Hm, mislim da nije HST oštećen, nego DZG. Zakaj?
Pa, cijelu tekmu, igrači obučeni u bijele majice igrali su ragdbi sa našim igračima.
Dinamo je namjerno igrao samo sa pola gasa, kako bi HST uspio nekako doći do nekoga gola, neke igre, nekog boda da se može opravdati pred toliki brojem
gledatelja koji misle da su oni Hajduk, a ne fantomska udruga koja iskoristrila instituciju kao što je HST, te stavila neke ljude pod svjetla pozoronice, te
ljudi misle da kupujući jogurt podržavaju HST. Ne, to je samo varka.
Dinamo je klasa, te dosta bolji od HST,
Isto tako DZG je u rukama malog broja ljudi, te mnogi dinamovci nisu sretni sa tim, al' očete-nećete, taj i takav Dinamo imam rezultat.
Hajduk ga nema. Stalno se progurava neka agenda da vas neko krade. Pa, ko vas krade? Nitko!!
Tako je i Dinamo u SFRJ se mogao vaditi da ga od velike četvorke, najviše se šikanira, krade,itd....
Hm, možda je to i bilo u većoj il' manjoj mjeri, al glavni razlog su nesposobne Uprave Dinama.
Poslije '67 godine, DZG nije ništa napravio u Evropi 50 godina.
Hajdukovci, okrenite se sebi, struci, sport....ne želite svoje mlade igrače, pa onda ih Dinamo zeme, te ih tobože Dinamo krade.
Hm, a i sami znate da nije tako.
Prošle sezone, ste mogli da ste dobro odigrali male utakmice biti prvaci. Kao i Osijek, kao i Rijeka.
Ne postaje se šampion na derbijima, nego na tzv. malim utakmicama.
Još mi nikako nije jasno, niti to želim prihvatiti da trener mora doći do tribine i opravdavati svoje postupke.
To tako ne ide. Ne mislim sada, nego inače.
Mislim da Livaja nije heroj, nego proizvod medijsko-estradnih medija, koji ga žele provorirati u nekoga frajera, samo zato što
se oženio sa tobože atraktivnom ženom, tetoviran je kao pol Alcatraza, ima bradu, te ono i on sam si je umislio da je neku junak.
Dinamovci ga pamte po tome što je brutalno vrijeđap ime Dinama.
Zagovaram mir i slogu među ljudima, te da nam nikakve podjele ne trebaju. Zašt ja ne bi doašao u Dinamovom dresu na Poljudu ili
hajdukovci na Maxić-Sjever u bilom dresu?
Nama je i predsjednik napadnut VIP loži, a kamoli onda ne bi neki obični dinamovcac.
Čak je i Uprava Hajduka prevarila naš stadionsko osiguranje, te su unijeli na jedan derbi, onaj ružni transparent:"Mrzim Dinamo" sa velikim slovima.
Ims toga još, al'...želi doprijeti do malog navijača i ljubitelja nogometa da se neda manipulirati od nikoga.
Još bi želio istaknuti da se tekma odigraval u neregulanrim uvjetima. Visoki policijski profesionalni kadar vele da su bili ispunjeni uvjeti da se utakmice prekine,
te proglasi ppbjeda Dinamo za zelenim stolom, što se kaže, 3:0.