Pa ja se čudim jer takvih stvari ne bi trebalo biti. Meni trenutačno ne pada na pamet niti jedan trener koji non-stop blati druge i koji stalno bljuje takve nebuloze da to nije za vjerovati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ja se čudim jer takvih stvari ne bi trebalo biti. Meni trenutačno ne pada na pamet niti jedan trener koji non-stop blati druge i koji stalno bljuje takve nebuloze da to nije za vjerovati.
upravo tako. Lako je reći "uvijek je bio takav", to jednostavno nije i ne smije biti opravdanje i njegovo ponašanje nije normalno.
upravo tako. Lako je reći "uvijek je bio takav", to jednostavno nije i ne smije biti opravdanje i njegovo ponašanje nije normalno.
Nisam ga ja ni pokušavao opravdati, već par puta sam rekao što mislim o njemu kao čovjeku. Ali smiješno mi je da se svaka njegova izjava mora toliko analizirati i da se iznova ljudi čude kak je mogao nešto reći, kad je svima jasno da je on takav i da se neće promijeniti. Pa ovo nije ni prva, a sigurno ni zadnja takva izjava.
Nisam ga ja ni pokušavao opravdati, već par puta sam rekao što mislim o njemu kao čovjeku. Ali smiješno mi je da se svaka njegova izjava mora toliko analizirati i da se iznova ljudi čude kak je mogao nešto reći, kad je svima jasno da je on takav i da se neće promijeniti. Pa ovo nije ni prva, a sigurno ni zadnja takva izjava.
Poanta je da takvih izjava ne bi smjelo biti, ama baš nikada. Osobe koje su eksponirane na toj razini bi se trebali držati nekih viših standarda, barem u javnosti ili u obraćanju istoj.
Nije istina da ne bi smjelo biti. To ide na dušu njemu i njegovoj reputaciji, a ako njega nije briga za to, ne razumijem zašto je vas? On je takav i sigurno se neće promijeniti, a izjave sigurno nisu "slučajne".
To što ja pišem je moje mišljenje i ja mislim da takvih stvari nikada ne bi trebalo biti. Ako imaš nekoga za pohvaliti, učini to, ali davati negativne komentare i omalovažavati nečiji uspjeh je, iskreno rečeno, odvratno. To nije fer, to je nesportski, to nije način na koji bi se trener jednog uglednog kluba trebao ophoditi. Bio on Mourinho, Ferguson, Ancelotti, Guardiola ili bilo tko drugi.
On ovakve stvari radi zato da puni naslovnice i diže tiražu, da se o njemu stalno priča i da je on uvijek tu negdje, da nam se smiješi sa neke naslovnice.
Treneri bi u javnosti trebali biti gospoda koji sa klupe u odijelima prate susret (a ne da bodu pomoćnike u oči i sudjeluju u tučnjavama), normalno odgovore na pitanja koja im postave novinari i ništa više. Ovo što su danas neki treneri postali je posljedica čistog senzacionalizma i bezrazložnog veličanja gluposti.
A mene je briga zato što mi se ne sviđa u kakav se cirkus to sve pretvorilo i želim nešto reći protiv toga (koliko god to uzaludno bilo).
Treneri bi u javnosti trebali biti gospoda koji sa klupe u odijelima prate susret (a ne da bodu pomoćnike u oči i sudjeluju u tučnjavama), normalno odgovore na pitanja koja im postave novinari i ništa više. Ovo što su danas neki treneri postali je posljedica čistog senzacionalizma i bezrazložnog veličanja gluposti.
Ne živimo u idealnom svijetu i nikad nećemo. To je dio njegove taktike i rijetko kome se sviđa, naravno ni meni se ne sviđa takav pristup, što samo potvrđuje da mu je najbitniji rezultat i uspjeh.
Glupo je raspravljati o Mourinho njegove izjave više ne iznenađuju nikoga. Sve što on govori nije slučajno i zna zašto to govori. Želi isprovocirati Guardiolu da bi ga time vratio natrag u nogomet. Mourinho želi Guardioli poručiti da uzme trenersku klupu nekog drugog kluba pa onda pokaže svoje sposobnosti. Ako bi Pep kiksao u što nevjerujem, Mourinho bi došao na svoje i mediji bi smanjili reputaciju Pepu.
Ne živimo u idealnom svijetu i nikad nećemo. To je dio njegove taktike i rijetko kome se sviđa, naravno ni meni se ne sviđa takav pristup, što samo potvrđuje da mu je najbitniji rezultat i uspjeh.
Nije sad baš kao da je to što Mourinho radi uobičajena praksa kod ostalih trenera. On je jedini koji se tako ponaša.
Valjda je moj problem što sam nogometni romantičar pa očekujem da se nakon utakmice protivniku stisne ruka, a ne gura prst u oko (i doslovno i simbolično).
Nije sad baš kao da je to što Mourinho radi uobičajena praksa kod ostalih trenera. On je jedini koji se tako ponaša.
Valjda je moj problem što sam nogometni romantičar pa očekujem da se nakon utakmice protivniku stisne ruka, a ne gura prst u oko (i doslovno i simbolično).
Izuzev tog guranja prsta u oko, ostalo se događa i na relaciji ostalih trenera. Prepucavanja na presicama su sasvim normalna stvar. Mourinho je tu najizraženiji, ali sigurno ne i jedini. To dakako ne opravdava njegovo ponašanje.
Pep je valjda idealan, iako bih volio da i on nekad kaže što misli, a ne ono što navijači žele čuti.
Izuzev tog guranja prsta u oko, ostalo se događa i na relaciji ostalih trenera. Prepucavanja na presicama su sasvim normalna stvar. Mourinho je tu najizraženiji, ali sigurno ne i jedini. To dakako ne opravdava njegovo ponašanje.
Pep je valjda idealan, iako bih volio da i on nekad kaže što misli, a ne ono što navijači žele čuti.
Mourinho je rekao da je on stvorio savršenu sliku o sebi.
Vrlo vjerojatno zahvaljujući takvom stavu. On kaže svojim igračima ono što misli i to je najbitnije. Po meni je puno bolje nešto prešutiti i ne reći nego praviti parade pred novinarima.
I mislim da je za jednog trenera puno bolje biti neka enigmatična figura nego neki klaun. To je vrlo vjerojatno do osobnosti trenera i do granica (dobrog ukusa) koje su spremni prijeći.
Većina toga što Mou radi je samo predstava za medije. Savršeno dobro zna kako doći na naslovnicu, a i "novinari" mu to toleriraju tak da imaju o čemu pisat. Kažu da je i negativni publicitet bolji nego nikakav publicitet. Tak je i ovo. Da je Mou čestitao Pep-u na svemu možda nitko to ne bi spomenuo, ovako se opet raspravlja o njemu.
Naravno da on to radi da bi on bio u prvom planu,ali neprihvatljive su neke stvari koje je on rekao za Barcu i Guardiolu,to još nikad nisam vidio da netko od trenera konstantno izjavljuje za neki klub. Pa on je nakon prve utakmice polufinala protiv Bayerna pričao o Barci,kad je ispao od Bayerna nakon druge utakmice opet je pričao o Barci. Kad je osigurao naslov protiv Bilbaa on je pričao o nekim penalima koji su suđeni za Barcu tu večer. To je neprihvatljivo što je on u ove 2 godine izjavio o Barci i Guardioli i ne smije se događati da takvi ljudi konstantno uništavaju reputaciju nekom klubu. Ovo govorim jer se zna da Mourinho iza sebe ima puno svojih "sljedbenika", prvenstveno iz razloga što je vrhunski taktičar i drugačiji je karakter od ostalih trenera. Naravno da će ti "sljedbenici" poslušati sve što on kaže i uzeti to za istinu. Ako je vrhunski trener,odna treba biti i uzor,nažalost ovako je nekima uzor,ali na krivi način.
Bilo je već par stranica prije, ali svejedno je super.
Bilo je već par stranica prije, ali svejedno je super.
A jbg ne pratim bas ovu temu,uletim tu i tamo s necime pa... xD
Odlična vijest za Hrvatsku repku
I još da Villa bude što dulje izvan stroja
Sigurno Bilić i kompanija pucaju na finale..
nece nama to nista pomoc ako budemo igrali ka ku*ac...
Sigurno Bilić i kompanija pucaju na finale..
Treba prvo proći skupinu s španjolcima pa ćemo onda se nalaziti u finalu S obzirom da smo u skupini s španjolcima, ircima i talijanima želim svima njima najgore. Nije lijepo za reći, ali jebiga...
http://www.24sata.hr/nogomet/barcelona-je-objavila-11-imena-traze-beka-branica-i-napadaca-265087
clanak sa 24 sata
ja bi volio da dođe David Luiz ako već Thiago Silva ne ide iz Milana i još Jordija Albu. Za napad neznam ni sam,nitko nezna na kojoj razini će biti Villa kad se vrati nakon ozljede,niti ostaju li Tello i Cuenca tak oda je tu sve otvoreno.
ja bi volio da dođe David Luiz ako već Thiago Silva ne ide iz Milana i još Jordija Albu. Za napad neznam ni sam,nitko nezna na kojoj razini će biti Villa kad se vrati nakon ozljede,niti ostaju li Tello i Cuenca tak oda je tu sve otvoreno.
luiz je mlađi to i ja preferiram. jordi alba definitivno. villa ima godina, ne znam koliko moze na vrhunskom nivou odigrat, osim ako ce il ulazit sa klupe ili igrat svako drugu utakmicu. tello i cuenca ako su vec toliki talenti onda na posudbu nek se kale. ja bi volio vidjeti Llorente-a ako su vec toliko ''nasrnuli'' da kupe napadaca.
Premda ni ovaj Adrian iz Atl. Madrida nije za bacit.
Nisam baš u toku s Barcom zadnje vrijeme, zašto Pep odlazi?
Nisu mu plaćali socijalno i mirovinsko.
covik se kao mentalno iscrpio... dopi*dilo mu. bar ja tako mislim.