Kako se pripremiti za maturu?

poruka: 4
|
čitano: 7.883
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Vjerujem da na forumu ima dosta onih koji su još u srednjoškolskim klupama i koji  ne znaju što je potrebno za dobru pripremu i uspješan upis na željeni fakultet.

Većina nas je lijena pogledati u bilježnice iz 1.,2.,3., razreda (ako smo ih uopće sačuvali). 

Zbog toga sam malo progooglao netom i naišao na zanimljive stranice koje nude online pripreme i primjerke testova : http://mojamatura.net/

Osim toga, http://www.moje-instrukcije.com/index.php?option=com_content&view=article&id=155&Itemid=54 na ovoj stranici možete nadoknaditi određene rupe  iz gradiva ( osobito iz matematike i hrvatskog koji su jako lijepo objašnjeni) jer je sve pregledno raspoređeno po lekcijama

Nadam se da sam makar malo pomogao {#}

17 godina
neaktivan
Re: Kako se pripremiti za maturu?
10 godina
neaktivan

Bok ljudooviiii..

Slazem se s prijasnjim postovima. Treba uciti za maturu u kojeg god obliku. Link s web stranice tj.post iznad je stranica koja sadrzi sve primjerke drzavne mature i rješenja tih ispita.

Ja sam prosle godine to prosla pa sam sada puno kao pametnija. Bilo me je strah i bojala sam se da nesto ne propustim a mozda je bitno pa sam se pripremala tako da sam upisala privatne pripreme. Učiti doma mi je bila opcija ali sam ipak upisala pripreme, a  do njih sam dosla slucajno jer mi je sestricna isla na tecaj racunovodstva u otvoreno uciliste Algebra i tamo uzela letak. Ucila sam i pratila nastavu i prosla sam maturu.  Slazem se da smo lijeni i da nam je tesko uciti ali mora se. Citala sam po forumima i ima razlicitih stavova o drzavnom maturi i kako se pripremiti. Pripreme su korisna stvar za one koji se tesko natjeraju na ucenje kao u mom slucaju. Istina je i da je lakse jer ako nesto ne kuzis imas koga pitati pa je jednostavnije.

16 godina

imate besplatne pripreme za maturu na fakultetu libertas, cuo sam da matematiku predaje toni milun a svi znaju da on super objasni. raspored ce bit objavljen u 12. mjesecu a krecu pripreme 21.2.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice