Policijska škola? zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 9.352
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Policijska škola?

Znači imam želju se prebacit u 3. razred policijske škole, nakon što završim sada 2. razred Gimnazije pa me zanima kakva je, kakvi su predmeti, što se manjeviše traži? Proći ću s 3 imam uzorno vladanje, roditelji mi govore da prvo završim Gimnaziju no ona meni nekak ne leži, ne osjećam se dobro u njoj.

EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima
14 godina
protjeran
Re: Policijska škola?
Sve je vise ljudi sa razvijenom svijescu, policija nam ne treba.
14 godina
Policijska škola?
@the_freefighter21, na žalost tvoju imam samo lošu vijest za tebe, naime srednja policijska škola se do daljnjeg ukida.
Za sve dalje će biti upis na tečaj, pa bi trebao vrlo vjerojatno i lakše upast na tečaj sa znanjem iz gimnazije, što te nebi trebalo obeshrabriti, obzirom traje nekoliko mjeseci, osiguran smještaj, hrana, odjeća i obuća, sve u svemu vrlo u redu.

Ako te zanima raditi kao policajac, onda je ovo sve do sada u redu, ali ako te zanima nešto više kao na primjer inspektor, savjetujem upis fakulteta izvana što će ti dati još pozitivnih bodova u u kupnoj slici C.V. uopće, ako me kužiš!
ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

ATJLučko, da li se zna kada ce biti taj tecaj? sto je sve potrebno?

14 godina
max85 kaže...

ATJLučko, da li se zna kada ce biti taj tecaj? sto je sve potrebno?

Nešto sam načuo da će i za slijedjeću školsku godinu biti srednje policijske škole {#} {#} !?

Obzirom mi od frenda kćer bi htjela upisati 4 godinu na policijskoj srednjoj školi, budem slijedjeći tjedan skočio u SvetoŠimunsku pa se raspitam što je konačno istina u svemu tome, a kada saznam, javim {#}!!!!

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan
Policijska škola?
Pozz svima imam 14 god i zanima me koju je srednju skolu najbolje upisat da bi se nakon druge godine prebacio u policijsku skolu ? I sta je bolje upisat policisku skolu il akademiju, koe su razlike?? Hvala unaprjed.
Maxy1999
11 godina
neaktivan
Policijska škola?

Ja cu ic sad u 2.razred trgovacke skole i imam veliku zelju da idem za policajku...jel imam ja kakve sanse da upadnem u tu skolu? Mslm poslje srednje ili moram ic na fakultet da bi mogla ic u policijsku skolu?

Kata
14 godina
neaktivan
kata1234 kaže...

Ja cu ic sad u 2.razred trgovacke skole i imam veliku zelju da idem za policajku...jel imam ja kakve sanse da upadnem u tu skolu? Mslm poslje srednje ili moram ic na fakultet da bi mogla ic u policijsku skolu?

imas temu o policijskoj akademiji vec koja je aktivna.ne mozes upasti na policijsku akademiju sa trogodisnjom skolom.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
11 godina
neaktivan

Pa al ima i 4 godina trgovacke to isto nevredi? Sory ak sam dosadna

Kata
14 godina
neaktivan
kata1234 kaže...

Pa al ima i 4 godina trgovacke to isto nevredi? Sory ak sam dosadna

nisi dosadna.vrijedi ako ima.bitno je samo da je cetverogodisnja skola i prosjek veci od 3.0

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
Policijska škola?

Mislim da prosjek mora biti najmanje 3.5

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 10:27 (hrčak).
14 godina
kata1234 kaže...

imam veliku zelju da idem za policajku

Pitaj u ovoj temi.

http://www.bug.hr/forum/topic/skola-osnovna-srednja-faks/policijska-akademija-zagreb/196072.aspx

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 14:02 (Valentin17).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice