ja pijem mozda maksimalno 1.5-2L vode na dan vecinom zato sto mi se smanjio kapacitet mjehura na 150-300ML ovisno koliko se micem, ako moram ici negdje van onda ne pijem sat dva prije da mogu duze izdrzat jer sam inkontinentan.
sta preporucate za ramena, htio bi ispucat 200-500 repsa ko petar sa 1-2kg utezima(imam utege za zglob od kilu i dve, jos 4kg i 8kg bucice), side lateral raise, rear delt fly i front raise za sve 3 glave.
2l vode dnevno je sasvim cool, dovoljno da se zadovolji zdravstveni aspekt vode
ako imas samo te bucice, nemas sta drugo nego time razvaljivati ramena, 4kg kontrolirani side flyes koliko ide i odmah dropset sa 2kg high reps 15+, tijekom serije dozvoljeno zaustavljanje na par sekundi zbog reseta cns-a na bol
mada tebi bi bilo idealno da se spustis na 70kg kako znas i umijes - zadas si cilj vidjeti na vagi 69.9 i rokas fokusirano do toga, pa onda polako gore opet do 78kg, sve ostalo bez toga ce donijeti slabe rezultate
Vec polako idem prema 70kg, al kad dodem do 70kg mislim da cu maingainat makar dobio slabije rezultate, jer neda mi se radit bulk i cut opet(nije problem pojesti vise, al zato pojesti manje je ) za 1-2 kila misica godisnje jer sam vec "advanced lifter", doduse ako ubijem treningom i pocnem jest vise proteina moglo bi biti i vise jer sam jeo nedovoljno proteina dok sam trenirao boks i sada, napredovalo se je ali sporije. Naturalac moze ocekivati 25-35kg misica u 10 godina.
Estimated Total Muscle Gain Over 10 Years:
- Year 1 (Beginner): 20–25 pounds (9–11 kg)
- Year 2-3 (Intermediate): 10–12 pounds/year (4.5–5.5 kg/year) → 20–24 pounds (9–11 kg) over 2 years
- Year 4-5 (Advanced): 5–8 pounds/year (2–3.5 kg/year) → 10–16 pounds (4.5–7 kg) over 2 years
- Year 6-10 (Expert): 1–3 pounds/year (0.5–1.5 kg/year) → 5–15 pounds (2–7 kg) over 5 years
nisi advanced lifter. advanced lifter se ne postaje jer godinama treniras i gledas videje i citas studije, vec se advanced lifter postaje rezultatima.
e sad sto bi bili begginer medium advanced rezultati nema pravila i otvoreno je slobodnoj interpretaciji, ali po meni nebi smjelo biti govora o advanced statusu ako se nikada nije taknuo 100kg benc (makar jednom), cucanj 140 i mrtvo 180.
ja pijem mozda maksimalno 1.5-2L vode na dan vecinom zato sto mi se smanjio kapacitet mjehura na 150-300ML ovisno koliko se micem, ako moram ici negdje van onda ne pijem sat dva prije da mogu duze izdrzat jer sam inkontinentan.
sta preporucate za ramena, htio bi ispucat 200-500 repsa ko petar sa 1-2kg utezima(imam utege za zglob od kilu i dve, jos 4kg i 8kg bucice), side lateral raise, rear delt fly i front raise za sve 3 glave.
2l vode dnevno je sasvim cool, dovoljno da se zadovolji zdravstveni aspekt vode
ako imas samo te bucice, nemas sta drugo nego time razvaljivati ramena, 4kg kontrolirani side flyes koliko ide i odmah dropset sa 2kg high reps 15+, tijekom serije dozvoljeno zaustavljanje na par sekundi zbog reseta cns-a na bol
mada tebi bi bilo idealno da se spustis na 70kg kako znas i umijes - zadas si cilj vidjeti na vagi 69.9 i rokas fokusirano do toga, pa onda polako gore opet do 78kg, sve ostalo bez toga ce donijeti slabe rezultate
Vec polako idem prema 70kg, al kad dodem do 70kg mislim da cu maingainat makar dobio slabije rezultate, jer neda mi se radit bulk i cut opet(nije problem pojesti vise, al zato pojesti manje je ) za 1-2 kila misica godisnje jer sam vec "advanced lifter", doduse ako ubijem treningom i pocnem jest vise proteina moglo bi biti i vise jer sam jeo nedovoljno proteina dok sam trenirao boks i sada, napredovalo se je ali sporije. Naturalac moze ocekivati 25-35kg misica u 10 godina.
Estimated Total Muscle Gain Over 10 Years:
- Year 1 (Beginner): 20–25 pounds (9–11 kg)
- Year 2-3 (Intermediate): 10–12 pounds/year (4.5–5.5 kg/year) → 20–24 pounds (9–11 kg) over 2 years
- Year 4-5 (Advanced): 5–8 pounds/year (2–3.5 kg/year) → 10–16 pounds (4.5–7 kg) over 2 years
- Year 6-10 (Expert): 1–3 pounds/year (0.5–1.5 kg/year) → 5–15 pounds (2–7 kg) over 5 years
35kg kuraca a ne misica u 10 godina, pa odrađeno je hrpa videa o tome koliko čistog mišića možeš izgraditi, ne koliko kila možeš dobiti nego čistog mišića, i to je između 9 do 18kg za života natural, na steroroidima 18 do 36 ovisno o genetici i 27 do 54kg ako se baš blastaš steroide... Eno ti petar 10kg misica je uspio zaradit natty kroz 10 god.
zato si mi ti zanimljiv jer si u 2god izgradio misica koliko sam ja u 10god. jebiga, jebena upper lower i nemoj ic do otkaza demagogija me bila obuzela
btw ove price sa prosle stranice "svatko treba trenirati kako voli" - zvuci tako lijepo i ima smisla jel, ali nazalost sto se tice pristupa treningu za najbrzu izgradnju misicne mase situacija je slicna situaciji nuznom pristupu prehrani - trebas se tjerati jesti ono sto ne zelis u kolicinama koje ne zelis - tako i u teretani - trebas raditi vjezbe koje ne zelis ili koje bi radije radio u drugacijem set rep rangeu. npr ja bih radije cucao 5x5, 3x10 ili klasika napravio jednu piramidu do otkaza i presao na druge vjezbe ali sta mogu kad mi kvad najbolje reagira na cucanj 10x10 i 5x15.