Vaše mišljenje o ovoj konfiguraciji, hvala

poruka: 37
|
čitano: 5.101
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Vaše mišljenje o ovoj konfiguraciji, hvala
guenhwyvar kaže...

dobro nisam tu napisa al na svoj obavezno stavljam corsair i to modularno... samo je pitanje koje.. na njihovoj stranici nije bas precizno i preporucaju mi od 750w...  90% je ispostava energije (snage)....

Gle, ako imas love za 750W uzmi ga, ali radilo bi i sa slabijim napajanjem no opet ostaje "problem" PCIeR konektora ako mislis na neki crossfire u buducnosti. Gledaj samo da ima 4 PCIeR i to je to......a na one neke "kalkulatore" se uopce nemoj obazirat! No ako mozes uzmi 750W, ali obavezno obrati paznju na ovo sto sam ti rekao pa pogledaj tocno koje konektore sve dobivas jer recim ja na HX520 imam samo 2 x PCIeR sto je lose tj. ne moze ici neki crossfire kod mene ako jedna graficka kartica zahtjeva 2 x PCIeR, ako zahtjeva samo jedan onda bi vec bila bolja situacija.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Daleko najbolji HDD od 1TB.....imao sam i Samsung F3 od 1ZB no ostavio sam si ipak jos dva komada od 1TB Caviar Black-a....odlicni hardovi! Svaka preporuka!

ajde nemoj sad ljudima davat krive informacije ako neznaš. samsung spinpoint f3 je najbrži hard od 1 TB i još je jeftinji od caviar black tako da je moja preporuka samsung f3. osobno nemam ništa protiv WD-a, samo gledam što je isplativije uloženo-dobiveno

15 godina

Imao F3 i Caviar Black...radilo se o modelima o 1TB i bolji mi je bio Caviar Black. naravno, pricamo o modelima od 1TB....nemoj pricati sada o nekom testu kojega si procitao u casopisu i koji se odnosio na modele od 500GB.

Ajmo malo logike stavit u to sve....da mi je bio bolji F3 + jos je jeftiniji, zar si ne bih onda bolje ostavio F3!? No uzeo sam onaj koji je bolji, a to je Caviar Black te sam uezo dva komada od 1TB i sada  uzimam jos dva od 1TB. Dali mislis da bih uzeo 4 harda od 1TB da ne valjaju ili da mislim da je neki bolji od njih?

No imao sam oba, pa znam o cemu pricam za razliku od nekih. NHF

To imas F3 i kada si ga uzimao jesi imao jos koji HDD od 1TB pored sebe? Tesko.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan

Gledao sam malo reviewe oba HDD-a jer sam se dvoumio između njih i na kraju uzeo F3 jer se u većini testova pokazao bržim od WD-a. Spomenuo sam već i da je jeftiniji prema tome mi je logičan izbor bio uzeti Samsunga. ono što ide u prilog samsungu je to ima 2x500GB, a caviar black ima 3x320 gb ploče.

No, na kraju krajeva oba harda su vrh i jednostavno nema smisla prepirati se zbog njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad se vec prica o tom, zanima me kako rade 2 * WD Caviar black 1tb (64Mb cache) u raidu (0) ? (http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_179&products_id=8390) Win32 imash li ti sta saznanja o tome? Posto sam odlucio prodat F1 750  GB , i uzet dva WD-a , pame zanima, THX!

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 16:31 (domba_Os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

eh vec je kasno ionako sam narucia caviar black 1tb...i ovo za raid0 i mene zanima jer cu i brzo i ja uzet jos jedan...

nego s cim si ti popunia 4tb? :D

0 0 hvala 0
15 godina
ATiGamer kaže...

No, na kraju krajeva oba harda su vrh i jednostavno nema smisla prepirati se zbog njih.

Istina, samo kazem da sam imao oba u kompu pa sam si uzeo one koji su mi bili bolji.

domba_Os kaže...

Kad se vec prica o tom, zanima me kako rade 2 * WD Caviar black 1tb (64Mb cache) u raidu (0) ? (http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_179&products_id=8390) Win32 imash li ti sta saznanja o tome? Posto sam odlucio prodat F1 750  GB , i uzet dva WD-a , pame zanima, THX!

Nisam probao na zalost.....previse podataka sam imao i svakakve gluposti sam morao kemijat dok sam nove hardove uzimao pa nisam imao volje iskreno isprobavati RAID 0. Ako probas molim te javi kako radi!

guenhwyvar kaže...

eh vec je kasno ionako sam narucia caviar black 1tb...i ovo za raid0 i mene zanima jer cu i brzo i ja uzet jos jedan...

nego s cim si ti popunia 4tb? :D

Eh, nekako vise vjerujem hardovima neko medijima tipa DVD/CD pa sve drzima na hardu uz obavezni backup najvaznijih stvari. Vjeruj mi brzo se to napuni....pogotovo ako imas seedbox te udaras po torrentima 24/7. Šutim

P.S.

Ne brini, uzeo si vrhunski disk....meni osobno najbolji mehanicki disk na trzistu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice