton!!

Flavio od doživotne zabrane do TP-a Alpine
Nisu li mu poništili doživotnu zabranu nakon žalbe?
Briatore later said he was "distraught" at the FIA's action and sued the FIA in French courts to clear his name. On 5 January 2010, the Tribunal de Grande Instance overturned the ban and granted him €15,000 in compensation. The tribunal declared in particular that "the decision of the World Council was presided over by the FIA president, who was well known to be in conflict with Briatore, with Mr Mosley having played a leading role in launching the inquiry and its investigation in violation of the principle of separation of the power of the bodies". The FIA announced that it would appeal the decision issued by the French court, but the two parties reached an out-of-court settlement the following April.
Flavio od doživotne zabrane do TP-a Alpine
Nisu li mu poništili doživotnu zabranu nakon žalbe?
Briatore later said he was "distraught" at the FIA's action and sued the FIA in French courts to clear his name. On 5 January 2010, the Tribunal de Grande Instance overturned the ban and granted him €15,000 in compensation. The tribunal declared in particular that "the decision of the World Council was presided over by the FIA president, who was well known to be in conflict with Briatore, with Mr Mosley having played a leading role in launching the inquiry and its investigation in violation of the principle of separation of the power of the bodies". The FIA announced that it would appeal the decision issued by the French court, but the two parties reached an out-of-court settlement the following April.
Jesu, nagodili su se. A gdje sam rekao da je doživotna zabrana još važeća?
Ne može F1 bez takvog lika.
Flavio je uvijek bio car. Smatram ga legendom F1. Recimo da je uvijek imao "out of the box" razmišljanje. Nisu ga sputavala pravila i moralne dileme :-D
to je spika "nisam lopov već sam snalažljiv"
jel to nesto ko mamic u nogometu?