Znači imam želju se prebacit u 3. razred policijske škole, nakon što završim sada 2. razred Gimnazije pa me zanima kakva je, kakvi su predmeti, što se manjeviše traži? Proći ću s 3 imam uzorno vladanje, roditelji mi govore da prvo završim Gimnaziju no ona meni nekak ne leži, ne osjećam se dobro u njoj.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za sve dalje će biti upis na tečaj, pa bi trebao vrlo vjerojatno i lakše upast na tečaj sa znanjem iz gimnazije, što te nebi trebalo obeshrabriti, obzirom traje nekoliko mjeseci, osiguran smještaj, hrana, odjeća i obuća, sve u svemu vrlo u redu.
Ako te zanima raditi kao policajac, onda je ovo sve do sada u redu, ali ako te zanima nešto više kao na primjer inspektor, savjetujem upis fakulteta izvana što će ti dati još pozitivnih bodova u u kupnoj slici C.V. uopće, ako me kužiš!
ATJLučko, da li se zna kada ce biti taj tecaj? sto je sve potrebno?
Nešto sam načuo da će i za slijedjeću školsku godinu biti srednje policijske škole
!?
Obzirom mi od frenda kćer bi htjela upisati 4 godinu na policijskoj srednjoj školi, budem slijedjeći tjedan skočio u SvetoŠimunsku pa se raspitam što je konačno istina u svemu tome, a kada saznam, javim !!!!
Ja cu ic sad u 2.razred trgovacke skole i imam veliku zelju da idem za policajku...jel imam ja kakve sanse da upadnem u tu skolu? Mslm poslje srednje ili moram ic na fakultet da bi mogla ic u policijsku skolu?

Ja cu ic sad u 2.razred trgovacke skole i imam veliku zelju da idem za policajku...jel imam ja kakve sanse da upadnem u tu skolu? Mslm poslje srednje ili moram ic na fakultet da bi mogla ic u policijsku skolu?
imas temu o policijskoj akademiji vec koja je aktivna.ne mozes upasti na policijsku akademiju sa trogodisnjom skolom.
Pa al ima i 4 godina trgovacke to isto nevredi? Sory ak sam dosadna

Pa al ima i 4 godina trgovacke to isto nevredi? Sory ak sam dosadna
nisi dosadna.vrijedi ako ima.bitno je samo da je cetverogodisnja skola i prosjek veci od 3.0
Mislim da prosjek mora biti najmanje 3.5
imam veliku zelju da idem za policajku
Pitaj u ovoj temi.
http://www.bug.hr/forum/topic/skola-osnovna-srednja-faks/policijska-akademija-zagreb/196072.aspx