Ma na stranu s Evrom. Suarez je propalica od kad ga pratim. I treba ga maket s terena.
http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=532E935C-DC0F-4344-BB5A-D68C6AB05AB0
Ma na stranu s Evrom. Suarez je propalica od kad ga pratim. I treba ga maket s terena.
http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=532E935C-DC0F-4344-BB5A-D68C6AB05AB0
Opet još jedna loša sezona Liverpoola. Velike utakmice dobivaju, male gube i tu se bodovi rasipaju.
Spas sezone će biti osvajanje Curling kupa, napominjem da smo u Finalu, igra se iduće Nedjelje.
U 1/8-finala su FA kupa, i tu bi također mogli do finala.
Realno gledajući, Liverpool za iduću sezonu mora dovesti 3-4 igrača želi li konkurirati za 1-4 mjesto u Premier Ligi.
Valjda će dovest konačno dobre igrače. I nesmiju više često gubit "male" utakmice.
Koga god da dovedu prvo moraju promijeniti gubitnički mentalitet jer godinama ništa nisu osvojili. Tek kad to promijene onda s emogu nadati nečemu.
Kako bi tek engleska liga bila super da ima oba najbolja kluba podjednako kvalitetna pa da svi ljubitelji fudbala guštaju u derbijima, a ne neki tamo Manchester City i njemu slični na dolarima nastali.
Koga god da dovedu prvo moraju promijeniti gubitnički mentalitet jer godinama ništa nisu osvojili. Tek kad to promijene onda s emogu nadati nečemu.
Kako bi tek engleska liga bila super da ima oba najbolja kluba podjednako kvalitetna pa da svi ljubitelji fudbala guštaju u derbijima, a ne neki tamo Manchester City i njemu slični na dolarima nastali.
Moram malo u offtopic te malo tebe i korigirati, za tvoju informaciju, Manchester City je u Manchesteru popularniji od United-a, ima više od 55% članova građana, a klubovi su osnovani još u 19 stoljeću čak, tako da to nisu neki tamo klubovi!
A što se tiče FC Liverpoola, e tu treba imati i malo sreće, jer kada samo pomislim na putnike na Titanic-u, koji su bili puni love kao tanker i zdravi također, ali velika većina nije imala ono osnovno, makar malo sreće, kao niti u gro utakmica Liverpool!
Nisam nažalost nikada bio na jednom stadionu kao "Enfield", ali kada narod zapjeva "YNWA", ma i mrtvi se dižu pjevat i uživat. Sjećam se jedne utakmice, čini mi se LP, kada su igrali čini mi se kontra Chelse-a, utakmicu je prenosio HTV2, a komentator je bio Blažičko, i tako on radi lagani uvod kad je počela pjesma, a Blažičko u trenutku , svaka mu čast za reakciju, e nakon toga nema gubitničkog mentaliteta.
Sjećate se kada je Gerrard Houlier, ako sam ispravno napisao ime i prezime, operirao srce, a dečki su za redom pobijedili koliko, nekih 5 utakmica, e tako bi trebalo ugrati uvijek, ali, slažem se na kraju ovog posta, s nekoliko kvalitetnih pojačanja, recimo jedan Tevez, Kranjčar, ...
Uvjeren sam da će iduće sezone biti bolje, i Liverpool-u i meni !!
Znam ja kad je MC nastao i da je u samom gradu popularniji nego MU, mislio sam na uspjehe kluba u čemu se ne može mjeriti sa Liverpoolom ili Unitedom. Zato je ona opaska "tamo neki MC".
To za navijačku himnu apsolutno stoji, YNWA je najbolja takve vrste na svijetu i tačka.
Meni je Liverpool u srcu bez obzira bio prvi ili zadnji.
Ja se nadam da će i rezultati naić.
Ja sam navijač Uniteda već dobrih 15ak godina, ali želja mi je otići na Anfield i prisustvovati pjesmi prije početka utakmice. Mislim da u svijetu nogometa nema ljepše stvari, čudesno kako to zvuči. Manchester ću si priuštit ove godine, a nakon toga pravac Anfield :D
Još jednom, NE PRIČA SE PREKO "YOU NEWER WALK ALONE", kako je upravo sada rekao komentator današnje utakmice 5 kola FA Kupa, veličanstveno, naježio sam se totalno, još samo da i pobijede i dokažu uspon forme !!!!
Još jednom, NE PRIČA SE PREKO "YOU NEWER WALK ALONE", kako je upravo sada rekao komentator današnje utakmice 5 kola FA Kupa, veličanstveno, naježio sam se totalno, još samo da i pobijede i dokažu uspon forme !!!!
Uhh 2:1. Da je bar ovaj slobodnjak ušao od Gerrarda, bio bi fanomenalan gol.
Ajmo 3:1!!!
Hahah :) Ovi ne mogu u mrežu Liverpoola pa trpaju u svoju :)
Opaaa 6:1. Nisam odavno vidio ovakvu pobjedu!
Opaaa 6:1. Nisam odavno vidio ovakvu pobjedu!
Slažem se, još sada kada bi se to nastavilo i u Premiershipu, pa makar da uđu u 4 kolo kvalifikacija !!!!
Alaj bih volio da se ovo obistini !!!!
LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/ancelotti-torres-bi-se-mogao-vratiti-u-liverpool/600805.aspx
Sutra Finale Carling Kupa! Idemo po taj trofej!!
Dugi post ne osvajanje trofeja od 6 godina, zadnji osvojen 2005/06(FA Kup) sutra imamo priliku prekinuti taj post!
Vjerujem u pobjedu! Idemo!!!
17:00h Cardiff - Liverpool Wembley stadion!
Sutra Finale Carling Kupa! Idemo po taj trofej!!
Dugi post ne osvajanje trofeja od 6 godina, zadnji osvojen 2005/06(FA Kup) sutra imamo priliku prekinuti taj post!
Vjerujem u pobjedu! Idemo!!!
17:00h Cardiff - Liverpool Wembley stadion!
bilo bi lijepo da se nakon toliko vremena ponovno nađe novi trofej u liverpoolovim vitrinama.
j*bote život
Prvi put puknu na gol i u mreži je.
Dobro pa je 30-70 % posjed lopte na strani liverpool-a
60 min Škrtel 1-1 (kad sam vidio stativu mislio gotovo je)
j*bote život
Prvi put puknu na gol i u mreži je.
Dobro pa je 30-70 % posjed lopte na strani liverpool-a
Nema veze što je 70% posjeda lopte na strani liverpoola kao što vidimo rezultat je nažalost 1:0 za Cardiff
Inače jako dobro poluvrijeme za gledanje. Imao je liverpool dosta prilika.
Treba odmah uvesti Craig Bellamya i odamh od prve minute napasti.
Idemo!!!
Martin Škrtel!!!!! 1:1
Kuyt 1:2 !!
EDIT:nazalost 2:2 :(
tooooooooooooooooooooooooo
ja sam msilio da je gotovo nakon što su 2 penala zaredom promasili
Teška ali slatka pobjeda!!!
Evooooo ga!!!!!
Jao kad je Gerrard falio mislio sam da je gotovo.
Evooooo ga!!!!!
Jao kad je Gerrard falio mislio sam da je gotovo.
Pa Gerrard je i mašio i gotovo je ... al ne "naš" Gerrard
Treba zahvalit rođaku
Bravo Liverpool!
baš mi je drago da su osvojili ovo,kakvo slavlje na kraju utakmice,svaka čast! Nadam se da će im ovaj trofej pomoći da se vrate onim igrama otprije nekoliko godina.
Carling Cup osvojen i s time imamo Europu. Idemo još po FA Cup.
U sezoni trebaju pokušati svim silama do 4mjesta.
"Why god, why ??"
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/428034_342447022460043_214679285236818_934322_1077824523_n.jpg
I jedna prigodna (ko je gledo tekmu znat ce)
Super je što je Liverpool osvojio, ali tako se mučit protiv Cardiffa užas. Treba se nešto mijenjat u klubu pod hitno.