HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.474
|
čitano: 698.528
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: HNK Hajduk Split
Ako gledas kulturu po navijacima izgubio si u startu

Armadinih 10 transparenata je nesto najtuznije sta sam vidio u navijackom svijetu. Ljudi su pisali imena pjesama,albume, stihove TBFa. Benda koji je jako kritican i ironican.
Sta je najgore mislim da pola onog polusvijeta na njihovoj tribini to niti ne razumi.
I kao ono je trbalo biti duhovito i izrugivanje. bas neugodno za gledati

OT: grozna utakmica sa gledateljske strane, sa takticke jos i zanimljiva.
Hajduk jako zreo u obrani
15 godina
sporttest kaže...

Gledam zbog toga jer se to nama radi konstantno. Kad god netko od Hajdukovih navijača napravi sranje, koliko puta si čitao medijske hajke i po komentarima kako južnjaci i Dalmatinci nisu normalni, mi smo dole svi divljaci i što sve ne.

Rekao bi čovjek po tim komentarima da navijači Hajduka trebaju biti zatvoreni u kaveze kao životinje i da dijele državu sa ostatkom naroda koji je najkulturniji na planeti. Između ostalog to se ponavlja i u ovoj temi na forumu koji je malo ozbiljniji od žutila poput indexa i 24sata. Onda možeš misliti kako je tamo.

Ako je Livaja zaslužio da ga se vrijeđa, da mu se pjeva da umre i slično, pitam se koji je sad Rakitićev grijeh... Ili je možda ipak do toga čiji dres nose ti igrači.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2024 10:56 (antimadridista).
9 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Gledam zbog toga jer se to nama radi konstantno. Kad god netko od Hajdukovih navijača napravi sranje, koliko puta si čitao medijske hajke i po komentarima kako južnjaci i Dalmatinci nisu normalni, mi smo dole svi divljaci i što sve ne.

Rekao bi čovjek po tim komentarima da navijači Hajduka trebaju biti zatvoreni u kaveze kao životinje i da dijele državu sa ostatkom naroda koji je najkulturniji na planeti. Između ostalog to se ponavlja i u ovoj temi na forumu koji je malo ozbiljniji od žutila poput indexa i 24sata. Onda možeš misliti kako je tamo.

To ti je zapravo medijska hajka bez osnove - iz jednostavnog razloga: Hajduk je magnet za narod, dok za ostale klubove sve zaboli (iz okolice Zagreba sam, u Zagrebu svaki dan, i realno, sve ljude zaboli za Dinamo, osim kad se igra Liga Prvaka, pravi navijači...).

A onda to mediji koriste da bi nahuškavali jedne na druge i tak skupljali klikove.

A vide da je Hajduk magnet za sve  i zato udaraju po 100+ "vijesti" u satu o Hajduku (pogotovo Index) i zadovoljno trljaju ruke.

Samo je meni fascinantno to da i na ovom forumu (gdje bi trebali obitavati ipak malo normalniji ljudi) ekipa pada na te fore...

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2024 12:48 (fer-de-lance).
9 godina
antimadridista kaže...
sporttest kaže...

Ako je Livaja zaslužio da ga se vrijeđa, da mu se pjeva da umre i slično, pitam se koji je sad Rakitićev grijeh... Ili je možda ipak do toga čiji dres nose ti igrači.

ko jos ozbiljno shvaca ljude koji komentiraju ispod clanaka indexa,24sata, to su degenerici (skupa sa onih par novinara na platnoj listi koji pisu iste takve clanke)

kako je kolega rekao, portali pišu o hajduku jer jedini zapravo ime navijače.
Moji kolege i prijatelji "purgeri" imaju 3 odlaska na stadio, a na tv-u pogledaju samo derbije, dok je u nas malo drugacija prica.

14 godina

Perpetuum fritule je baš dobar. Pogađa u srž. 

mutikaša i probisvijet
13 godina
I čorava kokoš tu i tamo ubode zrno..
AUDIOFIL
9 godina
neaktivan
volegradele kaže...
I čorava kokoš tu i tamo ubode zrno..

Premda, tu je jedan komentar na indexu pogodio u sridu: riječani "vrijeđaju" splićane stihovima TBF-a 

Samoubojstvo iz zasjede...

9 godina
prle_zg kaže...

Samo sta to nije njihova fora nego ime albuma od TBFa

14 mjeseci
protjeran
sporttest kaže...
prle_zg kaže...

Samo sta to nije njihova fora nego ime albuma od TBFa

To je ime albuma a ujedno i sprdnja na prošlogodišnja očekivanja i debakl. Titula fritula, pa ne treba tu nikakva veća pamet da se to skuži...

I da, jedini smiješan transparent, ostali žali bože.

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2024 18:56 (Kido Butai).
9 godina
Hajduk stvarno izgleda poslozeno

Cak steta za ovu pauzu sad, ispast cemo iz ritma 😁
15 godina
HNK Hajduk Split

+4 nakon 10 kola. nije loše. Nadam se da su nešto naučili iz prošle sezone i da onakav pad u drugom dijelu sezone više nećemo gledati. Pa makar da se potučemo za tu titulu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
9 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Ako je netko totalno fulao profesiju, to je Kalinić.

Da se odlučio baviti šahom ili sinkroniziranim plivanjem ajde, ali u nogometu mu nije mjesto.

13 godina
A brate sta se ima prvi golman mijenjat..jebe mi se ka kup..koji amater
AUDIOFIL
15 godina
Da, Gattuso dosad sve drži savršeno ali ovo danas sa Kalinićem mi nikako nije jasno. Ne viđa se to u nogometu baš često, pogotovo kad ti je obrana sa golmanom stabilna i ne primaju se golovi. Da se tako iz čista mira minja golman u jednoj utakmici bez da je riječ o ozljedi.

A Kalinić da ima išta srama bi otiša odavno. Nisi više na ozbiljnoj razini a plaća ogromna. I ti kao kapetan ekipe nemaš srama. Sva srića da su ostali riješili utakmicu. Ovaj golman Lokomotive izmislia golmanski posao za Kalinića.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2024 18:28 (antimadridista).
9 godina
Kalinic nema ogromnu placu
9 godina
HNK Hajduk Split

gustam i gustam i gustam 

13 godina
Tonci Gabric
R.I.P
AUDIOFIL
3 godine
HNK Hajduk Split

Čestitke našemu Hajduku na zasluženoj pobjedi, nad ljutim protivnikom Dinamom ! 

合氣道
15 godina
Bez Livaje bi bili sredina tablice, puno sam i rekao. Sramota da se čovjeku evo skoro 5 godina ne može dovesti jedno kvalitetno krilo ili devetka s kojim može surađivati na terenu nego sve mora sam. Kakvu golčinu iz ničega utrpa danas.
9 godina
Dolazi sego 🙂
14 godina
HNK Hajduk Split

Karlogan je prošle godine nakon 18 kola bio jesenski prvak sa 40 bodova.

Ove godine, nakon 18 kola, uz nikada lošiji Dinamo, Hajduk je drugi sa 36 bodova.

Ne vidim da je Gatusso donio neki napredak u odnosu na Karlogana. Naprotiv. A još ima Rakitića.

9 godina
HNK Hajduk Split

Na kraju se mrtvi broje.

Što mu vrijedi da je bio prvi kad je na kraju sezone hajduk završio na trećem mjestu

5 mjeseci
C64 kaže...

Ove godine, nakon 18 kola, uz nikada lošiji Dinamo, Hajduk je drugi sa 36 bodova.

Ne vidim da je Gatusso donio neki napredak u odnosu na Karlogana. Naprotiv. A još ima Rakitića.

Ivan Leko je više bio jesenski prvak nego Karlogan. On je postavio temelje a Karlogan razjebao, upravo zbog Karloganova nepostojanja autoriteta i nediscipline kadra je došao Gattuso...

15 godina
C64 kaže...

Kao što je rečeno, nije bio Karoglan nego Leko.  Karoglan je došao tek pred kraj te polusezone. I onda u drugom dijelu sezone se dogodio neviđeni raspad. U puno stvari kod Gattusa imam sumnje, ne mislim da je neki vrhunski stručnjak koji ima nogomet u malom prstu ko Pep ili slično. Ali sam siguran u jednu stvar, a to je da ima autoritet i da mu se takav raspad neće dogoditi niti će dopustiti da svlačionica radi šta poželi.

A sad, hoće li to biti dosta za naslov, ne znam. I dalje mislim da je Dinamo prvi favorit kad ispadnu iz LP i ne budu igrali na dva fronta. Imaju najbolji kadar u ligi.

13 godina
Zato je i bilo krucijalno pobic sta vise bodova od Dinama..+7 nece bit dovoljno s ovakvom igrom…ali idemo dalje
AUDIOFIL
9 godina
HNK Hajduk Split

ocajni hajduk prvi
kakvi su tek ostali
boze sacuvaj lige

3 godine
HNK Hajduk Split

Čestitke Hajduku !

Modriću !

Vrime je

合氣道
13 godina
Mozda najgora igra ikad…i ono sta su znali pod Gattuzom su zaboravili
AUDIOFIL
13 godina

Pa ruku na srce, osim nekakvoga reda u svlacionici, sto je to konkretno Gatusso doneo Hajduku takticki?

Od njegova odlaska, igra se svodi na napucavanje lopti prema Livaji.

Vezni red ne postoji, a imas toliko kvalitetnih igraca koji bi mogli igrati "tika-taku".

Od zadnje utakmice i taj red u svlacionici polako se rusi, jer se jasno vidjelo kako (ako se ne varam Sigur) Gatussu kaze f...k off!

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
9 godina
Milka30 kaže...

Pa ruku na srce, osim nekakvoga reda u svlacionici, sto je to konkretno Gatusso doneo Hajduku takticki?

Od njegova odlaska, igra se svodi na napucavanje lopti prema Livaji.

Vezni red ne postoji, a imas toliko kvalitetnih igraca koji bi mogli igrati "tika-taku".

Od zadnje utakmice i taj red u svlacionici polako se rusi, jer se jasno vidjelo kako (ako se ne varam Sigur) Gatussu kaze f...k off!

to se nije jasno vidjelo
bio je sigur u sirokom kadru dok je isla izmjena
on je reagirao na drugu situaciju sto se moglo vidjeti sa stadiona 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2025 11:11 (sporttest).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice