GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.379
|
čitano: 829.671
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
hahhaajaads kaže...

sta se ovo desava

šlogiralo i mene

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

i mene evo upravo

ovo nije realno sta se desava

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2024 22:21 (hahhaajaads).
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

i potop na kraju... užas

15 godina
Na 3-2 sam si otisao sloziti sendvic i uzeti pivicu za zivce jer reko ovo bude napeto do kraja..dodem kad ono 8-2 -.-
WHITE STONES VARAŽDIN
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Eto ipak 1:7 poraz od Lyona neće ostati upisan kao najveći poraz Dinama u LP

8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Na kraju super rezultat (bitno da su izbjegli dvoznamenkaste cifre).

I, jako dobra stvar za Dinamo (i to već dulje vrijeme traje) - u nevjerovatnoj su pucačkoj formi.

Tak da dok ih još to drži (vjerovatno do zimske stanke), imaju idealnu priliku osigurati naslov u hnlu i pobrati koji bod u LP (Slovan i Celtic sigurno, ostalo teško).

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2024 23:00 (fer-de-lance).
6 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bayern je pokazao svoj karakter mljevenja. Što je Nevistić skidao... Lijepo za gledat, ali naši su pa smeta. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Katastrofa.

Ali, bilo je i poguranca sa strane suca, kao da to ovakvom Bayernu protiv ovakvog Dinama uopće i treba.

2 penala uopće nisu trebala biti, prvi i onaj kad  Mišić u skoku nije ruku ostavio u svlačionici.

Tigar Krezumica
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Odigrali 5 minuta nogometa od 90. Obrana teški kriminal, trebalo je više uložiti u momčad sad kad su fino zaradili, nije ovo hnl. Jebeš lovu ako ćeš se samo sramotiti, mislim da ne bude ovo jedina ovakva utakmica, nažalost. 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Početak sezone je vodio ka ovome - debaklu. Naš nogomet polako propada, a promjena nema uopće na vidiku. Pogotovo zabrinjava kako se vode kondicijski treninzi pa igrači ne mogu pratiti europski ritam 60 minuta (ti stručnjaci nek poderu svoje diploime i bace ih u smeće, ono pretrčavanje igrača na malom prostoru - strašno i sramotno). Dizanje igrača u nebesa. Ma kakva stručnost i kredibilitet "stručnog" stožera (koji će sad samo još više past u očima igrača). Pa kakvo je to amatersko pozicioniranje igrača? Molim vas lijepo. Koje su to promjene u odnosu na prošlu sezonu? Koji su to automatizmi uvedeni u igru? Zar nije Jakir rekao da mu damo full pripreme i da će pokazati kako se igra nogomet? Čačič je izmislio nogomet za Jakira. Kako je krenula sezona, utakmica protiv Osijeka, Rijeke, Hajduka i sada Bayerna, ekipa ovo ne izgleda dobro. A ova 2 gola, to je samo bljesak nekog starog Dinama koji je otišao u povijest. Treneru hvala lijepa i doviđenja, ali treba reagirati na vrijeme. Prošla sezona ne sjećam se da je ijedan trener imao toliko sreće, a sada je očito sve došlo na naplatu. Baš sam razočaran i ljut.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2024 23:13 (fighterZu).
11 godina
Tincha kaže...
Na 3-2 sam si otisao sloziti sendvic i uzeti pivicu za zivce jer reko ovo bude napeto do kraja..dodem kad ono 8-2 -.-

Kakav si ti to sendvic pravio 35 minuta?

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dnevnik će trajati 10 minuta dulje ako budu prikazivali sve golove. Dobro da ljudi još vode sportske priloge jer AI bi po rezultatu ovo strpao u u rubriku "vaterpolo".

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Jakirović: Trebao nam je ovaj šamar da shvatimo da se nećemo samo prošetati ligom prvaka. 

8 godina
vrinho kaže...

A skužili frajeri da se može igrati protiv Bayerna. Ajmo!

Ovo je ostarilo lose

ibme74 kaže...

Eto ipak 1:7 poraz od Lyona neće ostati upisan kao najveći poraz Dinama u LP

Ne al ce ovaj ostati upisan ka rekordan u povijesti LP

fromcelltohell kaže...

Katastrofa.

Ali, bilo je i poguranca sa strane suca, kao da to ovakvom Bayernu protiv ovakvog Dinama uopće i treba.

2 penala uopće nisu trebala biti, prvi i onaj kad  Mišić u skoku nije ruku ostavio u svlačionici.

Nikakav poguranac,sve regularno... za razliku od hnl-a gdje ovakve stvari im se ne bi sudilo 

a gdje je kolega panzer, ovo cak ni on ne bi mogao okrenuti na pozitivu

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Katastrofa!!!
Igraš protiv ekipe koja je najmanje dvije klase bolja od tebe i ti zadnjih pola sata uvodiš uvodiš još 3 napadača (Kulenović, Hoxha, Špikić)???
Koja je to formacija bila? 4-2-4? Protiv Bayerna 4-2-4???
Može mi netko objasniti ovaj idiotizam Jakirevića? Ili ja nešto krivo razumijem?

14 godina

Šta da ti kažem. Nemam pojma koja je to škola nogometa. Zajec je bio nogometni trener pa nek mu Jakir objasni gdje je naučio ove velemajstorske poteze.

15 godina
Kakvi igrači takav i rezultat. Prčija od kluba i cijele lige HNL
Intel 80286
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Mislim da se Jakirević pogubio.
Protiv Osijeka i Rijeke smo se provukli, a onda loše protiv Hajduka i debakl protiv Bayerna
A kadar bolji nego prošle sezone.
Treba polako gledati druga rješenja.

14 godina
C64 kaže...

Katastrofa!!!
Igraš protiv ekipe koja je najmanje dvije klase bolja od tebe i ti zadnjih pola sata uvodiš uvodiš još 3 napadača (Kulenović, Hoxha, Špikić)???
Koja je to formacija bila? 4-2-4? Protiv Bayerna 4-2-4???
Može mi netko objasniti ovaj idiotizam Jakirevića? Ili ja nešto krivo razumijem?

Idiotizam, i sam si rekao. Nema drugog objašnjenja. Na terenu izgledaš kao da imaš 2 igrača manje i onda takve poteze povučeš

Kako su se došetavali ovi do šesnaesterca, neki igrači bi se sami trebali zapitati da li su fulali profesiju ali to je više pitanje onome koji ih je doveo. 

3 godine
GNK Dinamo Zagreb

Dogodi se.

Pogledajte samo vrijednost igrača Dinama na Transfermarktu, pa Bayerna i sve će vam biti jasno.

Nogomet je odavno postao igra brzonogih momaka, a to naši treneri od pionirskih uzrasta ne shvaćaju. Nekada si se mogao guziti s loptom poput sporog Šukera i zabijati golove, a danas taj stil igre koji gaji npr. Bruno P. ne prolazi.

Loša selekcija igrača, ništa drugo, osim neimanja novaca za kupovinu kvalitetnijih igrača.

合氣道
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Prije 4 godine je Barca doma izgubila 8:2, tako da, događa se. Po meni ova utkakmica uz Arsenal  najteža, i to se zna da će biti lagani horor. Treba dobro odigrati utakmice protiv protivnika s kojima se može igrati i otkinuti neke bodove. Samo po meni greška je bila u taktici. Recimo da je danas Vaha bio na klupi Dinama, to bi izgledalo puno bolje i čvršće. 

14 godina
Zaporožac kaže...

Dogodi se.

Pogledajte samo vrijednost igrača Dinama na Transfermarktu, pa Bayerna i sve će vam biti jasno.

Nitko ne osporava vrijednost Bayerna. A nije ni to najjači Bayern ikada. Ali brate mili, 9 komada (mislim da je najveći poraz u povijesti lige prvaka drže Malmo i Bešiktaš, oba su izgubila 8 razlike, također prva smo močad koja je primila 9 komada). A to da se "dogodi", prečesto se te neke čudne stvari događaju baš Jakiru.

A izjave nakon utakmice, jao meni. Evo samo neki od bisera (Link):

"Onda smo pogriješili, počeli smo se nadigravati s njima i jurcati."

- A novinar ga pita što je reko igračima na poluvremenu: "Da pokušaju pokazati više hrabrosti i pritiska." Vrhunski savjeti na poluvremenu, nema šta, sigurno je bila još neka pametna uz to.

"Treba izvlačiti pouke, treba stjecati iskustvo. Imamo nekoliko mladih igrača koji su pokazali da su blizu određenog nivoa..."

U prvom sastavu sve prštilo danas od mladih igrača. Bitno da se nakon svake utakmice izvlače pouke. Znači, na pripremama se nije ništa napravilo da se te pouke smanje na minimum. (Evo još nekih poučnih izjava od prošle sezone, btw, samo neke od njih - Link1, Link2)

A nisam spomenuo jednu situaciju na derbiju koja se mogla vidjeti. Kad je bila ona 10-minuta bakljada. G.G. okuplja svoje igrače, 10 minuta objašnjava, tko, što, kako, itd. A S.J. sjedi i čeka da bakljada prođe. Sve igračima objasnito na poluvremenu vjerovatno (kao i danas očito - više hrabrosti i pritiska).

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 1:51 (fighterZu).
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Gledam statistiku malo, znači 6 faula oni napravili protiv Bayerna, šest  

Dečki išli doslovno malo na ekskurziju 

15 godina
mmafan kaže...

Prije 4 godine je Barca doma izgubila 8:2, tako da, događa se. Po meni ova utkakmica uz Arsenal  najteža, i to se zna da će biti lagani horor. Treba dobro odigrati utakmice protiv protivnika s kojima se može igrati i otkinuti neke bodove. Samo po meni greška je bila u taktici. Recimo da je danas Vaha bio na klupi Dinama, to bi izgledalo puno bolje i čvršće. 

daj molim te ne uspoređuj barcelonu i ovu prčiju od kluba

nema tu nikakvih izgovora jadni su i cijela liga nam je jadna

to je realnost HR nogometa

Intel 80286
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Na koncu konca je najbitnije 30+ milja eura u kasici prasici te povećanje koeficijenta za ulazak u samu LP.

Rezultati će biti takvi i u drugim tekmama, vjerojatno s manjom razlikom jer švabe su takve da trpaju do zadnje minute (pa i prije par godina je bayern nekome utrpao 8+, oni doslovno ne staju kao što bi npr arsenal na 4:0 ili 5:0 vjerojatno ohladio).

Sve u svemu, ne znam tko se nadao bodovima u bayernu, tu i tamo možda izvučemo koji remi od manjih klubova (koji su i dalje veći od Dinama) i to je to.

Laprdate o smjeni trenera, a do prije tjedan i pol je bio heroj ulice isto i za petka kaj se priča, navijači naginju na stranu kako i vjetar puše.

3 godine
fighterZu kaže...
Nitko ne osporava vrijednost Bayerna. A nije ni to najjači Bayern ikada. Ali brate mili, 9 komada (mislim da je najveći poraz u povijesti lige prvaka drže Malmo i Bešiktaš, oba su izgubila 8 razlike, također prva smo močad koja je primila 9 komada). A to da se "dogodi", prečesto se te neke čudne stvari događaju baš Jakiru.

A izjave nakon utakmice, jao meni. Evo samo neki od bisera (Link):

"Onda smo pogriješili, počeli smo se nadigravati s njima i jurcati."

- A novinar ga pita što je reko igračima na poluvremenu: "Da pokušaju pokazati više hrabrosti i pritiska." Vrhunski savjeti na poluvremenu, nema šta, sigurno je bila još neka pametna uz to.

"Treba izvlačiti pouke, treba stjecati iskustvo. Imamo nekoliko mladih igrača koji su pokazali da su blizu određenog nivoa..."

U prvom sastavu sve prštilo danas od mladih igrača. Bitno da se nakon svake utakmice izvlače pouke. Znači, na pripremama se nije ništa napravilo da se te pouke smanje na minimum. (Evo još nekih poučnih izjava od prošle sezone, btw, samo neke od njih - Link1, Link2)

A nisam spomenuo jednu situaciju na derbiju koja se mogla vidjeti. Kad je bila ona 10-minuta bakljada. G.G. okuplja svoje igrače, 10 minuta objašnjava, tko, što, kako, itd. A S.J. sjedi i čeka da bakljada prođe. Sve igračima objasnito na poluvremenu vjerovatno (kao i danas očito - više hrabrosti i pritiska).

Vrijednost igrača Bayerna sam naveo kao polazište, od kojega treba krenuti kada upućujemo negativne kritike.

Igrač koji vrijedi 50 mil € je višestruko bolji od igrača koji košta 2-3 mil €.

To su osnove, znam da je svima to jasno, to su znastvene činjenice. Ako igrač koji vrijedi 50 mil € da svoj maksimum, a pored sebe ima sve psihološko kondicijske temelje za igru, zadovoljan je, red je u klubu, on će dati na terenu pet puta više nego igrač koji vrijedi 2-3 mil € u istim uvjetima.

*Ne pravdam Jakirovića u svemu, no zar zaista misliš da su njemu odriješene ruke, da on uvijek bira tko će mu biti na raspolaganju (izostavimo ozljede) ?

Često se pita uprava kluba koji mladići će u prvi pogon, koje igrače će kupiti..

Hajdukov trener stalno kuka kako su mu obećana još tri - četiri kvalitetnija igrača, no od toga ništa.

Mogući uzrok su i loše pripreme, pa prevelii hype oko nekih igrača (Baturina, Petković, Pjaca, Rog).

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2024 9:45 (Zaporožac).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Jakirović treba biti bivši !

Od početka pišem da lik nema muda. Preuzeo Dianmo i igrao skoro jedno te isto kroz HNL i tada Konf. ligu.

Iamo je malo sreće u par tekmi HNL i kupa i iz očaja krenuo nešto mjenjat pa je to ispalo dobro.

Malo me zavarao početak HNL gdje je prvih par tekmi protiv slabiji počeo s onih 3-5-2 i ubio tekme. No već protiv Rijeke se vratila ta kukavička igra, nastavila protiv Hajduka i sada kulminirala u Njemačkoj.

Manji je problem 9:2 (svatko može puknut). Problem je kukavički pristup tim tekmama. Bez ulaska u duele kroz sve tekme koje su tako izgubljene. Bez pokušaja ubijanja protivnika kad su ravnopravniji u pitanju.

Ima sad već lijepi spisak tekmi koje su mal značajnije, a pristup je bio očajan - ovako iz glave. (Slavia uzvrat, Hajduk više puta na Maksimiru, Osijek u gostima (sam lege nemaju sreće), PAOK uzvrat).

Izjave njegove nakon tih tekmi su isto katastrofa: hebala te škola ne igraš s juniorima HNL, a u europi nije Dinamo od jučer. Škola je očito samo za njega (samo slabo uči), a mi (navijači) bi trebali pljesakt na ta shranja.

8 godina
GNK Dinamo Zagreb

nije mi jasno kako trener koji sebe postuje nakon negativnog rekorda lige prvaka moze i dalje ostat na funkciju.

Zatim nije mi jasno kako klub moze zadrzat tog trenera

mislim da je i od strane svlacionice izgubljen jer je ponizio svoje igrace.

a na kraju krajeva vec nakon paoka je trebao biti bivsi

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bjelica je slobodan, kakav god da je space shuttle je za Jakira. 

13 godina
vrinho kaže...

Bjelica je slobodan, kakav god da je space shuttle je za Jakira. 

Definitvno treba vratiti Bjelicu

Imamo love, a možemo još više zaraditi

Bod je 700 000 eura, pobjeda 2.1 milijon

Sa ovakvom igrom unazad par utakmica nećemo ni boda osvojiti

Neka Bjelici daju milju godišnje i brzo će vratiti uloženo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice