Pozdrav svima, unaprijed zahvaljujem na pomoći.
Imam doma 8 godina stari komp, još uvijek na njemu igram cod2 (grafa 32 mb RAM, komp 256 RAM ) i mislim da je vrijeme za novi . Dosta mi je frikova koji me s 333 FPS ownaju na svakom koraku. A ja, stari špiler, igrao dok su neki od njih krenuli u školu.
Ni onda se nisam kužio u slaganje kompa, a sada pogotovo više niš ne kužim. Dakle, trebam pomoć.
Komp bi bio prvenstveno gejmerski, clockanje niti znam raditi niti znam čemu služi, prema tome-to ne.
Treba mi sve osim miša, tipkovnice i slušalica (i monitor mi preporučite i kučište koje će se moći dobro hladiti i dobar mousepad). Možete mi i trgovinu preporučiti, ali koliko vidim ADM je najbolji. Dosta mi je važno da je sve na jednom mjestu.
Lista želja:
procesor- čini mi se prema vašim postovima da je i5 bolja opcija od AMD-a. Uzeo bih njega
grafička: čini mi se da je 5850 najbolja opcija. Za sada bih jednu,a s vremenom još jednu (Crossfire ako se ne varam. Negdje sam pročitao da je to dobra kombinacija. Može i preporuka oko toga tj. da li će takva grafička moći hendlati nove igre za cca 2 godine).
ne znam s čim ima veze broj utora za usb, ali treba mi ih puno, namjeravam s ekipom igrat PES 2010 u četvero , a tu su još i printeri i stick i bla bla.
malo sam i ćorav, pa bi mi dobar monitor trebao.
Cifra može biti i malo veća, jerbo ću uzeti na firmu pa će biti umanjeno za PDV (ako se ne varam), tako da bih vas molio da mi složite dobru konfiguraciju koju neću morati neko vrijeme mijenjati jer mi je to muka živa, pošto se ne kužim u to. A nemam ni živaca sva ta brojke i slova proučavati.
Dakle, između 7 i 8 k kn, SVE osim miša, tipkovnice i slušalica. Gejmerska pila.
Hvala puno