FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.683.167
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Hexfire kaže...
donator_bubrega kaže...

Nisam baš u toku s Barcom zadnje vrijeme, zašto Pep odlazi?

Nisu mu plaćali socijalno i mirovinsko.

i ono što je najvažnije, nije bio prijavljen {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Slike Barcinih igrača dok su bili djeca:

Prvi red: Pique, Messi, Cuenca, Alves, Afellay, Iniesta i Alexis.
Drugi red: Puyol, Valdes, Fabregas, Xavi, Thiago, Villa, Busquets i Tello.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 0:07 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

tello i alves skoro pa isti

15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
antimadridista kaže...

Ma Xavi najjaci :D Istu facu,pogled ima kao danas xD

In game: D-Ki11a aka Legendic
16 godina
Legendic1911 kaže...
Logigamer kaže...
antimadridista kaže...

Ma Xavi najjaci :D Istu facu,pogled ima kao danas xD

ma izgleda ko gospodin i u tim godinama...haahha

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve više i više se nagađa da će ovako izgledati novi dresovi Barce. Ovaj domaći je ok, premda bi rađe da su prugice, ali gostujući i golmanov {#} {#} {#} su katastrofa. Meni stvarno nije jasno šta ovi dizajneri iz nikea rade na tom poslu?

svi dresovi svi dresovi
gostujući gostujući
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 18:58 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

Dresovi su koma, gdje je ona prepoznatljivost sa prugama? Jedna pruga kroz sredinu?! Ne znam kak i to Barca može dozvoliti ili oni nemaju nikakvog utjecaja?

17 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Sve više i više se nagađa da će ovako izgledati novi dresovi Barce. Ovaj domaći je ok, premda bi rađe da su prugice, ali gostujući i golmanov {#} {#} {#} su katastrofa. Meni stvarno nije jasno šta ovi dizajneri iz nikea rade na tom poslu?

Budi sretan da niste dobili rozi dres s crnom zvijezdom ko juve.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Balvan8 kaže...

Budi sretan da niste dobili rozi dres s crnom zvijezdom ko juve.

Adidasovi dresovi su bolji, oni imaju svoj neki koncept i male promjene iz sezone u sezonu.Dok se Nike igra s tim nijansama boja, prugama...

Sad se smiješ jer si shvatio da si idiot.
15 godina
Balvan8 kaže...

22.5. je i službeno predstavljanje dresova. Ove domaće još i mogu nekako podnijeti, iako su najlošiji unazad nekoliko godina, ali ove gostujuće nemogu pogledati koliko mi loše izgledaju.

17 godina
antimadridista kaže...
Balvan8 kaže...

22.5. je i službeno predstavljanje dresova. Ove domaće još i mogu nekako podnijeti, iako su najlošiji unazad nekoliko godina, ali ove gostujuće nemogu pogledati koliko mi loše izgledaju.

dresovi su mi ocajni... hvala bogu da imam dress iz 2007... taj je savrsen

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...
Balvan8 kaže...

Sve više i više se nagađa da će ovako izgledati novi dresovi Barce. Ovaj domaći je ok, premda bi rađe da su prugice, ali gostujući i golmanov  {#}  {#}  {#}  su katastrofa. Meni stvarno nije jasno šta ovi dizajneri iz nikea rade na tom poslu?

dresovi su mi ocajni... hvala bogu da imam dress iz 2007... taj je savrsen

Iz 2007, sa onim amblemom 50 godina Nou Campa? Imam i ja kupljen na Nou Campu, stvarno je savrsen. Just bragging  {#}

A ovi su ocajni, ne svidjaju mi se ni domaci, ali ajd bar su pogodili boje kod njega.

17 godina

dada taj... jos iza njega messi 19 :D

15 godina
FC Barcelona
meni je najdraži onaj iz 2008./2009. sa dvije velike pruge, možda zbog toga što je to najuspješnija sezona u povijesti kluba, a i gostujući su tad bili lijepi,onaj žuti, taj dres imam.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Izgleda da će prvo ovoljetno pojačanje biti Jordi Alba, Barca nudi 12 mil €, Valencia traži 18mil €, valjda će se naći negdje na pola puta. Transfer trebao biti gotov prije Europskog prvenstva.

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFFyVZVAyyYgwQguaE&tmpl=coranto_spa_news

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 23:10 (Balvan8).
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...

xavi like a sir

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
16 godina
FC Barcelona
"Despite many offers and the club considering his exit for a while, Barcelona is now about to decide Alves won't be sold this summer. [md]"

mislim da kvalitetnije zamjene ionako nema na trzistu...

a nakon jucerasnjeg finala, radije bih vidio falcaa, nego llorentea u barçi ;)
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
mrzech kaže...
"Despite many offers and the club considering his exit for a while, Barcelona is now about to decide Alves won't be sold this summer. [md]"

Obojica su vrhunski odigrala ovu sezonu i vjerojatno će obojica mijenjati klub na ljeto.

Llorente bi se možda lakše prilagodio Barci pošto i Athletic igra na sličan način, a vjerojatno bi bio i duplo jeftiniji od Falcaa.

17 godina
mrzech kaže...

ko ce iskrcat 60 mil za njega to je pitanje... a jos triba kupit dc i wbl...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

On vrijedi svakog milijuna:) lik trpa golove di god stigne

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
carcharodon kaže...

On vrijedi svakog milijuna:) lik trpa golove di god stigne

ma znan ja to al nece ga at. madrid pustit nema teorije... bar ja da se mene pita ne bih, jer tesko je zamjeniti takvog napadaca...

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

vjerojatno City. {#}

17 godina
Balvan8 kaže...
Obi Wan kaže...

vjerojatno City. {#}

iskrcat ce oni i 100 mil al je to njima problem. samo ce manchini lagano:

*call sheik.

roberto: hello sheik i need 100 mil.

sheik:  anything else?

roberto: well on second thought, i need 200 mil.

sheik: done. anything else roberto?

roberto: we shall be in touch sheik.

14 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Pa ja sam ga i prije jučerašnjeg finala htio vidjeti u Barci. Recimo, da su doveli njega umjesto Sancheza na početku sezone. Ali je Falcao bi dosta skuplji. Definitivno jedan od najubojitijih napadača današnjice... i nije to od jučer.

Balvan8 kaže...
Obi Wan kaže...

vjerojatno City. {#}

Stvar je u tome da City već ima napadača za tri ekipe. OK možda će i prodat/pustit kojeg na ljeto... ne treba zaboraviti ni PSG koji će isto vjerojatno keširati puno, samo pitanje je koliko je PSG zanimljiva destinacija trenutno.

BTW. glede sinoćnjeg finala, nekako sam i predviđao ovakav rasplet (ne možda baš 3-0) iako mi je žao Bilbaa, volio bi da su osvojili, možda su kroz cijelu EL i više zaslužili da je osvoje, ali tako to ide u nogometu.

17 godina
trap kaže...

Stvar je u tome da City već ima napadača za tri ekipe. OK možda će i prodat/pustit kojeg na ljeto... ne treba zaboraviti ni PSG koji će isto vjerojatno keširati puno, samo pitanje je koliko je PSG zanimljiva destinacija trenutno.

po meni džekson i oni degen balottelli ce ic ca. onda ostaju the boy aguero i the boy tevez. 

14 godina
neaktivan

Vraćaju im se uskoro i Adebayor iRoque Santa Cruz, ali oni će vjerojatno i dalje po posudbama ako ne nađu nekog kupca... :D

16 godina
FC Barcelona

Adebayor će vjerojatno ostat u tettenhama, dok za cruza nezzz.

a po meni ne traba nam falcao, jer me podsjeća na ono kad je eto'o i 40mil otišlo na

ibrahimovića, a nije se uklopia, jednostavno treba odustati od skupih pojačanja, ne kažem

da se nebi falcao uklopia, al to je moje mišljenje..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Samo sam Xavia prepozno.

15 godina
FC Barcelona

Mislim da je Falcao sinoć potvrdio kakva je igračina i samo je još više potaknuo mnoge klubove da ga se domognu u ljetnom prijelaznom roku. Dobar bi bio i u Barci, nema sumnje.

15 godina
FC Barcelona
Ma nema šanse, Atletico je za njega dao preko 40 milijuna, a nema sumnje da mu je sad cijena još i veća, tako da se ne treba ni nadati da dolazi u Barcu, to je nemoguća misija s obzirom na to kolikim se budžetom raspolaže ovo ljeto. Doći će vjerojatno Alba i možda još jedan obrambeni igrač ili napadač. Vjerujem da će stići 2 nova igrača i da će se isto tako prodati dvojica ili trojica i to je to.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice