Momci, znam da ne vrijedi jer sam i sam bio takav, no samo jedna preporuka, nije pametovanje....čuvajte sebe i zglobove a pičke ionako vole malo škembe i ne skroz isklesana tijela, život me naučio...lagano vježbanje bez pretjerivanja preduvjet je dobrog i bezbolnog funkcioniranja i u 50tima.
Sve dođe na naplatu....uz ovaj tempo vidim vas sa sjebanom kičmom i zglobovima, znam šta i o čemu pričam....isto tako i velika večina vas ako razmisli zna da je tako.....nabrijan auto bez maziva i upgrejdanih dijelova/jebeno dobre zaštite a i sa njom ne traje dugo, uglavnom sretno u svakom slučaju i vjerujte mi da ta naslikavanja i sl. možda vas trenutno čine sretnim, no uglavnom ispadate smiješni i bzzni....dobar materijal za sprdačinu a na kraju zdravlje trpi....računica je jednostavna, ne isplati se....umjerenost u svakom pogledu.
Ako se to referira na ovaj moj video gdje čučem 10 puta sa 120kg vjeruj mi da je to potpuno normalno i ne može ti se ništa desiti sa tom kilažom, quad koji je najveći i najjači mišić na tijelu jednostavno nakon godina treninga to izvodi sa lakoćom, ukoliko se naravno radi pravilno ne savijaš leđa i pustiš donjem djelu leđa da pati, čučanj je kralj za noge bio i ostao ogromna aktivacija quada,zadnje lože te gluteusa no naravno ovdje pričamo o ovih 120kg, i da je 140 150 nikakav problem :)