1. za koliko imas volje
2. tezine i ponavljanja u narednim serijama ce biti manje, normalno i ocekivano
3. smisao je vise zgaziti misic sto ce potaknuti vise hipertrofije
ali nego uglavnom, ici do otkaza previse i precesto pogotovo na compoundima jeste lose - ali ne zbog direktno misicnih vec iskljucivo CNS razloga, i to na NA COMPOUNDIMA. ici do otkaza na izolacijama svaku seriju biceps triceps flyevi ramena prsa itd vecini nije problem i tesko se moze pretjerati
osobno sam iskusio zgazenost kad se dobro izudaras sa gvt 10x10 cucnjem i progressom na tome, navecer problem zaspati od razbuđenosti cns-a, nocni trzajevi uz buđenje te prekosutra opet na treningu i dalje obamrlost - kompletno je patio oporavak i treninzi ostali misicnih skupina, to je ta dubinska zgazenost cns-a koja se pokusava sprijeciti tim >manje otkaza< i laksim treninzima filozofijama ali jako je tesko doci do toga
takoder glede otkaza i njegovog utjecaja na zamor cns-a, jako znaci u kojem rep rangeu se otkaz dogodio, npr vukao deadlift 1 repetition maximum otkaz rpe10 ili 10 repetition maximum otkaz rpe10 sa manjom kilazom - zamor cnsa ce biti uvelike razlicit i zahtijevati duze ili manje dana oporavka između ponovnog pokusaja progressa na toj vjezbi
kombiniras rijeci -uradis manje- uz napredak, nazalost koga kod sam do sada upoznao a drzao se toga nije uspijevao u svom naumu znacajnije transformacije tijela
1. ok
2.. kontradiktioran si, i sam si rekao da moras napredovati u kilazama, ponavljanjima itd, a ovdje bi radio serije do otkaza iako ces kilaze i ponavljanja morati smanjiti itekako....
3. krivo, smisao nije sto vise zgaziti misic.. bitan je volumen i intezitet, po tvom bi onda svaki trening trenirao dok vise ne mozes, dakle ne brojis ni serije ni kilaze ni ponavljanja...
tesko je napredovati s 10x10 cucnjem.. prve serije su prelagane, tek zadnjih par budu izazovne
iako kao sto rekoh, volumen nadoknaduje intezitet, ali zasto ne uraditi 3 serija blizu otkaza ili do otkaza, gdje znas da si u sve 3 serije uradio bas ono sto trebas