ja 2.4. u pm.. imam puno manje vremena za treniranje... jel zna netko koliko se ljudi prijavilo? jel se imam uopće nadat da upadnem bez neke velike veze, u ovim testiranjima cu biti ja mislim jako dobar jer prije sam u skolli uvijek bio najbolji a dan danas vjezbam
Policijska Akademija - Zagreb
- poruka: 6.443
- |
- čitano: 1.667.755
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
ja sam pozvana 26.3. u 9.30 ja sam iz Zagreba
31.3.
9.30
ništa, probat dobit malo kondicije za trčanje
ja sam isto 11.4 u koliko si sati ja u 9 i pol
Sretno svima,ja sam 16.4. u 9:30...procitao sam negdje da je pozeljno doci oko sat vremena prije,jer su znali i ranije krenut sa prozivanjem???
nista,trenirat i samo trenirat pa sta bude,ja sam negdje cuo da se navodno trebalo 30 sklekova i 30 trbusnjaka u minuti,to mi je bilo malo cudno,mislim da bi jako mali broj ljudi to mogao,oni sta treniraju u kontinuitetu 2-3 god...ali evo laknulo mi je kad sam procitao da nije tako,ove sadasnje norme su cisto ok....znaci trcanje,sklekovi na rucama,poligon unazad i pretklon na svedskoj???
pa da ove norme su fulll ok samo neznam kako se rade sklekovi na ručama jer ima više varijanti :/
Ja sam 31.3. u 7 h
Bilo bi super kad bi ovi koji su isli da napisu kako to sve izgleda i tako
pa zar vas toliko ide na akademiju tj zeli ici?
znam da sam cuo da je tesko upast bez veze al dobro, neki ne produ ni taj test snage, a iskreno ko to ne prode ni nije za to. bilo bi dobro kad bi netko napisao kako to izgleda sve, netko ko je iso. od starog kolega je nacelnik u akademiji pa bi mogo i njega priupitat nesto.
Zanima me da li ce se sve u jednom danu provjeravati,psihotest,fizicke sposobnosti,test iz stranog jezika,informatika,lijecnicki i ostalo?
Evo ja cu vam opisat moje iskustvo od prije 2 god. kad je bio natjecaj za srednju skolu.
Dosao sam tamo ujutro u 7 bila je prozivka onda su nas pustili u svlacionice da se presvucemo i tamo smo cekali da nas prozovu na provjeru indeksa tjelesne mase (tu ih je dosta otpalo). Onda nakon toga su nas slali u dvoranu tamo smo radili skok u dalj, poligon unatraske, muški su radili dipseve a cure su radile sklekove na ručama (bilo je minimalno 2 ponavljanja a max 8, kad smo dosli do 8 nisu nam dali da vise radimo iako sam cuo od priijatelja koji je iso drugi dan da su oni mogli koliko hoce), i zadnje u dvorani je bilo trbušnjaci na švedskoj klupi sa šipkom iza vrata (tu je bilo min 8, a max 20 iako opet ovi koji su isli drugi dan mogli su radit koliko hoce). Onda smo isli van trcat 2400 m.....E onda slijedi najgore a to je cekanje rezultata koje prosao a ko nije (cca 1h)...Onda mi koji smo prosli isli smo u neke velike ucionicei pisali smo psiho test i test osobnosti i to je bilo to.... Onda opet cekanje vise od sat vremena na rezultate psiho testa i onda kuci....To je sve trajalo od 7 ujutro do 4 poslijepodne....Nazalost sva ta muka je bila uzaludna nisam pozvan na lijecnicki......Eto nadam se da sam pomogao... :D
Mene samo zanima ako se desi da sve prođem i ako me prime u akademiju jel mogu ja to odbit, recimo jer želim na faks? I jel ce bit kakvih posljedica npr. Da se više ne smije prijavljivati
evo par primjera matematike na testu
Broju 6 dodaj 1/5 od 15
Broju 8 dodaj zbroj brojeva 4/2 6/3
1/2 dodaj umnošku 2/3 od 6 i 1/2 od 2/4
Dodaj broju 6 sumi brojeva 3/5 i 2/4
Koliko je 6/2 od zbroja brojeva 2/3 i 4/2
1/3 od 9 puta 3 više od 1/2 od 4
1/3 od 9 puta 3 više od 1/2 od 5/4
3/4 od 4 puta 1/2 od 6/4
1.5 puta 4 minus 1/2
Dodaj broju 6 zbroj brojeva 1/4 i 2/3
vjezbajte ovakve primjere jer jako puno ljudi padne na matematici (misle da su lagani zadaci a na kraju padnu na tom dijelu)
sretno svima,ima jos ko kakve primjere?!
Samo nemojte odustajati! Mene nisu obavjestili da ponesem sportsku opremu pa sam u leviskama trčao 1500 metara i imao sam vrijeme 5:50 i bio prvi ili drugi u grupi, ne sjećam se točno. Onda je nas prvih 5 ili 6 komisija diskvalifikovala jer smo u prvom krugu presjekli jedan rub staze (što i jesmo učinili jer nije bilo propisno označeno a ostatak smo uredno istrčali). Ja sam odmah zatim u drugoj grupi ponovo trčao 1500 metara i postigao 6:12. Jedan momak je psovao i odbio da trči i jedva su dočekali da ga otfikare uz obrazloženje da je ovo i psiho test. Sve gledaju: stav, držanje,....Na intervjuu pokušajte biti maksimalno ozbiljno i gledajte dnevnik 2-3 dana prije intervuja jer su česta pitanja i aktualnih događaja. Nemojte ispasti kreteni i ne znati diobu vlasti i druge osnove iz Ustava.
Još koji mjesec pa će biti 15 godina kako radim i sada se nešto priča da će nas sa 25 godina staža potjerati u mirovinu (imam vremena da otplatim još jedan kredit). Dovoljan razlog da zapnete. Sretno!
Upravo rješavam točno te zadatke ;)
ja još imam pet dana do testiranja i vježbam ko luda
mario ti ideš točno kada i ja ;) 26.3. u 9.30 ;)
da ;) jel znas da moramo doc sat vremena ranije u pola 9 jer uvjek prije prozivaju na ispite?
a meni je bar akademija 10 min od stana hahaha :D u dubravi :D
valjda cemo nesto uspjet hahah :D
ma pola sata prije je dosta ;)
mislim da je prvo psiho test pa mjerenje mase i visine pa motorika...
kad ti prođu testiranja javi kako je proslo i da znamo šta naš čeka :))
Jel ima netko da je pozvan 7.4. u 9:30? :D
meni je 27,03 u 9,30 :D bio sam prosle godine..matematika me sj*****
matematika je sve osnovna škola skoro,samo ja mislim da nas zbunjuje što u zadacima nema ÷, x, +, -, nego je riječima napisano...
Da! nije tesko ali ima 30 pitanja za 10 min... malo panike pa malo neznanja za koji zadatak i eto...ugl..sritno svima
da,,al kad procita ko je prosa psihotest onda se ide u dvoranu i tamo se cekaju rezulatati matematike i procita ko je prosa ko nije..bar je tako bilo prosle godine :)
ja sam bila prosle godine i dosla sam do ljecnickog, bacili su me na vidu, istina je da dosta ljudi pada taj ljecnicki, u mojoj grupi od 50 ljudi nas je palo 20, a sto se tice psihotesta hmm prosle god sam prosla sta neznaci da cu i ove jer jedno pitanje ako odg krivo mogu te baciti, motorika i nije toliki problem ako si iti malo u formi, sretno svima :)) p.s. jel ima itko da ide 28.03?
javit cu ;) ali koliko su sklekovi na ručama teži od normalnih sklekova
16.4. ? ti si na moj rođendan ;) sretno Vam svima bilo ;)
ja za dva dana idem ;)
Ide li netko 03.04.?
moras ih min dva napraviti max ti je 5, ali ok su pa ti daju dvije sanse ako prvi put nemozes, iako dosta cura padne na tome
koja kretencina je to nazvala sklekovima nek se ubije, to su dipsevi iliti propadanja. sklekovi