Dva su moguća zaključka: Aston je donio bolesne upgradeove na bolidu ili je Max spavao većinu utrke.
Max je rekao da im ova staza nije nešto odgovarala tako da nisu radili u punom potencijalu, ali vjerujem da je dosta i spavao
Max je rekao da im ova staza nije nešto odgovarala tako da nisu radili u punom potencijalu, ali vjerujem da je dosta i spavao
Godinama smo se "borili" protiv hamiltonove dominacije i onda dođe Verstappen koji će prema svemu sudeći dominirati još i više jer ga apsolutno nitko ne može ugroziti. Jedino da se počne samo-sabotirati kao Bagnaia u Moto GP hehe.
Kao što reče: F***, I almost knocked myself out on that kerb, haha!
Lik si napravi dosadnu utrku zabavnom.
Razlika je da je Max iskren za razliku od Sira. Max otvoreno odgovara da je očekivao takvo stanje na utrci, a Lewis je uvijek plakao da izvlači nemoguće iz automobila i da je Ferrari ogromna prijetnja. Dok su Toto i Lewis to pjevali rezultati utrke su bili: 1-2, 1-2, 1-2, 1-2...... Ali, Ferrari je jako brz, jako brz, dao sam sve od sebe... (moj dodatak: dao je sve od sebe da ne bude 3 sekunde po krugu brži već da prikrije od samo 1.5 sek po krugu).
Lewisa je gurao britanski lobi sve vrijeme i isti taj lobi neće dozvolit nikome da ugrozi njegove rekorde i ja vjerujem da neće puno proći prije nego krenu mijenjati pravila da se zaustavi Red Bull. Silverstone i "nove" gume su prva prilika.
Razlika je da je Max iskren za razliku od Sira. Max otvoreno odgovara da je očekivao takvo stanje na utrci, a Lewis je uvijek plakao da izvlači nemoguće iz automobila i da je Ferrari ogromna prijetnja. Dok su Toto i Lewis to pjevali rezultati utrke su bili: 1-2, 1-2, 1-2, 1-2...... Ali, Ferrari je jako brz, jako brz, dao sam sve od sebe... (moj dodatak: dao je sve od sebe da ne bude 3 sekunde po krugu brži već da prikrije od samo 1.5 sek po krugu).
Hahahah radi isto što i Lewis, jučer je rekao da nema gripa pa nakon toga zaredao par najbržih krugova, ali kako bi ti to tako slijep od mržnje vidio.. RB nema 1-2 jer ima nesposobnog drugog vozača i to je jedini razlog
Hahahah radi isto što i Lewis, jučer je rekao da nema gripa pa nakon toga zaredao par najbržih krugova, ali kako bi ti to tako slijep od mržnje vidio.. RB nema 1-2 jer ima nesposobnog drugog vozača i to je jedini razlog
Prije najbržih krugova je rekao da su gume prošle "lošu" fazu ili nešto u tom stilu, ali to ne vidiš kroz te svoje naočale.
Valjda je takva tema zanimljivija nego one koje predlažem inače.
Nitko ne želi komentirati Albonovu odličnu vožnju. Još jedan odličan budući WEC vozač.
Russelovo pretjecanje dvojice u jednom zavoju.
Nevjerojatno je da De Vries još ima kredita (i grizem svoj jezik jer sam mislio da će biti bolji od Yukija).
Gubim i najmanju vjeru u Pereza. Šta mu se događa, šta mu rade?! Da je Dani u formi, baš me interesira da li bi Marko već posegnuo za njim.
Prije najbržih krugova je rekao da su gume prošle "lošu" fazu ili nešto u tom stilu, ali to ne vidiš kroz te svoje naočale.
Nakon 😅 pogledaj opet
Te slike mi nisu nikakva nostalgija. Od kada je otišao tata Crveni barun to nije to.
Te slike mi nisu nikakva nostalgija. Od kada je otišao tata Crveni barun to nije to.
Ok
Sve jasno!
Zato toliko i mrzis Hamiltona.
Cudi me da uopce i pratis f1
Ferrari je još uvijek u igri, ali nikada više nakon Schumachera neću navijati za vozača.
Ferrari je još uvijek u igri, ali nikada više nakon Schumachera neću navijati za vozača.
da... i ja sam napravio tu grešku... dodoše ne sa MSC... njega nisam cijenio u ono vrijeme... ALO mi je bio top u renaultu jer su bili drugačiji. Ali definitivno više ne za vozača.
I ja sam navijao prvo za miku pa za kimija a sada za merc.
I ja sam navijao prvo za miku pa za kimija a sada za merc.
meni je Lauda bio top kad sam klinac bio... valjda jer sam mislio da je i on Miki... ah ta dječja vremena
Neznam odakle mi snage da navijam za Ferrari 20+ godina, manje bi me boljelo da si kaktus guram u čmar.
Nadam se da uz to nisi i hajdukovac... kao ja
Mislim da je RBu vrijeme da upogoni Ricciarda.
U odnosu na ovog Maxa, svaki vozač bi ispao druga liga. Pogotovo je problem kada drugi vozač gaji nadu da može u borbu s Maxom pa onda radi gadne neforsirane pogreške.
Idealni vozač br2 treba biti netko kao Bottas. Mislim da je on godinama dobro radio svoj posao kao "tail gunner".
Neznam odakle mi snage da navijam za Ferrari 20+ godina, manje bi me boljelo da si kaktus guram u čmar.
Oduvijek sam se pitao što je to s navijačima Ferrarija i kako to da ih ima toliko. Nije provokacija, iskreno me zanima jer mi stvarno nije jasno zašto bi itko nakon ovakvih 15ak godina navijao za njih.
Jednako me čudi da odlični vozači odu u Ferrari i praktički si ubiju karijeru, ali to donekle mogu opravdati s prestižom i povlasticama koje dobivaju Uz to, svi misle da mogu napraviti što i Schumacher... Samo zaboravljaju da Schumacher nije samostalno složio takav Ferrari, već su tu bili i Todt i Brawn.
Oduvijek sam se pitao što je to s navijačima Ferrarija i kako to da ih ima toliko. Nije provokacija, iskreno me zanima jer mi stvarno nije jasno zašto bi itko nakon ovakvih 15ak godina navijao za njih.
Jednako me čudi da odlični vozači odu u Ferrari i praktički si ubiju karijeru, ali to donekle mogu opravdati s prestižom i povlasticama koje dobivaju Uz to, svi misle da mogu napraviti što i Schumacher... Samo zaboravljaju da Schumacher nije samostalno složio takav Ferrari, već su tu bili i Todt i Brawn.
Isto kao i Hajduk. Puno navijača i velika ljubav. Ima ono nešto. Za mene je Ferrari F1. Da njih nema obično auto natjecanje.
Ja sam navijao, ali već par godina uživam u utrkivanju onakvom kakvo smo vidjeli u borbi za prvo mjesto u prvom krugu jučerašnjega sprinta, onakvo kakvo smo vidjeli u zadnjem krugu Abu Dhabija 2021 godine, a i onakvom kad se je Perez rukama, nogama i zubima borio da zadrži Lewisa iza sebe, divim se borbama kotač uz kotač i na nož, borbama kakve smo gledali 2021 na svakom startu utrke, borbama kakve se gledaju na nogama i bez trimanja očima, dao bi pola života da se mogu okušati u tako nečem, kad se ide preko granica mogućega, bez zadrške, štednje. Gas do kraja i nema motor vrišti kao da će se razletit.
...
Za mene je Ferrari F1. Da njih nema obično auto natjecanje.
Slažem se, da nema Ferrari-ja bilo bi bolno dosadno za gledati, uz Ferrari koji se iz utrke u utrku trudi sam sebe sabotirati imamo koliko toliko uzbuđenja.
Ferrari je automobilski mit. Kada si klinac i vidiš prvu fotku Ferrarija 288 GTO ili F40. Crvena boja, povijest, slava. Nadalje Michael Schumacher, najveći vozač svih vremena.
Rođen sam 1987. (kao i Vettel), prvi F1 bolidi posteri na zidu su bili od Bergera i Alesija s Ferrarijima 1995. godine. Stari mi je kupovao male modele metalnih autića i crveni Ferrariji su mi bili najbliže srcu.
Iako sam pogledao tu i tamo koju utrku F1 (primjerice sjećam se pogibije Senne u Imoli) nisam imao kapaciteta još shvatiti cijeli sport. Tek sam od sezone 1997. krenuo gledati svaku utrku, navijao sam za Ferrari i Schumachera.
Po zadnjoj utrci sezone svi su bili protiv Schumachera, ljudi su ga nazivali prevarantom i slično, a ja kao 10 godina star klinac sam si mislio da bih i ja učinio isto i nisam shvaćao u čemu je problem.
Nadao sam se da će Ferrari osvojiti naslov 1998., ali sam još morao trpjeti 2 sezone, a od 2000. sam bio u carstvu snova. Iskreno mi je žao što Michael nije osvojio posljednji naslov s Ferrarijem 2006. godine kada je u drugoj polovici sezone rasturao. Ako sam od najmlađe dobi navijač Ferrarija, kako sada u srednjim godinama okrenuti leđa? Nisam fulao jednu utrku od 1997. da navijam za crvene. Odgađao sam druženja s obitelji i prijateljima da pogledam svaku utrku, gledao sam utrke na ljetovanjima, na maturalnom putovanju. Da se razumije fulao sam gomilu utakmica hrvatskih loptačkih reprezentacija, iako volim pogledati, ali nikada nisam fulao F1. To je svetinja.
I onda netko postavi pitanje zašto se navija za Ferrari.