Dinamov preuređeni stadion

poruka: 7
|
čitano: 2.763
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo..tema otvorena čisto da kao novinarka vidim što ljudi misle o preuređenom Maksimiru...

I usput...kako vam se sviđaju novi dresovi?

Bila je zima, vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke, za sobom je vukao crnkinju plavu, a kosa joj je padala niz ćelavu glavu.
14 godina
neaktivan
Re: Dinamov preuređeni stadion
Speaker_Dbk kaže...

Evo..tema otvorena čisto da kao novinarka vidim što ljudi misle o preuređenom Maksimiru...

Podržavam akciju Preuređivanja stadiona i jako mi se sviđa izgled Istočne i Sjeverne tribine,samo mala zamjerka na to što su dva ista natpisa GNK Dinamo i na istoku i na zapadu.Što se tiče postavljanja novog travnjaka,po dosad viđenom trava je vrhunske kvalitete a također treba čestitati ljudima koji su uredili stadion da bi mogli dočekati Europu na njemu.

Novi dresovi me se nisu nešto dojmili,dakle onaj plavi dres može proć a ova ostala dva su katastrofa.

14 godina
neaktivan
silentblader kaže...
Speaker_Dbk kaže...

Podržavam akciju Preuređivanja stadiona i jako mi se sviđa izgled Istočne i Sjeverne tribine,samo mala zamjerka na to što su dva ista natpisa GNK Dinamo i na istoku i na zapadu.Što se tiče postavljanja novog travnjaka,po dosad viđenom trava je vrhunske kvalitete a također treba čestitati ljudima koji su uredili stadion da bi mogli dočekati Europu na njemu.

Novi dresovi me se nisu nešto dojmili,dakle onaj plavi dres može proć a ova ostala dva su katastrofa.

Meni se više sviđaju ovi novi od prijašnjih dresova ;)

Bila je zima, vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke, za sobom je vukao crnkinju plavu, a kosa joj je padala niz ćelavu glavu.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 19:26 (Speaker_Dbk).
14 godina
neaktivan
Speaker_Dbk kaže...
silentblader kaže...
Speaker_Dbk kaže...

pa meni dresovi nisu toliko loši,svakako su mi bolji od predhodnih,jer su mi se oni zlatni gadili... :D

Ja sam upravo vlasnik zlatnog Dinamovog dresa kojeg je napravila Diadora i meni se osobno dres jako sviđa i puno mi je bolji od ovog trenutnog zlatnog.Al svatko ima svoj ukus!

14 godina
neaktivan
silentblader kaže...

Ja sam upravo vlasnik zlatnog Dinamovog dresa kojeg je napravila Diadora i meni se osobno dres jako sviđa i puno mi je bolji od ovog trenutnog zlatnog.Al svatko ima svoj ukus!

Istina...meni su se ful sviđali oni diadorini iz 2006. narančasti i plavi..koji su svima bili najgori..ali....

15 godina
Speaker_Dbk kaže...

Fino je znati da stadion na kojem reprezentacija igra više neće biti tolika smijurija. 

14 godina
neaktivan

Fino bi trebalo znati da korumpirana mafija iz HNS-a ce dozvoliti i drugim gradovima da osjeti "blagodati" reprezentacije, a ne da se samo utakmice igraju u Zagrebu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice