Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.031
|
čitano: 8.161.782
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Rast mišića i visina
Dex.pwn kaže...

Dajte mi neku marku kreatina koju da uzmem

http://www.myprotein.hr/sports-nutrition/kreatin-monohidrat/10530050.html

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Uredio sam post, uzet ću iz Proteini.si, našao sam neke al ne znam koji su najbolji... Možda da ipak uzmem manje, nisam neki profić da mi treba dvije i nešt kile...

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

I dal se isplati uzimati whey i kreatin? Ne idem trenutno u teretanu već u šupi/garaži vježbam zbigove, biceps/triceps i ramena(kako je Nixa objasnio u

).

14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

I dal se isplati uzimati whey i kreatin? Ne idem trenutno u teretanu već u šupi/garaži vježbam zbigove, biceps/triceps i ramena(kako je Nixa objasnio u

).

Sta se sad ispitujes tu,2 stranice prije si se nasrao ljudima sta tu imaju pitat ista kad imaju nixu na youtubu

l<l<l<l<l<l
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Jer jednostavno nema klip o tome?

12 godina
Rast mišića i visina

Dex.pwn

Predpostavljam da ne treniras dugo tako da ti ja nebi preporucio nikakve dodatke prehrani. Prvo se nauci hraniti i vjezbati. Ne kazem ja da ti ne smijes pit suplemente ali daba ti suplementi kad ti je prehrana losa.

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 11:19 (Vuk15).
14 godina
odjavljen
Vuk15 kaže...

Dex.pwn

Predpostavljam da ne treniras dugo tako da ti ja nebi preporucio nikakve dodatke prehrani. Prvo se nauci hraniti i vjezbati. Ne kazem ja da ti ne smijes pit suplemente ali daba ti suplementi kad ti je prehrana losa.

Nedavno kad smo pričali, rekli su mi(drugi članovi) da samo jedem puno, jer sam u razvoju... 

12 godina
Dex.pwn kaže...
Vuk15 kaže...

Dex.pwn

Nedavno kad smo pričali, rekli su mi(drugi članovi) da samo jedem puno, jer sam u razvoju... 

Tako je. Ove novce sto si htio dat za whey i kreatin potrosi na prehranu.

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
14 godina
odjavljen
Vuk15 kaže...
Dex.pwn kaže...
Vuk15 kaže...

Dex.pwn

Tako je. Ove novce sto si htio dat za whey i kreatin potrosi na prehranu.

A kak će tijelo znati jel protein iz wheya ili iz bijelog mesa? Zar nije bolje da uzmem whey jer iovako ne mogu dovoljno unjeti proteina? Hvala u svakom slučaju na pomoći, vjerojatno ću na proljeće uzet te dodatke

13 godina
Rast mišića i visina

Dex.pwn ajde na pametuj molim te . Kao ne mozes unjet 140 gr proteina iz hrane ? Imam dojam da nemas pojma a ni ne zelis naucit , tako da ne znam zasto uopce pitas nesto ! 

16 godina
Rast mišića i visina

pa i nije bas tako lako unijeti 140g proteina kroz prehranu ,to je 400g piletine ,100g tune , 100g jaja , 150g kikirikija otprilike ,nemaju svi bas novaca da jedu tako svaki dan :) 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
14 godina
odjavljen
loky4i4 kaže...

pa i nije bas tako lako unijeti 140g proteina kroz prehranu ,to je 400g piletine ,100g tune , 100g jaja , 150g kikirikija otprilike ,nemaju svi bas novaca da jedu tako svaki dan :) 

Stvar je u tome što nije svaki dan meso, nekad budce meso, nekad bude miks(blagdani, nedjelje, nešto svečanije), nekad bude lovačko(ko šta uvati)... I onda ipak razmislim da je ono čisti protein(valjda?), kužiš?

10 godina
Rast mišića i visina

ma bolje da kupis 26 posnih sireva (pilos iz lidla (ex milbona)) umjesto wheya :P

14 godina
odjavljen
Mr.Natural kaže...

ma bolje da kupis 26 posnih sireva (pilos iz lidla (ex milbona)) umjesto wheya :P

Ozbiljno vas pitam, dal da uzimam whey i kreatim i vježbam u šupi(tijelo ne znam jel to teretana ili šupa, jel to teg ili sepet drva) i barem se malo oblikujem za gym, kasnije kad recimo dođem na cca 70 kg idem u gym onda(iako mi je glupo ići sam)

13 godina
Rast mišića i visina

Cek nemas novaca za meso , kojem mozes nac uzasno jeftino na akcijama i sir isto , a imas za suplemente . I htio bi misice al ti glupo ici u teretanu sam . Zanimljivo , znam da ce te me popljuvat zbog ovog al taj decko nas malo prca . 

14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Ozbiljno vas pitam, dal da uzimam whey i kreatim i vježbam u šupi(tijelo ne znam jel to teretana ili šupa, jel to teg ili sepet drva) i barem se malo oblikujem za gym, kasnije kad recimo dođem na cca 70 kg idem u gym onda(iako mi je glupo ići sam)

1. Druži se vikendima, u gymu soliraj i budi u svom filmu. (naravno ne mislim da izbjegavaš nekog ako ga sretneš )

2. Ako za nekaj neznaš čemu služi, onda nemoj ni uzimat (kreatin npr.)

3. Hrana je broj jedan, whey je nemože zamjeniti!

14 godina
odjavljen
Rucipe kaže...

Cek nemas novaca za meso , kojem mozes nac uzasno jeftino na akcijama i sir isto , a imas za suplemente . I htio bi misice al ti glupo ici u teretanu sam . Zanimljivo , znam da ce te me popljuvat zbog ovog al taj decko nas malo prca . 

Rijetko kupujemo, sve je to domaće, Slavonija je to, nisam iz metropole

16 godina
Rast mišića i visina
14 godina
odjavljen

Hhahaha

Zato ne želim isto ić u teretano.. Da ubijem još nekog s tegovima 

17 godina
Rast mišića i visina

Apsolutno.
Vježbaj onda s tegovima doma. Evo koristan crossfit video tutorial mrtvog dizanja. 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
odjavljen
overhaul kaže...

Apsolutno.
Vježbaj onda s tegovima doma. Evo koristan crossfit video tutorial mrtvog dizanja. 

A koja je razlika od doma i u gymu? Da nije možda u prostoru? 

Šta to kod kuće ne možeš raditi kako treba?

17 godina
Dex.pwn kaže...
overhaul kaže...

Apsolutno.

Meni nema osobite razlike. Ali iz iskustva znam da ostali ovdje nemaju 
multigym, 150 kg olimpijske utege, 2x30, 2x20, 2x15, 2x10 setove bučica, 
eliptikal, veslanje, 2 seta ekspandera, klupe za benchpress, dipsove, prečke za zgibove, i tako te sitnice.
Ako ništa drugo, zato jer je kg željeza 20 kn, a ojačati bi uglavnom željeli teenageri bez svojih prihoda?
Ako ne spadaš u njih, isprika.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
odjavljen
overhaul kaže...
Dex.pwn kaže...
overhaul kaže...

Apsolutno.

Meni nema osobite razlike. Ali iz iskustva znam da ostali ovdje nemaju 
multigym, 150 kg olimpijske utege, 2x30, 2x20, 2x15, 2x10 setove bučica, 
eliptikal, veslanje, 2 seta ekspandera, klupe za benchpress, dipsove, prečke za zgibove, i tako te sitnice.
Ako ništa drugo, zato jer je kg željeza 20 kn, a ojačati bi uglavnom željeli teenageri bez svojih prihoda?
Ako ne spadaš u njih, isprika.

Zato imam brata koji je kupio utege za početak... Još prije, sad sam ih ja naslijedio.. To mi je prva brzina, druga će biti u teretanu.. A i ne vjerujem da u Županjskoj teretani ima sve to  

11 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Ja sam si kupio dumbells i barbell i jos imam u vrtu za zgibove i meni dovoljno nekako :)

14 godina
odjavljen
IvanDado kaže...

Ja sam si kupio dumbells i barbell i jos imam u vrtu za zgibove i meni dovoljno nekako :)

Šalji link! 

11 godina
odjavljen
14 godina
odjavljen

Koja slučajnost, takve je u buraz uzeo, iako mislim da su 30 kg al ajd

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

2 tjedna nisam trenirao,radi dimensions i outlook festivale ,12h svaki dan,jeo 1000kcal na dan,propao sam ko grcka,nekih 6 kila spusio u ta 2 tjedna

l<l<l<l<l<l
11 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Jel mi moze neko pomoc slozit tjedni plan treninga koji ukljucuje samo slozene vjezbe i cardio?

14 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Jel mi moze neko pomoc slozit tjedni plan treninga koji ukljucuje samo slozene vjezbe i cardio?

http://www.powerliftingtowin.com/powerlifting-novice-program/

l<l<l<l<l<l
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice