FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.689.293
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FC Barcelona

Ako je NETKO danas učinio grešku, to je Enrique kada je izvadio Rakitića! 

BTW; gdje mi se je izgubio kolega "Antiša", vjerojatno nije online ????

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
barcafan12 kaže...

Vidjelo se odmah,igra se na silu ko na pocetku sezone,Neymar fali i to se jako osjeti,malo kao da su se umislili poslije odlicnog perioda i upisali pobjedu prije utakmice,tako su i igrali...bezveze potrosena prednost nad Realom i Atleticom,sami smo si krivi

Ma fali njima neka novcana kazna i malo samara zajedno i igracima i treneru. 
Vode 2:0 bez obzira na izostanak Neymara, a nasa obrana i veza nije
sposobno zadnjih 13 minuta sacuvat tu prednost. U ovakim trenucima me nedostaje
Barca koja je kad vodi 1:0 znala sakrit loptu da protivnik izgubi volju za trazenjem.
A ovdje Barca vodi 2:0, i 13 minuta nisu sposobni izdrzat. SRAMOTA!!!
Na Nou Campu mi strepimo od Deportiva da nam ni 2:0 prednost nije dovoljna. 
Nisam vidio, zasto je enrique izvadio albu i stavio mathieua?? Oba gola sa njegove strane,
naravno da nije jedin i krivac, ali sunce ti drago jadno. 
Protiv Valencie, sad Deportivo mi ispustamo bodove. U jendom trenutku smo ekipa
koja rastura, a vec u drugom strepimo od je*enog Deportiva na Nou Campu. SRAMOTA...
Nije problem ni izgubiti, ni zapast u losu formu, al ovo je ipak previse. I onog sandra i munira poslat u 3 pm lagano nek
igraju. Varaju se ak misle da Real nece predstavljati prijetnju samo zato jer su ga razmontirali tam.

Jos jedna stvar, odlika velikih ekipa je da u vakim utakmicama i kada igraju lose, pobjeduju, 
Barca je to negdje izgubila cini se. Mozda ovo sve zvuci prekriticno, al jedna velika ekipa ne moze u jednoj POLUSEZONI
upast 2 puta ovako stanje. Barca je je bila u pocetku prvenstva u takoj formi, pa su se digli, 
a sad na kraju polusezone opet neshvatljivo padanje. Znam da su samo 2 utakmice u pitanju, 
ali to su 2 utakmice u kojima imas unatoc svemu pobjedu u dzepu, a onda sve prospes. Idemo dalje,
al svaki sljedeci kiks ce donositi nervozu.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nek se gone u tri pm. Dok se neki trgaju za bodove do zadnje sekunde, ovi drkaju po travnjaku zadnjih 15 minuta. To je toliko neozbiljno, da su posrali sve dobro što su ove sezone napravili.

Rijetko se može vidjet gorih i nesposobnih igrača kao sto su Munir i Sandro.

A Busi je zasrao samo tako, ponekad poziciju centralnog obrambenog treba shvatit malo ozbiljnije..

U kurac, zasrali mi vecer....

Katalonac_HR
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ako je NETKO danas učinio grešku, to je Enrique kada je izvadio Rakitića! 

BTW; gdje mi se je izgubio kolega "Antiša", vjerojatno nije online ????

Nije bilo ni tebe nakon šamaranja na Bernabeu, tako da malo ohladiš....

Katalonac_HR
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Daj lucko, vrati se u rupu.

Bezveze ispustena pobjeda, ne znam cemu je uopce mathieu ulazio, evo sa 6 bodova prednosti u dvije tekme skoro pa sve prokockano, nevjerojatno.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lucko i ekipica na aparatima, ajmo villareaaaaaal

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Lucko i ekipica na aparatima, ajmo villareaaaaaal

Odlicno igraju,Real nije uputio ni udarca ja mislim,moglo je vec hladno bit 2-0 3-0 samo da su precizniji bili,samo neka ovako nastave,ako pobjede remi s Deportivom onda i ne izgleda toliko lose 

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije samo ronaldo igrac za male tekme, ima ih u realu veci broj....

Lako je jadnike punit, i zabijat servirano, a protiv malo jače obrane nezna ko mu glavu nosi.....izgleda smiješno.....

Katalonac_HR
14 godina
FC Barcelona

Dinamo Kijev - Manchester City
Benfica - Zenit
PSV - Atletico
Juventus - Bayern
Arsenal - Barcelona
PSG - Chelsea
Roma - Real Madrid
Gent - Wolfsburg

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 12:25 (Jack Black).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

znaci i ove godine pisamo po klubovima iz "najjace" lige na svijetu.

16 godina
Volio bih da smo dobili Chelsea da ih rastavimo jednom i svagda za 2009. i 2011. u kompletu na celu s murinjom
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
13 godina
Mitch kaže...
Volio bih da smo dobili Chelsea da ih rastavimo jednom i svagda za 2009. i 2011. u kompletu na celu s murinjom

Ovaj Celski razbije Cibalija sa juniorima...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stari poznanici, Alexis se susreće sa Barcom, bit će dobro, još se kao jučer sjećam onog gola Messija i maestralne Iniestine asistencije :)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

2:15 mafija smrdljiva

16 godina
Tommy_123 kaže...

I što to točno dokazuje? Pa izmješao je to dobro ovaj prije njega tak da je svejedno koju je lopticu pograbio. 

16 godina
Jack Sparrow kaže...
Tommy_123 kaže...

I što to točno dokazuje? Pa izmješao je to dobro ovaj prije njega tak da je svejedno koju je lopticu pograbio. 

Kao teorija je antimadridista da je Zanetti pratio baš tu lopticu i nju lažno miješao....

Makar sumnjam, iako sam žešći fan Barce, a on je uvijek bio častan igrač

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa meni izgleda kao prevara, nema veze što je ovaj prije promješao, zašto se pravio onda Zanetti da mješa a drži samo jednu kugli, no dobro.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 19:56 (Tommy_123).
16 godina
Eh i da je namjestio Romu Realu, nama nije namjestio Arsenal...sasvim je svejedno koga Real dobije zapravo osim Juventusa, Bayerna ili nas...
16 godina
Tommy_123 kaže...

Pa meni izgleda kao prevara, nema veze što je ovaj prije promješao, zašto se pravio onda Zanetti da mješa a drži samo jednu kugli, no dobro.

Da jer ima xray vid pa vidi što piše u nutra.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

bosanski dijamant ce potopiti klubic iz madrida,a mozda i miralem pjanic on im je vec presudio jednom :)

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jos samo da barcainter iskomentira i upotpuni ovo veselo probisvijetsko drustvo

15 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Jos samo da barcainter iskomentira i upotpuni ovo veselo probisvijetsko drustvo

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

If Barça win the Club World Cup, Ivan Rakitić would have all international club titles: CL, UEFA Supercup, Europa League (w/ Sevilla) 

16 godina
Jel postoji igrac koji ima sve?
16 godina
Mitch kaže...
Jel postoji igrac koji ima sve?

Mogli bi igrači Porta koji su igrali od 2002 do 2005. jer je porto u te 3 godine osvoji sva ta natjecanja ;)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko ja znam, nitko nema. Veliki igrači poput Deschampsa, Cafua, Xavia itd itd su sve digli osim europske lige.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 23:44 (Tommy_123).
14 godina
kexzoR kaže...

bosanski dijamant ce potopiti klubic iz madrida,a mozda i miralem pjanic on im je vec presudio jednom :)

Ova dvojica ne bi potopili ni plastični brodić s kojim se djeca igraju u kadici. Real je u kurcu ali Roma je kršina.

13 godina
kexzoR kaže...

Pjanic jos da... al ovaj nebi pogodio kucu iz unutra.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo i mene nakon duge ne opradane suspenzije...

Fali nam kvalitete na klupi zato smo i izgubili 4 boda u zadnje dvije utakmice...Mathieu je ove sezone strašno loš,Munir i Sandro bolje ne komentirati...

Uglavnom nemamo sreće ali to će se sve vratiti u rugom dijelu...

Real je toliki krš od ekipe da je to nejverovatn da su ovoliko bodova izvukli..Nijdnoj jačoj ekipi nisi stvorili 2 šanse...Očekujem njihov ispadanje već u ćetvrfinalu LP i to sa sramotnom razlikom.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Da je Real naletio na Arsenal ja vam garantiram da bi ispali....

Ali ja se bojim i za nas...cekaju nas dvije tekme nadigravanja, a Ozil, Giroud i Sanchez vrhunski funkcioniraju....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice