Ma daj ste culi debile s tribina, jadna im majka.
Evropsko rukometno prvenstvo - Srbija 2012
- poruka: 391
- |
- čitano: 58.077
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Pirat01
Ja mogu, ali zašto ste zviždali na našu himnu i vikali nam ustaše?
kako su nam se narugali...ali bit će bolje idemo hrabro osvojiti to 4. mjesto
kako su nam se narugali...ali bit će bolje idemo hrabro osvojiti to 4. mjesto
lol?
Recite što hoćete, ali ovo je ZASLUŽEN poraz naših.
Imam osječaj da bi ovaj Stanić prije primo u guzu nego u gol
Imali smo sve, imali smo igru, jedino nismo imali golmana, a oni su ibali hobotnicu
Idemo u nedelju po BRONCU
Pirat01
Nismo SVI, samo onaj ljudski sljam koga ima u svakom narodu.
dobro su nas srbi skresali
nista svaka im cast
zivot ide dalje,
navijanje je bilo korektno tj u duhu nasih odnosa
ni mi nismo bolji
pa ko bi mogao trpit srpsku himnu u Hrvatskoj (osim istijana)
svugdje bi se fuckalo
danas je srbija bila bolja
nazalost
GOTOVO!
26:22
Pobeda srbije!
tu si pobjedu zabij u usta.
Fala takodje
Odo se napit
ma šta ćeš se ti napit? kole?
Vecina Srba je oduvijek bila zadrta i nekulturna i to su opet dokazali.Mi smo sutjeli dok je himna svirala.Sramota jedna ogromna za cijelu Srbiju.A ni nasi se nemogu pohvaliti sjajnom igrom u 2 poluvremenu.
bar smo pokazali da smo kulturniji.
Totalno razočaranje.
Ja ne znam tko tu koga laže, ali ovo 2. poluvrijeme nije bilo za ništa!
I oni laseri, šta reći, samo sam se raspiz.dio, totalno razočaranje.
Lino Červar,vrati seee
Pirat01
Nismo SVI, samo onaj ljudski sljam koga ima u svakom narodu.
Ima ga u svakom narodu, a opet se ne čuje često zvizđanje za vrijeme tuđe himne....
Recite što hoćete, ali ovo je ZASLUŽEN poraz naših.
Imam osječaj da bi ovaj Stanić prije primo u guzu nego u gol
Imali smo sve, imali smo igru, jedino nismo imali golmana, a oni su ibali hobotnicu
Idemo u nedelju po BRONCU
Ma ni nemamo golmana od kad je otišao Šola.
ŠOLA JAVI SEEEEEEEEEEEE
London je naš!
Neka tamo zvižde majku im
Ne mozemo podnijeti pristranost Franucuza vama,nemozemo podnijeti jednu veliku nekulturu.Lose smo igrali,sto jest jest.No suci i navijaci su me razocarali,dokazali ste da ste totalni primitivci,vas 99%.Uz to sve jos smo i dobro pokradeni.Dode mi da namlatim i suce i navijace.
Bravo, tako se igra za Lijepu našu! Sramota! Da nam Srbi sviraju marš na Drinu?! Mrš, fuj!
e pap ovo večerašnje izrugivanje (ustaše i izviždavanje himne) te provociranje (na razne načine)... a tek ponašanje srpskih navijača je na nivou majmuna (pa i onki se bolje ponašaju od Srba)
= retardiranih, usranih, debilnih, posranih, mutavih i da ne nabrajam dalje srba i četnika
Da ovakve stvari bile bilo gdje u Hrv dobili bi minimalno 5 godina izvan Europe... ("navijanje")
Goluzine postupke i "govor" u time-outu necu ni komentirat kolko je to lose...
Suci, kaj reci osim: Francuzi....
nikad vise necu gledat rukomet nikad. samo zato sto su od srbije izgubili .samo od njih nisu smjeli izgubit .za mene je za sva vremene nazalost gotovo sa hrvatskim rukometom
SAD ĆEMO MI POBRAT JOŠ JEDAN PORAZ, KAD NAVIJAČI KRENU KUĆ BUDU DOBILI PO PIKSI
sramota.
spušili smo teško, al ponosan sam na naše :D
nikad vise necu gledat rukomet nikad. samo zato sto su od srbije izgubili .samo od njih nisu smjeli izgubit .za mene je za sva vremene nazalost gotovo sa hrvatskim rukometom
lol ljudi sta je vama.
Iskreno nisam ni očekivao pobjedu, kad sam vidio lasere bio sam siguran da gubimo.
Stavite se u poziciju golmana i zamislite da branite s laserom u očima.
Sta se cudite zvizdanju na himnu? Vi kao ne zvizdite pa zaboravili ste sta je bilo kad god igramo kod vas. Kad igramo mi i vi, to je vise normalna stvar jadno je o tome pricati. I ako je neko rival normalno da cemo na kraju slaviti i rugati vam se...
Pa sjetite se samo sta je Dobud uradio Filipovicu sad na evropskom u vaterpolu...
Eto,toliko o dobroj igri xD.
Nebi se mi zvali HRVATSKA bez dramatizacija i
gubljenja zivaca
Pa ja sam Srbin.. necu sigurno tu plakat za pobedu..
Postena pobeda! Hrvatska odbrana nije bila nikakva a napad jos gori
sta je sramota izgubit od srbije?
eto ti na srbi pobjedili.sto reci nego cestitam
mi smo se raspali a oni na krilima publike dosli do pobjede
komentar van terena:pa pi*ka mu materina zar mozete bit tako retardirani pa za vrijeme himne zvizdat ili nasem golmanu laserom u oci dok se izvodi sedmerac.pa ja bi objesio naopacke te pojedince
zbog jednog gubitka ti ne bi gledo? ja jedino od sportova volim pogledat rukomet, a i nastavit ću.
relativno dobro smo išli u 1. p. , a u 2. smo već od početka zasrali.
Sto reci? Koju posluku porati? Dva poluvremena,dvi utakmice.Kad je drugo poluvrijeme prepušteno na leđa jednog igrača koji nas je vukao onda je to katastrofa za jednu ovako kvalitetnu reprezentaciju.Nemamo se pravo žaliti ni na sudce ni na lasere jer svoju priliku nismo iskoristili.Sad po broncu!!!
eto ti na srbi pobjedili.sto reci nego cestitam
mi smo se raspali a oni na krilima publike dosli do pobjede
komentar van terena:pa pi*ka mu materina zar mozete bit tako retardirani pa za vrijeme himne zvizdat ili nasem golmanu laserom u oci dok se izvodi sedmerac.pa ja bi objesio naopacke te pojedince
brate da tebi neko zvizdi uvijek na tvoju himnu a mi da vas docekujemo kao gospodu,pa ne ide bas to.