Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 30.318
- |
- čitano: 3.883.169
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Kakva glupa reakcija FIA. Kazne Sainza a nisu Piastria. Imaju neke čudne standarde.

Odgledao danas. Konacno dobra utrka.
Sainz = ništa krivo nije napravio. Absolutno ništa. Osim što nije Britanac, niti mu je tim Britanski.
Još je i dobro prošao sa samo 5 sekundi.
Još je i dobro prošao sa samo 5 sekundi.
Opet, jednom je dopušteno a drugom nije. I Piastri je taj koji je bio iza i trebao je pustit kada je vidio da se ovaj bacio ispred.
Super staza, vjv bude i SF. Jedini problem je preticanje, ono najbitnije.
Dosada od utrke, Max po starom.
Perez mi stvarno nije jasan..

Norris je izgubio zbog 2 kruga u kojima je Max zaustavio približavanje. I baš tih 2 kruga je falilo na kraju.
RB je još uvijek bolji, ali ako ništa drugo izgleda da si ni Max ni RB ne mogu dopustiti kompromise u setupu. Već druga utrka kad im je FP upitan i onda se spašavaju u Q.
Kao McLaren fan, lijepo je vidjeti da konačno znaju što rade.
Kud je kvragu Aston nestao?! Kako me živcira Lance i njegovi indiferentni interviewi. Pa barem nek pokaže zahvalnost.
Očigledno mu je tata rekao da nije sposoban i sad se duri. Stari predložio da radi nešto drugo, a ovaj nije za ured.
RB je još uvijek bolji, ali ako ništa drugo izgleda da si ni Max ni RB ne mogu dopustiti kompromise u setupu. Već druga utrka kad im je FP upitan i onda se spašavaju u Q.
Kud je kvragu Aston nestao?! Kako me živcira Lance i njegovi indiferentni interviewi. Pa barem nek pokaže zahvalnost.
Evo kad smo već kod Strolla
Evo kad smo već kod Strolla
Opa ima još fanova RPM-a.
Lajk lajk
Koja je to kompletna budaletina.
Patreon profil sam samo zbog njega napravio hahaha
Volim tog lika jer je samim svojim postojanjem antipod modernom woke izričaju i plakanju snowflake generacija da ih vrijeđaju nečije riječi i da se ta osoba mora uhititi. Irokez se ne libi idiota nazvati idiotom i to izreže na taj način da se nešto ponovi 10 puta da narod ne misli da mu je slučajno izletilo.

Tko bude uzeo pol danas?
1 | Max |
---|---|
7 | Leclerc |
3 | Neko treći |

Na trenutak sam mislio da neće imati više šta pokazati i onda bum krug koji niko nije mogao ispratiti. Sutra dobar start i lagana pobjeda za Ferrari.

Sutra dobar start i lagana pobjeda za Ferrari.
Lagana pobjeda za Ferrari? Koliko sam puta vidio pole position za Ferrari koji je bio beznačajan za utrku. Vidio sam 1-2 na kvalifikacijama i na kraju nula.
Tko god gleda F1 dulje od pola godine zna da za Ferrari nema sigurne pobjede još od doba Schumachera.
Lagana pobjeda za Ferrari? Koliko sam puta vidio pole position za Ferrari koji je bio beznačajan za utrku. Vidio sam 1-2 na kvalifikacijama i na kraju nula.
Tko god gleda F1 dulje od pola godine zna da za Ferrari nema sigurne pobjede još od doba Schumachera.
Samo se smiri i duboko udahni. Preticanje na ovoj stazi je doslovno SF. Ako ima dobar start prvi bude na kraju.
Samo se smiri i duboko udahni. Preticanje na ovoj stazi je doslovno SF. Ako ima dobar start prvi bude na kraju.
ako ne zeznu taktiku, box, i tako to... nema tu više Ros Brawna da drži ekipu na oku da nešto ne zeznu.
A ona trka kada je u Monacu Ferrari imao 1-2 pa na kraju kroz strategiju izgubio sve?
A ona trka kada je u Monacu Ferrari imao 1-2 pa na kraju kroz strategiju izgubio sve?
Ove sezone Ferrari izgleda puno zrelije nego prije. Tako da se takva glupost neće ponoviti.
btw ovo je i charlesu treci pole u monacu i ni jednom nije pobjedio...tako da ove gluposti s kvalifikacijama nemaju veze
Kakav krš i lom.
Jedan Ferrari manje. Vjerujem da isto slijedi i Leclerca.
Jedan Ferrari manje. Vjerujem da isto slijedi i Leclerca.
Oba su tu, samo jedan je predzadnji, ali bude startao sa svoje pozicije. Nadam se da Lec bude pobijedio svima u inat.