HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.474
|
čitano: 698.481
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Jasno je da je Dinamo/Croatia/HAŠK Građanski/Dinamo/GNK nositelj tradicije zagrebačkog nogometa. Ali kako god okreneš, to nije isti klub kao Građanski ili bilo koji drugi klub koji je ugašen prije nego je Dinamo osnovan.

Stvarno ne kužim čemu to falsificiranje povijesti, mislio sam da su ta vremena prošla. Šta je Dinamo osnovan 45/46 manje vrijedan od tog sklepanog i isforsiranog frankenštajna?

I da, zvijezda je na povijesnom grbu Hajduka, kojim se ponosim jednako kao i aktualnim. Čisto ako misliš da me vrijeđa spominjanje petokrake u svakom postu ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 18:12 (Montezano).
13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Krenuli smo sad previse o dynamu.Ovo je tema o Hajduku,vi radite novu o Dinamu i tamo pisite.

Sto se tice petokrake na Hajdukovom grbu,mozete vi rec sta god ocete imali ste je i vi.Nasa je bila velika jer je "mijenjala" sahovnicu,a vi mozete govorit sta hocete.

O "100" godina da ni ne govorim,prije godinu dana na dan vaseg stvarnog rodendana(1945.) HRT je objavio:

"Na danasnji dan,1945.g osnovan je Dinamo Zagreb"... sto znaci da vas ni drzavna TV ne priznaje.Al ugasit cete se vi kad-tad,kad drzava i grad bankrotiraju pa vam nece davat pare vise,a navijaci toliko vole dynamo da ce svi davat pare da bi klub ostao {#}.

Zavrsit cu ovaj post sa:

Vi ste grobari hrvatskog nogometa.

Udrite TD slobodno

Samo budale čitaju potpis
17 godina
neaktivan
Re: Hajduk 2012/2013
Peroman kaže...
Zavrsit cu ovaj post sa:

Vi ste grobari hrvatskog nogometa.

Udrite TD slobodno

Nisam curica da udaram ista osim samara. {#} Po cemu je to Dinamo grobar Hrvatskog nogometa? Objasni ako znas. Uz put objasni zasto Luka Modric nije valjao Hajduku....

16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Evo upravo to da dinamo slavi rođendan 40 godina unaprijed, to je nebuloza. Dinamo je osnovan 1911. godine, samo pod drugim imenom, tada zvanim Građanski, nakon promjene imena sve je ostalo isto, nači apsolutno ništa se nije promjenilo, komunisti su zagasili klub zbog navodnog udruženja sa NDH, te su isti ljudi osnovali novi klub Dinamo. Ajmo sad uzet lakši primjer. Ja se zovem Hrvoje, sa 30 godina odlučim promjenit ime u Marko, ja podnesem zahtjev za promjenom imena, dobijem novu osobnu i sve, i sad odjednom opa, ja nanovo ima 1. godinu, nisam to više ja, to je sasvim druga osoba. Daj molim vas skulirajte se. Građanski= Croatia=Dinamo, isti klub druga imena, vrlo jednostavno. Jesmo mi krivi što se nismo ko Hajduk uvlačili komunistima i onda nasred grba umjesto šahovnice zaljepili najveću moguću crvenu zvijezdu, kao što i tu vidiš, veću no što ju je imala Crvena Zvezda, ne Dinamo nije nikako za to kriv. Klub je ugašen, kasnije je nastao isti klub pod drugim imenom, ako ti piše svugdje, u svakoj knjizi, u svakoj enciklopediji, na Uefinim stranicama. Samo navijači Hajduka misle drugačije, e pa dečki moji, jedno su činjenice drugo su mišljenja.

Vrlo je jednostavno sve to, očito nekima nije.

Nemojte mislit da ja imam nešto protiv Hajduka, nemam ništa, ali kad vidim da netko piše nebuloze, i ne razumije neke stvari onda sam primoren odgovorit.

Ma da kako ne, a kad je trebalo preuzet dugove od navedenih klubova i stat pred sud onda Dinamo nije imao veze s Gradanskim, Croatia je Dinamo, ali su upravo ljudi na sudu tvridili da Gradanski i Dinamo nemaju nikakve veze, da bi onda nekoliko godina poslije tvrdili da su isti klub i slavili 100. godisnjicu (na koju su se i navijaci dinama zgrazavali). Kakve veze ima zvijezda petokraka s dinamovih 100 godina, ma da zaboravija sam da je GNK Dinamo najkatolickiji klub u ovoj galaksiji. 

Mene petokraka ne smeta, ili ti jednostavno nezelis prihvatit cinjenicu da smo dugo vremena svi bili u jednom rezimu ? 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
13 godina
neaktivan
NapalmDeath kaže...

Nisam curica da udaram ista osim samara. {#} Po cemu je to Dinamo grobar Hrvatskog nogometa? Objasni ako znas. Uz put objasni zasto Luka Modric nije valjao Hajduku....

Zasto nije on valjao Hajduku je stvar lose Hajdukove struke al o tome drugom prilikom.Od pocetaka vas se podupire.Dio novaca Zagreba ide vama, da bi mogli zivit.Pokrali ste nebrojno mnogo prvenstava sto nama,sto Rijeci i drugima.Sudi se za vas,pomaze vam se u ligi.Reprezentaciju slazete vi,da bi kasnije mogli prodat igrace za vece pare,a vecina njih nije nista bolja od drugih.U ovoj i ovako pokvarenoj,neravnopravnoj,korumpiranoj ligi imate 2 kluba i diktatorski radite sta hocete,tj. saljete igrace iz jednog u drugi klub kako vam se prohtje.Dvoransko prvenstvo se vise neigra,zbog vas i vasih punih gaca.U Zagrebu je bilo zadnje,uletili ste na teren,napali nase igrace ali nastavili smo igrat.Kada je dosao red na Split,bijedno ste se povukli u rupicu i ukinuli to prvenstvo,drugi nisu umali prava glasa.Izbore za novog predsjednika HNS-a ste namjestili,tj. zabranili ljudima odredenih zupanija da uopce pristupe glasanju jer su glasali kontra vas i stavili neke druge ljude na njihove pozicije,naravno krseci zakon i pravila.Kad smo vec kod 2 kluba u ligi,Antalyaspor(ako se nevaram) je prije par godina imao svoja 2 kluba u 1. ligi i po pravilima,1 klub se bio izbacio.Ali ne, vi ste iznad zakona,vi mozete sta hocete.Financijsko stanje kakvo imate je nastalo zbog vaseg lopovluka,zar nevidite da ste vi jedini klub u Hrvatskoj kojemu su financije pozitivne.Zar vi mislite da je to zbog vaseg dobrog "vladanja novcem"? Zato sto vi znate kako se odnosit s novcima? Ako je odgovor da,onda vam nisu sve na broju.ALi ponavljam,ugasit cete se kad-tad, a to ce biti procvat Hrvatske i Hrvatskog nogometa.

17 godina
neaktivan
Peroman kaže...
NapalmDeath kaže...

Zasto nije on valjao Hajduku je stvar lose Hajdukove struke al o tome drugom prilikom.

To je bit vaseg problema - a sve ostalo je nebitno. Boban Prosinecki Suker Eduardo Modric Mandja - bez njih nista od repke, a oni su Dinamovci - nikad niste imali igrace ove klase - A ni necete.

13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013
Nisu u stanju drzat klub u financijskom plusu, sve pekare splita ga posjeduju.
gjurki
13 godina
neaktivan
NapalmDeath kaže...
Peroman kaže...
NapalmDeath kaže...

Zasto nije on valjao Hajduku je stvar lose Hajdukove struke al o tome drugom prilikom.

To je bit vaseg problema - a sve ostalo je nebitno. Boban Prosinecki Suker Eduardo Modric Mandja - bez njih nista od repke, a oni su Dinamovci - nikad niste imali igrace ove klase - A ni necete.

Imali smo mi zvijezde puno vece od ovih.I u blizoj proslosti ih je takoder bilo(Jelavic,Kalinic,Ibricic...) ali ih se nije moglo prodati po visokoj cijeni jer nisu nista osvojili sa Hajdukom,sto je posljedica(vracamo se na pocetak) vaseg lopovluka.

15 godina
NapalmDeath kaže...

googlaj "Hajduk 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća."

zatim možeš googlati "Liga Prvaka 1994./1995."

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 20:11 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Dogovoreno. A ti guglaj - Dinamo od '84 - do Mandje.

15 godina
NapalmDeath kaže...
antimadridista kaže...

Dogovoreno. A ti guglaj - Dinamo od '84 - do Mandje.

ajmo probati polako. Tko je od nas pisao da Hajduk nikad nije imao igrače klase Eduarda ili Mandže, ja ili ti? ako pronađeš da sam ja nekad napisao da Dinamo nikad nije imao igrače klase nekih igrača Hajduka, skidam ti kapu. A ove igre "moj tata je jači od tvog tate" se možeš igrati sa drugima. Ti si napisao da Hajduk nikad nije imao niti će imati igrače klase Eduarda ili Mandžukića, nemoj biti smiješan. Nogomet se ne igra od dolaska mafijaša na čelo Dinama, igrao se i puno prije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 20:27 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ajmo probati polako. Tko je od nas pisao da Hajduk nikad nije imao igrače klase Eduarda ili Mandže, ja ili ti? ako pronađeš da sam ja nekad napisao da Dinamo nikad nije imao igrače klase nekih igrača Hajduka, skidam ti kapu. A ove igre "moj tata je jači od tvog tate" se možeš igrati sa drugima. Ti si napisao da Hajduk nikad nije imao niti će imati igrače klase Eduarda ili Mandžukića, nemoj biti smiješan. Nogomet se ne igra od dolaska mafijaša na čelo Dinama, igrao se i puno prije.

Stvarno sam napisao samo eduarda i mandju (iako su i oni dovoljni)? Vjesto izbjegavas za vas preniskog Modrica ;) Naveo sam klase u novije vrijeme i zaboravio jos neke... nije moj tata jaci od tvog al je Dinamo jaci od Hajduka ;)))))))))

12 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013
13 godina
neaktivan
Montezano kaže...

Volvox, Fredi Kramer ti nije ni do kolina :) Koliko gluposti u jednom postu, strašno. Mislim, stvarno mi ne treba još jedna tema Hajduk-Dinamo u životu, ali prećera ga kume!

Prvo, Kup velesajamskih gradova nije kup UEFA. Preteča kupa UEFA, možda. Koji je Dinamo btw osvojio bacanjem novčića {#}

Drugo, fizička osoba nije = pravna osoba/ udruga malograđana, kako si ti to pametno zaključio. U stvarnom svijetu, nakon što se pravna udruga ugasi nema više uskrsnuća. A tvoj "Dinamo" osnovan 1911. se gasio bar 2 puta, zadnji put ne tako davno. I jeste se odlučili konačno jeste nasljednici HAŠK-a, Građanskog, Concordije ili ŽNK Maksimira?

Evo da ti sad konkretno odgovorim, nisam prije mogao jer sam bio na mobitelu

Očito da vama koji navijate za Hajduk je jako teško pojmit to da kad netko promjeni ime da se mjenja samo ime, ništa drugo.

Tako da Kup velesajamskih gradova je isto što i uefa, uefa je recimo tata kupa velesajamskih gradova, da ti jednostavnije objasnim jer vidim da nisi na nekoj razini inteligencije prevelikoj, barem sam ja takav dojam stegao.

Drugo. Uzmimo u obzir nešto lakše, ja i prijatelj odlučimo otvorit klan, udrugu, za igranje neke igre, uzmimo kao primjer COD. I sad ja i on krenemo sa igrom, nazovemo taj klan "Tralala", ubrzo nam se pridruzi 10 novih ljudi i dobro nam ide. Ali opla tada dođu neki ljudi i pošto im mi smetamo jer nama tako dobro ide, izmisle neki razlog da se mi moramo ugasit. Mi taj klan ugasimo, ne postoji više, za 3 dana, nas 12 (ja prijatelj i 10 novih ljudi) osnujemo klan pod imenom "Bebebe" i taj klan lijepo nastavlja sve warove sva natjecanja kako je i prije bilo, samo pod drugim imenom. Jeli ti sad to jasnije? Ako nije mogu ja tebi još jedan primjer navest, mislim ovo sam pisao na razini da bi retardirani zečevi skužili, pa se nadam da ćeš i ti, mislim, jednostavnije od ovog ne ide.

gjurki
14 godina
Volvox kaže...

Vidim da si pisao o promjeni imena kluba i kako to ne mjenja ništa u Dinamovoj povjesti. Pa kad tako ljepo objašnjavaš daj mi objasni kako to promjenom imena klub zadržava i svojata sve trofeje osvojene pod starim imenom a dugove koje je taj klub napravio ne priznaje jer su oni kao novi klub novog imena?

13 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...
Volvox kaže...

Vidim da si pisao o promjeni imena kluba i kako to ne mjenja ništa u Dinamovoj povjesti. Pa kad tako ljepo objašnjavaš daj mi objasni kako to promjenom imena klub zadržava i svojata sve trofeje osvojene pod starim imenom a dugove koje je taj klub napravio ne priznaje jer su oni kao novi klub novog imena?

Pa normalno da ne želi priznat dugove kad to nije u interesu kluba, pa nisu debili čovječe. Ako su se imali priliku izvuć bez tih dugova, ko ih je*e. Ja bi isto napravio a i svi vi.

Pa valjda ces dobro uzet a loše ostavit. Šta o tvojoj logici su trofeje trebali pustit a uzet dugove, pa valjda niti jedan normalni čovjek na zemlji to nebi napravio.

gjurki
14 godina
Volvox kaže...
bradonja_85 kaže...
Volvox kaže...

Pa normalno da ne želi priznat dugove kad to nije u interesu kluba, pa nisu debili čovječe. Ako su se imali priliku izvuć bez tih dugova, ko ih je*e. Ja bi isto napravio a i svi vi.

Pa valjda ces dobro uzet a loše ostavit. Šta o tvojoj logici su trofeje trebali pustit a uzet dugove, pa valjda niti jedan normalni čovjek na zemlji to nebi napravio.

Hajduk svoje dugove plaća i zato je sad tu di je, tj nema se para ni za lopte zbog štetnih ugovora koje su sklopile bivše uprave.

A to da je tebi normalno legende kluba na taj način preveslat ne mogu vjerovat, i još navijat za takav klub {#}.

Bez obzira na sadašnje Dinamove uspjehe, koji se trenutno nemogu mjeriti s ni jednim klubom s naših prostora, on nikad neće biti velik klub kao što je Hajduk.

Hajduk je institucija, nekim fanaticima je i religija, i bio je prije u raznim krizama i borio se za opstanak i preživio i bio prvak i igrao ligu prvaka. Preživit će i ovo, a Dinamo tek čeka da mu dođe sve na naplatu, a vjeruj mi da će doći, jer ništa ne traje vječno, tako neće ni ova njihova vladavina u HNL-u.

15 godina
Volvox kaže...

lijepo je to kad ti znaš tko bi što napravio, kako i zašto. Razmišljanje ti je u stilu "ja sam lopov, a ti nisi. Iako sam siguran da bi i ti ukrao da ti se ukaže prilika". Toga ima samo na balkanu.

Uglavnom, postoje rupe u toj priči o "starosti" Dinama koje ne možeš pokrpati, ni ti, ni čelnici Dinama ni bilo tko. Jer se jedne godine slavi 60 ili neznam ni ja koliko godina kluba, a 5 godina poslije se slavi 100. Hajduku se bar zna tko je i što je, kad je klub osnovan, tko i gdje ga je osnovao...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 23:25 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Hajduk svoje dugove plaća i zato je sad tu di je, tj nema se para ni za lopte zbog štetnih ugovora koje su sklopile bivše uprave.

A to da je tebi normalno legende kluba na taj način preveslat ne mogu vjerovat, i još navijat za takav klub {#}.

Bez obzira na sadašnje Dinamove uspjehe, koji se trenutno nemogu mjeriti s ni jednim klubom s naših prostora, on nikad neće biti velik klub kao što je Hajduk.

Hajduk je institucija, nekim fanaticima je i religija, i bio je prije u raznim krizama i borio se za opstanak i preživio i bio prvak i igrao ligu prvaka. Preživit će i ovo, a Dinamo tek čeka da mu dođe sve na naplatu, a vjeruj mi da će doći, jer ništa ne traje vječno, tako neće ni ova njihova vladavina u HNL-u.

Pa ko mu je kriv? Da je imao sposobne osobe da ga vode negdje bi i došao, ali u Dalmacija su na vlasti bilo gdje samo debili, pogle onog Keruma, ima mozga ko šišmiš.

antimadridista kaže...

lijepo je to kad ti znaš tko bi što napravio, kako i zašto. Razmišljanje ti je u stilu "ja sam lopov, a ti nisi. Iako sam siguran da bi i ti ukrao da ti se ukaže prilika". Toga ima samo na balkanu.

postoje rupe nu toj priči o "starosti" Dinama koje ne možeš pokrpati. Za Hajduk se bar zna tko je i što je, kad je osnovan, tko ga je osnovao i gdje.

Svako želi dobro svom klubu, a ti dugovi bi mu donjeli loše, šta tu nije jasno?

Tko je i što je? Klub u raspadu čiji je većinski vlasnik pekara i kojemu je jedini cilj pobjediti Dinamo, onda s Dinamom igraju remi, dođe im Lučko koje su su 11 budala skupili i nabijaju loptu, te ih onda dobiju, i onda na kraju lige se krivi Dinamo kako je on platio da Hajduk ne pobjedi, a ne gleda se to da igrači Hajduka imaju motivaciju samo protiv Dinama i eventualno protiv Rijeke. Prvenstvo se dobiva malim utakmicama, to Hajduku mora doć iz gu*ice u glavu i možda će jednog dana nešto osvojit i bit nekakav klub, ovo sad, je za igrat 4. ligu, ne 1.

gjurki
14 godina
Volvox kaže...
bradonja_85 kaže...

Pa ko mu je kriv? Da je imao sposobne osobe da ga vode negdje bi i došao, ali u Dalmacija su na vlasti bilo gdje samo debili, pogle onog Keruma, ima mozga ko šišmiš.

Ovo uopće nema smisla komentirat.

Volvox kaže...

Svako želi dobro svom klubu, a ti dugovi bi mu donjeli loše, šta tu nije jasno?

Tko je i što je? Klub u raspadu čiji je većinski vlasnik pekara i kojemu je jedini cilj pobjediti Dinamo, onda s Dinamom igraju remi, dođe im Lučko koje su su 11 budala skupili i nabijaju loptu, te ih onda dobiju, i onda na kraju lige se krivi Dinamo kako je on platio da Hajduk ne pobjedi, a ne gleda se to da igrači Hajduka imaju motivaciju samo protiv Dinama i eventualno protiv Rijeke. Prvenstvo se dobiva malim utakmicama, to Hajduku mora doć iz gu*ice u glavu i možda će jednog dana nešto osvojit i bit nekakav klub, ovo sad, je za igrat 4. ligu, ne 1.

Protiv Hajduka svak ide 120 %, svi se žele uvuć Mamiću u dupe i tako si priskrbit koju kunu od miljuna koje on okreće u Dinamu.

Dinamo u cijeloj ligi ima samo 4 protivnika od kojih samo Hajduk može otkinit koji bod, drugi su Rijeka, Zadar i Zagreb.

13 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Montezano kaže...

Volvox, Fredi Kramer ti nije ni do kolina :) Koliko gluposti u jednom postu, strašno. Mislim, stvarno mi ne treba još jedna tema Hajduk-Dinamo u životu, ali prećera ga kume!

Prvo, Kup velesajamskih gradova nije kup UEFA. Preteča kupa UEFA, možda. Koji je Dinamo btw osvojio bacanjem novčića {#}

Drugo, fizička osoba nije = pravna osoba/ udruga malograđana, kako si ti to pametno zaključio. U stvarnom svijetu, nakon što se pravna udruga ugasi nema više uskrsnuća. A tvoj "Dinamo" osnovan 1911. se gasio bar 2 puta, zadnji put ne tako davno. I jeste se odlučili konačno jeste nasljednici HAŠK-a, Građanskog, Concordije ili ŽNK Maksimira?

Evo da ti sad konkretno odgovorim, nisam prije mogao jer sam bio na mobitelu

Očito da vama koji navijate za Hajduk je jako teško pojmit to da kad netko promjeni ime da se mjenja samo ime, ništa drugo.

Tako da Kup velesajamskih gradova je isto što i uefa, uefa je recimo tata kupa velesajamskih gradova, da ti jednostavnije objasnim jer vidim da nisi na nekoj razini inteligencije prevelikoj, barem sam ja takav dojam stegao.

Drugo. Uzmimo u obzir nešto lakše, ja i prijatelj odlučimo otvorit klan, udrugu, za igranje neke igre, uzmimo kao primjer COD. I sad ja i on krenemo sa igrom, nazovemo taj klan "Tralala", ubrzo nam se pridruzi 10 novih ljudi i dobro nam ide. Ali opla tada dođu neki ljudi i pošto im mi smetamo jer nama tako dobro ide, izmisle neki razlog da se mi moramo ugasit. Mi taj klan ugasimo, ne postoji više, za 3 dana, nas 12 (ja prijatelj i 10 novih ljudi) osnujemo klan pod imenom "Bebebe" i taj klan lijepo nastavlja sve warove sva natjecanja kako je i prije bilo, samo pod drugim imenom. Jeli ti sad to jasnije? Ako nije mogu ja tebi još jedan primjer navest, mislim ovo sam pisao na razini da bi retardirani zečevi skužili, pa se nadam da ćeš i ti, mislim, jednostavnije od ovog ne ide.

Hvala na ovom postu. Sad znam s kim raspravljam. Tj. ne namjeravam dalje raspravljat. Ako imaš više od 15 godina, jadna ti majka. Koja razina... I nemoj više ovakvih inteligentnih usporedbi, kruha ti

13 godina
neaktivan
Montezano kaže...

Hvala na ovom postu. Sad znam s kim raspravljam. Tj. ne namjeravam dalje raspravljat. Ako imaš više od 15 godina, jadna ti majka. Koja razina... I nemoj više ovakvih inteligentnih usporedbi, kruha ti

Ajde ako si tako pametan, reci što fali usporedbi? To što sam u pravu, pa nemaš argumenata pa sad pričaš gluposti? Ja sam to sveo na vašu razinu jer sam shvatio da imate problema sa tim mjenjanjem imena. Nači ova moja usporedba je isto što je i Dinamo. Vrlo jednostavno.

I da imam 17 godina, jel to problem? Ako se nisi u stanju raspravljat s nekim od 17 godina onda se upitaj malo.

gjurki
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 8:11 (Volvox).
13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Sve mi je jasno :) Ne namjeravam gubit vrime na educiranje bad blue bubača, uživaj

13 godina
neaktivan
Montezano kaže...

Sve mi je jasno :) Ne namjeravam gubit vrime na educiranje bad blue bubača, uživaj

Pa normalno kad sebe jos nisi educiro. Neznas neke osnovne stvari, ti bi o teškima pričao.

gjurki
17 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Cim netko pocne spominjat tate, mame, godine na ovome forumu to znaci samo jedno - pokusaj vrijedjanja. S obzirom da se direktno vrijedjanje sankcionira kartonima pokusavaju se takve budalastine progurat - a kome to smeta il je pijan il mutav.

Sta se Hajdukovih problema tice a slijepci ih ne vide - postat cete konkurentan klub kad vas Mamic razmotri za kupovinu i ulozi u vas novce - zato jer je jedini sposoban zavrtit lovu u Hrvatskom nogometu danas. Kad se to desi ako se desi mozda vam kapne kakav igrac vrijedan spomena ovako - nema sanse. Mozete ga samo mrzit i na rep mu soli stavit. Ja ga ne volim jer nikad nije imao volje stvorit momcad za Europu - za Hrvatsku je dovoljno sposoban jer nema uprave kluba koja mu moze konkurirat na nasoj razini. Kako god to on ostvarivao - pa valjda se moze nac baja sa dovoljno velikim mudima koji ce reci dosta. Pa di je onda taj????

13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Godine se počnu spominjat kad je očito da je argumentacija na sramotno niskoj razini, pa se tako nogometni klub počne uspoređivat s COD klanom npr., a iz svake riječi curi neiskustvo i manjak znanja o stvarnom životu. Dosta znakovito i da je COD izabran kao primjer ;)

A nakon otvorenih uvreda s druge strane, diskvalifikacija na temelju godina je najmanje što je zaslužio. Ne vidim tu nikakvo vrijeđanje, već više opravdanje za hrpu nebuloza.

U svakom slučaju, moja stvarno zadnja na ovu temu, dok se nisam dublje upleo u školske čarke.

Manje trolanja, momci!

13 godina
neaktivan
Montezano kaže...

Godine se počnu spominjat kad je očito da je argumentacija na sramotno niskoj razini, pa se tako nogometni klub počne uspoređivat s COD klanom npr., a iz svake riječi curi neiskustvo i manjak znanja o stvarnom životu. Dosta znakovito i da je COD izabran kao primjer ;)

A nakon otvorenih uvreda s druge strane, diskvalifikacija na temelju godina je najmanje što je zaslužio. Ne vidim tu nikakvo vrijeđanje, već više opravdanje za hrpu nebuloza.

U svakom slučaju, moja stvarno zadnja na ovu temu, dok se nisam dublje upleo u školske čarke.

Manje trolanja, momci!

Ne godine se pocnu spominjati kada je jasno da nemas nikakav argumentrani odgovor, pa pocinjes spominjat nebitne stvari. I ne nisam fan coda, igram bf inace, cod ne volim, uzeo sam ga samo kao primjer, jer nisam bio siguran da ces ti sa tako niskom inteligencijom( nhf ali tako ispada), neces znat sto je bf, cudno da znas i sta je cod, ali dobro. Naci u cijeloj temi nisi niti jedan argumentirani odgovor dao nego samo gluposti, kada i pokusas dat argumentirani odgovor to jednostavno smjesnu zvuci, tako da jedini koji tu trolla si ti. U 3 od 5 postova koje si tu napisao, spominjes moje godine, koje su potpuno nebitne, sta ako kazem da imam 60 godina onda se odmah osjecas vise vrijednim ili sta? Onda ocemo raspravljat o Hajduku i Dinamu, ili o mojim godinama, a ako si ti toliko star, onda je sramotno da odrasla osoba nezna vodit argumentirani razgovor.
gjurki
16 godina
neaktivan
NapalmDeath kaže...

Cim netko pocne spominjat tate, mame, godine na ovome forumu to znaci samo jedno - pokusaj vrijedjanja. S obzirom da se direktno vrijedjanje sankcionira kartonima pokusavaju se takve budalastine progurat - a kome to smeta il je pijan il mutav.

Sta se Hajdukovih problema tice a slijepci ih ne vide - postat cete konkurentan klub kad vas Mamic razmotri za kupovinu i ulozi u vas novce - zato jer je jedini sposoban zavrtit lovu u Hrvatskom nogometu danas. Kad se to desi ako se desi mozda vam kapne kakav igrac vrijedan spomena ovako - nema sanse. Mozete ga samo mrzit i na rep mu soli stavit. Ja ga ne volim jer nikad nije imao volje stvorit momcad za Europu - za Hrvatsku je dovoljno sposoban jer nema uprave kluba koja mu moze konkurirat na nasoj razini. Kako god to on ostvarivao - pa valjda se moze nac baja sa dovoljno velikim mudima koji ce reci dosta. Pa di je onda taj????

Rade bi da Hajduk propadne nego da ga izrod kao Mamic kupi. 

Mene vi stvarno fascinirate, drizte tog Mamica na nekom piedestalu a on je obicni kriminalac koji uziva nezanimanje drzavnih institucija da pociste hrvatski nogomet. Postoje sigurno uprave koje bi bile sposobnije od tog izroda, problem je taj sto nepostoje uprave s tolikom kolicinom novca i moci sto ga ima Mamic. Navijam za Hajduk od kad znam za sebe, i ne krivim Mamica za situaciju u kojoj se nalazi Hajduk, ali ga krivim za situaciju u HNL-u, zna se tko je sto radija u Hajduku i gdje su pare nestale problem je sto su nam sudovi pretrpani pa to nazalost nikad nece bit rascisceno. Sto se tice HNL-a ja sam uvjeren da niti jedno prvenstvo od 92' do danas nije regularno, ni Hajdukovo, Zagrebovo, Dinamovo itd. i tu krivim Mamica, krivim ga sto slaze Nacionalnu vrstu po svom gustu, krivim ga za totalnu nezainteresiranost za prvenstvom od strane gledatelja. Pa pobogu on je u sukobu interesa, nidgje u europi nije zabiljezeno nesto kao Dinamo/Lokomotiva, i sad cete vi meni tvrdit da je Mamic dobar i sposoban ?! 

On je sposoban s obzirom gdje zivimo, ali samo iz razloga sto je obicni kriminalac.

Hajduk ce postat konkurentan klub kad nam prvenstvo bude regularno, kad nebude vise Sirica, Djedovica, Marica, Mamica, Sukera, Stimca i ostalih, a onda nek bolji pobjedi, do tad koga zaboli racku tko osvaja prvesenstva kad ni jedno nije regularno. 

Pitanje za Volovxa, koja pekara vecinski vlasnik ?! Ako mislis da je Grad Split jedna velika pekara onda slobodno dodi doli i uvjeri se da nije, ako aludiras na Svagusu onda pokusaj to bolje izvest. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
13 godina
Volvox kaže...

1.I ne nisam fan coda, igram bf inace, cod ne volim, uzeo sam ga samo kao primjer
2.nisam bio siguran da ces ti sa tako niskom inteligencijom( nhf ali tako ispada),

1. {#}

2.{#}{#}

Reći nekom da ima mali IQ, pa onda reci mu da se ne ljuti je glupo, pogotovo od tebe (NHF lol{#}). A i izgleda da nemaš blage veze što argument znači, jedino znaš se razbacivati time, ali glavno da ti imaš pravo nekog nazvati da je manje inteligentan, što je čisti ad hominem IMHO, ili reći nekome da ima mozak kao u šišmiša, i da bi ti zaobišao plaćanje svojih dugova da možeš (što je čisti lopovluk, dug pada na nekog drugog na neki drugi način). I dolazimo do zaključka da si došao na forum/u ovu temu samo vrijeđati druge i veličati svoj klub, aka. trolanje, (I koji bi postao lopov ako dobije pravu priliku)... Eto ga, kad se već na vrijeđanja igra...

Ubi bene, ibi patria.
12 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Volvox,pričaš o dinamu,a nikad na maksimiru bio nisi...

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice