Engleski je bio najlaksi ispit dosad, ocekujem 4 ili cak 5
Ma engleski je uvijek relativno lagan(pogotovo nama tehničarima) ali me nervira glupa provedba ispita ša zar nebi bilo logičnije da se prvo odradi listening koji svima traje jednako a tek onda esej i čitanje a ne da tamo sat i pol samo čekam da prođe vrijeme...
ma b razina je sprdnja, dok je na a razini već puno dvosmislenije i kompliciranije
pisao sam a razinu i očekujem 80ak %
Sretno sutra na matematici
Kako ste prošli?
Ja mislim da sam malo zajebao jer si nisam ostavio dovoljno vremena za zadnje zadatke
ja sam pisao B razinu, očekivano lagana
A razina, oko 70% ocekujem, bojim se da nista od FERa :S
Zadnji zadatak nisam znao, krivo mi je ono 100 povrh 0 plus... I ono s oplosjem rotirajuceg tijela sam sve dobro, ali sam uzeo dvije baze valjka, a sjetio sam se tek kad sam predao da sam to napravio. Valjda ce mi da 2/3 boda. Ostalo bi mi trebalo biti tocno.
jedno kratko pitanje, jel moguće da su prijemni ispiti i testiranja na nekim fakultetima prije nego što dođu rezultati mature?
jedno kratko pitanje, jel moguće da su prijemni ispiti i testiranja na nekim fakultetima prije nego što dođu rezultati mature?
Kako se sjećam, medicina je obično tjedan prije, ne znam kako je ove godine, psihologija također
405 je kvota ove godine za drzavljane RH.
Da, istina je. 345 je bilo prosle godine na preddiplomski strojarstvo. Ne znam koliko je zadnji imao bodova.
Pa jesam par stranica ranije objavio da je zadnji na FSB strojarstvo imao 685.8 bodova.
Dosla matematika, blago receno: katastrofa
Iz matematike u 29. zadatku s onim kružnicama (što nosi tri boda) dobio sam točan rezultat i zapisao sam rezultat 32.32 cm. U ovim rješnima što su objavili rezultat je u obliku 15+neki korijen (što je 32.320...). Znači točno mi je sve samo sam izračunao koliko je točno riješenje i zaokružio na 2 decimale.
Isto tako u jednom zadatku sam dobio točan rezultat i zapisao ga npr. . x<3.2365443435, a oni u rješenjima stavili x<od log kroz log.
Hoće li mi priznati sve bodove šta mislite?
Iz matematike u 29. zadatku s onim kružnicama (što nosi tri boda) dobio sam točan rezultat i zapisao sam rezultat 32.32 cm. U ovim rješnima što su objavili rezultat je u obliku 15+neki korijen (što je 32.320...). Znači točno mi je sve samo sam izračunao koliko je točno riješenje i zaokružio na 2 decimale.
Isto tako u jednom zadatku sam dobio točan rezultat i zapisao ga npr. . x<3.2365443435, a oni u rješenjima stavili x<od log kroz log.
Hoće li mi priznati ako sam napisao 2 a oni su u rješenjima stavili √4...
Hoće li mi priznati ako sam napisao 2 a oni su u rješenjima stavili √4...
Pa da napišeš korijen iz 4 umjesto dva nebi sigurno dobio sve bodove, to je isto kao da napišeš da je odgovor 2+2.
Uglavnom hvala na odgovoru, pretpostavljao sam da bi trebali priznati al eto htio sam bit siguran.
Da.
Pa da napišeš korijen iz 4 umjesto dva nebi sigurno dobio sve bodove, to je isto kao da napišeš da je odgovor 2+2.
Nije isto.
2+2=4, a korijen od 4=2
4=2 neb reko

Ako gledaš mat koliki je minimalni prag za proc, fer nemoj uopce ni gledat.
Ne gledam za upis nego iz znatizelje.
Ovo imam u arhivi od prošle godine.
FER - 755,4 (640.)
FSB - 691,9 (375.)
FOI - 492 (265.)
PMF MAT - 770,2 (180.)
Ovo imam u arhivi od prošle godine.
FER - 755,4 (640.)
FSB - 691,9 (375.)
FOI - 492 (265.)
PMF MAT - 770,2 (180.)
Imaš li za TVZ ELO
Evo pronašao sam u staroj temi:
FER - 752,6 (640.)
FSB - 685,8 (375.)
FOI - 474,8 (265.)
PMF MAT - 757,6 (180.)
FESB računarstvo - 655.4
PMF fiz - 799.9
Naftno rudarstvo (zg) - 750
TVZ Elektrotehnika 180. 579,0
TVZ Informatika 100. 652,1
TVZ Mehatronika 60. 582,6
TVZ Graditeljstvo 120. 527,4
FPZ Promet 295. 437,6
FPZ Inteligentni transportni sustavi i logistika 72. 460,5
Šumarski Drvna tehnologija 105. 391,3
Imam dojam da je ove godine bile puno teža. Pripremao sam se ko konj, pisao mature od prošlih godine i uvijek bi imao cca. 90%, a ove godine ću imati 60%. Jesam li ja jedini koji je zaHebao matišu do ibera?
Imam dojam da je ove godine bile puno teža. Pripremao sam se ko konj, pisao mature od prošlih godine i uvijek bi imao cca. 90%, a ove godine ću imati 60%. Jesam li ja jedini koji je zaHebao matišu do ibera?
Također. Mene su sjebala zadnja tri, zato što sam totalni antitalent za geometriju. A ovo prije sam većinu znao, osim nekih retard funkcija. Al ne znam priča se da je ove godine velika večina bolje rješila neg prošle godine, pa bumo onda vidjeli kaj bude.